Brīvdienas pagāja briesmīgi. Apdegu saulē, rezultatā no sejas lobas āda nost. Kaut kadi stulbi ceļu strādnieki pārrāva ūdens vadu un man nav ūdens, jau 3 dienu. :( Sēžu un kasos, bļāviens, netīra kā cūka. (e) :D Kauns rīt iziet cilvekos būs. :-/
Vakar lidostā bija jāsagaida mammas draudzene, ta nu es ar savu drušku aizbraucam šamo sagaidīt, mamma pastāstīja, ka viņai acis tādas, lūpas tādas (nu tā, lai atpazītu :D ) un mēs smiedamās ar drušku par to runājam, izrādās blakus stāvošie cilveki bija viņai radinieki un arī atbrauca sagaidīt savu māsu/meitu/krustmāti. Sajutos pavisam nelāgi, vienīgais ko izspļāvu /Ā, šitā tante, man likās, ka mamma par citu runāja :D / Nu tāda aita, ja tas nāks klajā, būs nepatikšanas gan mammai, gan man. Vakar braucot autobusā sēžam ar draudzeni, pļāpājam. Pamanu, ka smaida viens izskaīgs džekiņš, skatās tādām lielām, spožām ačtelēm un smaida mums, pasmaidu pretī, a tas iečukst savai meitenei (nepamanīju viņu, jo autobuss bija pārpildīts) un sāk bučot viņu, sajutos stulbi...
Lūk tada smanas superīgās brīvdienas! Brīžiem gribētu zemē iesīst aiz kauna.