esmu kļuvusi par vecu čāču?

Reitings 384
Reģ: 08.10.2010

Paskatījos vecos albumus, bildes... un nonācu pie secinājuma, ka agrāk sev patiku labāk. Šķiet, ka esmu kļuvusi par kaut kādu garlaicīgu čāču. Agrāk, studiju gados ģērbos seksīsi. Bet pēc tam, kad sāku strādāt birojā, tikai kaut kādas žaketes, viss garlaicīgs, lietišķs. Pilnīgi pazudusi tā seksīgā beibe, kas agrāk bija. Darbā jābūt lietišķai. Bet to seksīgo jau nav arī kur īpaši uzvilkt, randiņu periodi jau sen beigušies, pēc darba mājas, ģimene, ir izejamie pasākumi bieži, bet tur arī jābūt zolīdiem.

Vai jums tā arī ir gadījies?

Ko varat ieteikt? :'-(

05.06.2011 19:52 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Laimīga sieviete ir seksīga sieviete.
Apģērbs daļēji nosaka garastāvokli.
Ja darba apģērbā nejūties labi, tad ejot uz pasākumiem izpaudies, es darbā nemaz nevaru 90% mana drēbju skapja satura vilkt, tā nepiedienas, un vērtēšanā saņemtu aizrādījumu, tāpat nepucējos, nekrāsojos jo tā nedrīkst izcelties. Piekrītu, ka lietišķi arī var izskatīties skaisti,bet tas atkal atkarīgs no finansēm.
06.06.2011 10:20 |

Reitings 225
Reģ: 12.04.2011
Protams, katram/ai sava izpratne par seksīgumu, bet es jūtos sievišķīgi un forši arī džinsās, kurpēs ar papēdīti un tajā pašā lietišķajā, baltajā blūzīte ar kādu volāniņu vai mežģīnīti :-) Tapat nesen nopirku skaistu un pie tam garu vasaras kleitu (baltu un kuplu) - eju un jūtos kā princese :-D Atskatās uz mani ;-) Nu, nav jābūt miņukiem un pēc iespējas vairāk atkailinātām vietām, mākslīgiem nagiem un matiem - tā ir parāk prasta izpratne par seksīgumu.
06.06.2011 15:11 |

Reitings 219
Reģ: 29.01.2009
MAn draudzenīte teica, ka tas kā Tu nes sevi, savu apģērbu arī ir galvenais ;) to minēja arī meitene iepriekš, ka var uzvilkt divas vienādas kleitas, bet katra sieviete izskatīsies citādāk. Sāls ir tajā, kā Tu jūties, cik pārliecināta esi, tavs noskaņojums, galu galā mīlestība pašai pret sevi :)
06.06.2011 15:48 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Kāpēc visas te ir tik noskaņotas pret miņukiem? Vasarā uz Jūrmalu arī braucat savā lietišķajā stilā? :D
Nez,nez..vislielākā vīriešu uzmanība dīvainā kārtā ir tieši tad, kad esmu džinsos un topiņā un arī pašai šis ir visērtākais variants, tā kā nevajag tik viennozīmīgi apgalvot, kas ir seksīgs un kas nav. Es nesaskatu neko seksīgu klasiskajās biksēs un blūzē..sieviete uzreiz asociējas ar darbaholiķi, kura nevarēs piesēst ne uz viena soliņa, jo tas pārāk netīrs priekš glaunā tērpa :D
06.06.2011 15:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits