Galaxy Ace vs. Galaxy S II

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009

Nosaukums izsaka visu - man vajag Jūsu viedokļus par šiem abiem telefoniem - ja Jums būtu jāizvēlas - kuru no šiem abiem labāk gribētu savā īpašumā lietošanai?! :)

Pilnie nosaukumi:

Samsung Galaxy Ace (s5830)

Samsung Galaxy S II (GT-i9100)

06.06.2011 17:10 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Pietiek ar tiesībām :)
06.06.2011 18:43 |

Reitings 183
Reģ: 27.05.2009
Nu man ir Galaxy Ace, nu un esmu apmierināta. Kad pirku, tas S II vēl nebija parādījies, taču Ace kalpo lieliski. Nu katrā ziņā apmierina gan dizains, gan lietošanas ērtums, gan funkcijas un iespējas - neko vairāk nemaz nevajag. Lai gan jāatzīst, ja lietotājs ir vairāk kārs uz visādām "fīčām", tad te tās funkcijas ir diezgan paprastas un arīdzan to ir diezgan maz.
Bet priekš manis tieši laikā. :-)
06.06.2011 19:15 |

Reitings 2051
Man pašai ir Galaxy Ace, salīdzināt ar otru modeli nevaru, bet cik zinu, šajā cenu kategorijā Ace ir starp labākajiem. Pati noteikti nesūdzos - lietošanā ir ļoti ērts, baterija tur ilgi, kamera gan varētu būt labāka, piem., Sony Ericson telefoniem ir daudz augstāka kvalitāte bildēm... Bet nu arī šim nav ne vainas, ja bildē ārā un necenšas pēc tam dikti tuvināt to attēlu. Video uzņemot arī kvalitāte ir ļoti ok. Mazliet neērta mūzikas izvēlne. Labs darbam ar dokumentiem, viņš tomēr jau laikam skaitās biznesa klases telefons, esmu rediģējusi word dokumentus un pat ppt prezentācijas bez aizķeršanās. Kopumā ļoti labs telefons ar dažādām noderīgām tehniskām fīčām, ir Android, kas nodrošina visvisādus appus izklaidēm un nepieciešamībai.
06.06.2011 19:29 |

Reitings 65
manam draugam ir galaxy SII un vinjs ir ljoooti apmierinats :)
06.06.2011 21:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits