Foršākie un modīgākie veikali

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009

Dāmas, veicu mazu neformālu aptauju par modes veikaliem ;-)

Varat, lūdzu, nosaukt, jūsuprāt, foršākos, stilīgākos modes veikalus (gan piedāvājuma, gan izskata ziņā). Var būt gan no lētā, gan dārgā gala.

Tnx un saulainu visām dienu (l)

03.06.2011 13:19 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Karinjo-es ari priecajos par so savu ipasibu!Man ir paris lietas,bet viss tads tiesam labs :-P !Ieveroju ,ka nav verts pieblivet skapi ar lietam,kas apniks vien no "tas skapi stavesanas"!
Es varu loti daudz skatities ,pajusmot par skaistam ,interesantam lietam-neperkot tas! :-)
05.06.2011 02:32 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Vel ir ari individualie pasutijumi.
05.06.2011 02:33 |

10 gadi
Reitings 10290
ja aptauja ir par veikaliem, kāds pie velna sakars ar individuālajiem pasūtījumiem??
05.06.2011 02:34 |

Reitings 2224
Ja tu domā interjera ziņā- tad man patīk, ka ģērbtuvēm ir tādi aizskariņi, kuriem pa šķirbām neko neredz :) Riebjas bik boka un new yorker ģērbtuves... Patīk, ka ģērbtuves nav šauras un tajās ir arī kāds soliņš kur piesēst vai nolikt somu vai drēbes, lai nav jākar uz pakaramajiem pie sienas- kuri parasti pietrūkst... Patīk, ka ir daudz gaismas- tās var ļoti labi radīt ar spoguļiem.
Nepatīk pelēka krāsa- jo tāda manuprāt vairāk ir tādiem garlaicīgiem veikaliem. Patīk sarkanie, melnie, baltie, brūnie, un zeltītie toņi. Patīk, ja apģērbi ir izkārtoti pārredzami un ne tikai vienā rindā pie grīdas, bet apmēram tā kā Zara, berska- ka ir tā kā divas rindas, lai acis nav jānodur zemē...
Patīk foršas pārdevējas- ne tādas kā gadās citos veikalos, kad tu ieej un viņas runā savā starpā, pa vidu skatās uz tevis- un nevar saprast vai viņas runā par pircēju vai ko... Vispār visvairāk mani arī atbaida pārdevējas un personāls... Godīgi sakot, manuprāt, viena no labākajām un pozitīvākajām apkalpošanām ir bik bok veikalā...
05.06.2011 02:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits