šausmīgās sievietīšu problēmiņas - pašvērtējumiņš:)

Reitings 49
Reģ: 28.05.2011

Sveiki, sveikas

piedodiet, ja sanāks gari, bet īsi droši vien nesanāks :-D

šovasar (jau kārtējo reizi) esmu apņēmusies savest sevi kārtībā. un nu galvenā doma un atziņa, kas man pēdējā laikā ir iepatikusies ir - iemīlēt sevi tādu, kāda esi. pēc tās arī gribētos vadīties. nu respektīvi, nevis skatīties uz citām meitenēm un skaust, bet priecāties par to, kas MAN ir. izskatā nevis gruzīties par to, kā man nav, bet to, kas man ir, izveidot visaugstākajā līmenī un lepoties . :-)

esot mājās jau viegli runāt, staigāt apkārt šortiņos, skatīties spogulī un smaidīt, bet iziet cilvēkos jau ir cita lieta. piemēram, man ir ādas tonis, kurš nosauļojas ļoti minimāli, nedaudz jau tas brūnumiņš ir, bet kājas vienmēr bālas. it kā skatos spogulī mājās un WOW, priekš manis tik brūnas rokas, bet izej uz ielas un skaties - pretī nāk meitene, kurai viss ķermenis kā šokolāde, īsi šortiņi, nu jā, seksīgi, un tajos brīžos atkal sāc salīdzināt un domāt virzienā - es nu gan esmu neglītene un puišiem vasarā patīk taču tās brūnās. loģiski ka uz tādu meiteni atskatīsies biežāk nekā uz mani, jo nu koši sarkanā kleitā un 15cm augstpapēdenēs arī vēl drosmes uz ielas iziet nav (kas piesaistītu uzmanību vairāk nekā ādas tonis)

vēl viena drausmīga salīdzināšana ir mana ( nu jau uz vasaru bijusī) kursabiedrene. būtībā viņa pēc rakstura ir tāda, kāda es vienmēr esmu vēlējusies būt - atvērta, draudzīga, flirtējoša, ļoti ļoti pašpārliecināta. man dažreiz mute paliek vaļā skatoties kā viņa acis nepamirkšķinot flirtē ar pasniedzējiem, ne jau vulgāri, bet tā .. nu piemīlīgi :-D es pēc rakstura esmu diezgan intraverta, es gribētu tā, bet nespēju atbrīvoties un ļaut vaļu savai sievišķībai, flirtēt ar pieaugušiem (veciem) vīriešiem. kaut kāda bremze iekšā. un dažreiz aizdomājies, ka varbūt esi neriktīga :%27-( ka dzīvē ar savu intravertumu neko daudz nesaniegsi. dažreiz to meiteni tik ļooti apskaužu, jo viņa spēj pastāvēt par savu viedokli un ir tiešām personība

vismaz izkratīju sirdi :-D lūdzu pastāstiet man kā jūs cīnāties ar salīdzināšanu un iekšējo kritiķi galvā, un visu pārējo, kas traucē izbaudīt dzīvi un iemīlēt sevi KĀDA ESI...

paldies (l) :-P

07.06.2011 17:07 |

Reitings 744
Reģ: 29.01.2009
ļaunā pamāte-es gribētu, piemēram, noriskēt un aizrakstīt puisim,kurš man ir iepaticies,bet nu nav man drosmes, un kad paskatos spogulī,nonāku pie domas, ka - kā gan es vispār spēju iedomāties,ka varētu viņam aizrakstīt, ka viņš nesāks smieties utt. :-/

ko es varētu mainīt savā ārienē? - ja godīgi,tad nezinu ko,esmu kopta, liekos kg nometu, ģērbjos (vismaz pašai tā šķiet) labi, esmu atvērta, jautra, aktīva,bet tie kompleksi, tas ir šausmīgi,nespēju no tā nekādīgi tikt vaļā. :-(
07.06.2011 17:49 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Patikt visiem un visaam - tas ir augsts meerkjis. Ieveroju velmi novrirzit domas uz patikamo, lai nav jadoma par nepatikamo - loti diplomatiska pieeja. Luuk, kur meklejams tas istais talants, kas ir loti svarigi.
07.06.2011 17:52 |

