Nu paviljons vairaak ir radoshu cilveeku gaumee ;) maakslinieku tipa dreebes...bet piekriitu, ka var atrast ko interesantu...
godiigi sakot, jaapiekriit, ka jauanajaa Elkor fashion ir ideaalas dreebes, bet cenas pilniigs KOSMOSS :D es tur iegaaju apskatiities, gribeejaas katru otru dreebi, bet ko nevar atlauties, to nevar, taa arii ar nolaistaam ausiis izgaaju laukaa :D
Man patīk Promod, Zara.
Zara gan reti izdevies kaut ko nopirkt, izmēri ne šis ne tas manam augumam, kā arī cenas maku spiež.
Man patīk tādi romantic tipa veikali ar retro mēbelēm, lampām utt., mums gan tādu nav :-D
es vsp vēl neesmu atradusi nevienā pasaules vietā veikalu, kas man ļoti patiktu :/ Zara tam tuvojas tieši tāpēc, ka ir gan elegantā, gan TRF brīvā nodaļa. Vsp Londonā uz Oxford street bija viens veikaliņš, kur tiešām man siekalas tecēja. Tādi interesanti apģērbi, bet nepārspīlēti, taču cenas galīgi čau. Žēl, ka neatceros nosaukumu :/
Ā, izskata ziņā man Zaras ģērbtuves liekas katastrofālas (vismaz centrā, jo pārējos kādu laiku neesmu bijusi). Pat peiņemot, ka tur viss būtu jauns, nevis ar košļenēm aplīmēts, tāpat nepatiktu. Mango (uz Brīvības ielas) ģērtuves arī nepatīk, jo baigi šaurās un nevar atbalstīties pret sienām. Man patīk Lindex ģērtuves.
Man ljoti patiik ZARA, jo tur viss ir riktig stiliigs un tieshi manam macinjam:)Sapnjot protams var par Karen Milen, bet nu kas ir par dargu, tas ir, diemzheel:(
vispar kaitinosi ka drebes LV ir tik dargas, nav godig, ka man japerk 1 kleitinja par 30 ls, bet draudzene par to pashu naudu vacija noperk 3 kleitas un vel kurpes, un kvalitate tada pati
oasis tgd ljoti smukas kleitas uz izlaidumu laiku/kaazu laiku!
dargas gan, bet iespejams ka labak vienu patiesam skaistu kleitu neka 5 tadas kuras isti negribas vilkt
Mhm, ritiigi censhos peec taada principa - labaak viena, mosh daargaaka, bet kas tieshaam liekas izcila, nevis 3 so so... ok, tai briidii liekas ietaupiishu, bet taapat atkal nopeerc veelvienu 'leeto', veelvienu... skapis pilns, nauda noteereeta vele vairak, bet ne shis ne tas... :-)