Reitings 744
es pat starp pazīstamajiem bieži vien sevi pieķeru pie domas, ka atkal sāku sevi domās nolikt utt. kad iepazīstos ar jauniem cilvēkiem,notiek tas pats, bet es to neizrādu,tas viss notiek manī iekšā, apkārtējiem drīzāk paliek iespaids,ka ir tieši pretēji,ka es esmu diezgan pašpārliecināta. Bet ir tāda sajūta,ka no iekšpuses tas viss mani sagrauž...
07.06.2011 17:52 |

Reitings 49
shoko, jā, mazvērtības kompleksi.. lūk, man liekas tā ir aste, kas velkas pakaļ no bērnības. man ir tieši tāpat. Dieva dēļ kādam izrādīt simpātijas, vēl sāks smieties. it kā jau šeit varētu palīdzēt psihoterapeits, bet 1) dārgs prieks 2) ne vienmēr ir viegli runāt ar svešu cilvēku

gribētos to visu domāšanu mājas apstākļos mainīt. kas to lai zina, ar ko vajag sākt un ar ko beigt
07.06.2011 17:53 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Vispār jokaina problēma.Ir sevišķi,ja ir vīrietis,kurš Tevi mīl tādu,kāda esi.
Piedod, bet man liekas tā ir skaudība vulgaris, ko Tu pati arī atzīsti.Tev svešas sievietes skaistums liekas aizvainojums.
Nu nav tas ārējais galvenais!

A es stulba esmu :-D vot ko lai es daru?! Te paštonējošais neder! :D
07.06.2011 17:53 |

Reitings 49
shoko, TU esi mana dubultniece! Tieši tās pašas sajūtas un domas!
07.06.2011 17:54 |

Reitings 2727
Gribeju teikt, ka atrodas tas talants - diplomatiska pieeja, tas ir loti svarigs talants.
07.06.2011 17:56 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
bet nav taa,ka...tie visi ir stereotipi,kas naak no medijiem..
-kaadaam kruutiim ir jaabuut,kaadaam kaajaam ir jaabuut,kaadam stilam un ausiim un kaadam sunim un maajai ar baltu zhogu...bet mees tak esam tik daudz cilveeku uz shiis pasaules un mums visiem ir pilniigi citaadaaks dns un taapeec vien..-mees esam ATSHKJIRIIGI.
taapeec jau pasaule ir tik interesanta.
kad tu ieraugi cerinju ar 4 lapinjaam vai 6 un nevis 5,tu nodomaa-skat,dabas briinums,bet kad tu paskaties uz savaam ausiim spogulii,tu nodomaa-dabas kljuuda....meitenes,neesiet tik kritiskas pret sevi.
es jau nezinu,kaa juus izskaaties.bet cilveeks dalju no sava izskata veido ar to,kas ir iekshaa-ar starojumu,kas lauzhas uz aaru.ar energjiju.

un es varu dereet,ka juus visas esat ljoti skaistas jaunas sievietes.
07.06.2011 17:57 |

Reitings 2727
Ja sievietei dikti garas kaajas, tad es nebutu pietiekami garsh prieks vinas, jo te jau ir tadas, kas prasa, lai virietis butu 180gars vismaz.
07.06.2011 17:59 |

Reitings 2727
Simpatiju izradisana vienmer ir patikama tam, kas sanem simpatijas izradisanu. Tie, kas nesanem pievilcibas apliecinajumu vai citadu miilumu varbut par to smejaas, bet tas, kas sanem, tam patiik.
07.06.2011 18:02 |

Reitings 744
bet tur jau tā lieta,ka ļoti labi apzinos,ka patiesībā man ir viss,man nevajadzētu sūdzēties, ka katrs mēs esam savādāks utt. un es sev to nemitīgi atkārtoju,varbūt uz dienu palīdz,bet atkal iedomājos par pusis,kurš man patīk,un viss, sagruzos tā,ka maz neliekas.

kā jau minēju- es visu ļoti labi apzinos, bet tas nepalīdz tikt vaļā no tiem kompleksiem. :-/

pamāt-pārmaiņas pēc ir kāds cilvēks,kurš saprot kā es jūtos! jo draudzene uz mani vienmēr dusmojas, bet es nezinu ko iesākt, nezinu kā likt mīlēt sevi.
07.06.2011 18:06 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
es atkal pateikshu taa....iemiileet var visu, bet miileet celuliitu es netaisos :D :D taa kaa...teikt arii to, ka jaamiil sevi kaada esi ir aplami ;) es netaisos sadziivot ar to nezveeru, taapeec censhos dariit kaut ko lietas labaa. Un jaa, varu teikt, ka tas mani dzen kompleksos, jo viss paareejais man ir labs :D
07.06.2011 18:10 |

Reitings 2727
Vienreiz redzeju pa ielu vienu meiteni, jaa bija vinai celulits, bet es neteiktu, ka vinas apaksdala tadel man mazak skistu simpatiska.
07.06.2011 18:12 |

Reitings 1720
Nu es arī sevi nemīlu! Tam nav nekāds sakars ar izskatu, ar to esmu pilnīgi apmierināta. Kādreiz bija kompleksi par degunu un kājām, bet es no tiem izaugu. Saprotu, ka ir lietas, ko nevar un varbūt pat nevajag mainīt! Tagad cenšos strādāt pie tā, ko ir iespējams izmainīt.
Lielākoties problēma neslēpjas izskatā, bet domāšanā! Nekad neesmu sapratusi, kāpēc ir jāsalīdzina sevi ar citiem! Visi taču nevar būt vienādi un nevajag arī! Tad taču būtu pavisam neinteresanti.
07.06.2011 18:14 |

Reitings 2279
Man - izskatās, ka Tev šī ir īpaši mīļa tēma.. :D
07.06.2011 18:15 |

Reitings 744
sunce-man gan šķiet,ka Man vairums šeit esošās ir īpaši mīļas tēmas :D

un jā,es zinu,ka vaina ir domāšanā,bet kā mainīt domāšanu?
07.06.2011 18:18 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tas ir Tev Man, bet vīrieši ir atšķirīgi.

Šajā konkrētajā gadījumā iedomājos, ka var taču lietot paštonējošo, lai kājas izskatās brūnākas.
Es godīgi neredzu te tādu vērā ņemamu problēmu, dēļ kāju bāluma un flirtēšanu :-D un dēļ tāda sīkuma jau jāiet pie speciālista... ;-) nu jocīgi paliekam ;-)
07.06.2011 18:19 |

Reitings 49
viegli teikt, ka visi nevar būt vienādi un pasaule ir interesanta, jo katrs esam savādāks. jā, tiem, kam viss ir daudz maz kārtībā, tie var pieņemt, ka cilvēki ir dažādi, bet ja jums būtu nopietnas izskata problēmas, piemēram, kuras varētu mainīt tikai plastiskās operācijas vai vēl labāk - nekas - tas nebūtu nekāds mierinājums. diez vai kāds vēlas justies kā šīs pasaules "interesantā" daļa, kurā visi noraugās ejot pa ielu ne īpaši pozitīvā nozīmē..

tas tā, ne pa tēmu
07.06.2011 18:20 |

Reitings 49
cmon, tām kājām ne paštonējošais, ne saule, ne solārijs neiet klāt. labi, kājas ir viena problēma, ne jau es sēžu un caurām dienām par viņām sēroju. vnk tracina tā mana domāšana, ka ja ieraugu kādai ko tādu, kā man, bet es gribētu lai būtu, es sāku gruzīties. gribētos, lai es spētu nopriecāties - re, cik viņa forša un draudzīga vai paskat, cik tai meitenei smukas, brūnas kājas vai gari, kopti mati. bet nē, tā vietā es nokritizēju sevi
07.06.2011 18:24 |

Reitings 49
tie nav sīkumi, tie ir mazvērtības kompleksi, kas ļoti traucē dzīvot un kurus es vēlētos pieveikt, tikai nezinu īsti kā..
07.06.2011 18:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)