vai tad visas vēl saldi čuč? Esmu augšā un dodos uz otru valsts galu - sākumā frizieris un papīru lietas, tad sporta spēles un mēs tiksimies kaut kad nākošnedēļ.
Tā kā varat biki atslābināties un nedomāt par komatiem (joks) :-D :-D
Es vēl vārtos pa gultu, bet tūlīt celšos un mazgāšu matus, jāiet uz aptieku pakaļ antibiotikām :/
bet vispār es jūtos labi, jo no galvas ir izmests vien vīrietis, bet atkal cits sāk uzrasties, kuram šoreiz būs kārtīgi jāpacīnās par manu uzmanību (l)
chocoo - kur Tu esi nozudusi, ka man skaipā neatbildi? :-/
kattei laikam lidzjutiba jaizsaka par sagrautajam ceribam.. :-/ Hmm..sapigi, bet varbut ir labak, ka tagad ir skaidriba un nav vairs jamocas ceriibaas.. Lai nu kaa, turies!
Shovakar jaiet kleitu meklejumos kaazaam. Njemot vera,ka mums 3 meitenem vajag vienoties par vienadam kleitam, kas patik/der visaam, tad baidos, ka bus riktigs chick fight :D Bet nu jacer,ka kaut ko izdosies atrast!
Nepiedomāju un drukas kļūdu pieļāvu- "Never Let Me Go". Hell, noskaties treileri, tēma tāda savdabīga tiek aplūkota! Es šo filmu gribētu ierindot kategorijā "sāpīgais skaistums".
Labrīt :-)
vakar ilgi nosēdēju augšā un vēl apdegusī seja,tā dēļ šodien nevarēju pamosties :-/
būs vien jāpērk šodien roll-on,lai nomaskētu nelielo sārtumu uz deguna :-)
tas pasākums ir uz izklaides kuģīša,mana draudzene tur taisa vaļā restorānu un rīko ballīti visas nakts garumā,tā kā atklājās,ka kuģītis pieder mana vīrieša draugam,tad vēl viņš ar draugiem tur ieradīsies un būsim mēs divas meitenes un čaļi :-D
bet cik saprotu kuģītis ir paliels..
vēl man šodien tā kleita jāatrod,gribas tādu romantisku (l)
Jaukum, nutiesi ta. Man nebutu piemeram interesanti skatities uz 3 vienadam kleitam. ja katrai butu savs akcentins,tad butu daudz smukak. bet tada gadijuma jau kleitas jasuj butu. :-)
Man šodien vispār rokas neceļas darbam,tikai truli sēžu,spēlēju spēlītes un cenšos noturēt vaļā acis :D
Bet es zinu,ka vēlāk būs daudz darba un tagad vajadzētu visus darbiņus izdarīt,kamēr var...bet nē-es nevaru savākties :(
Man vēl vajag uzspēt līdz Plazai aizet,jānopērk brāļa sievai smaržas :)
chocaholic-es pēdējās 3 dienas strādāju līdz kādiem 10iem vakarā,lai tiktu pie sava atvaļinājuma,kuru man neviens nedeva..nu man ir :-D
tā,ka mans dators mētājās mājās,bet manis tur nav..
šovakar būšu,kad atradīšu kleitu..negribi uz alfu atbraukt ap 4iem? :-D
Cik es esmu redzējusi līgavas māsu prikidus, man patīk arī, ja visas kleitas ir šutas no viena auduma, bet katra mazliet citāda, nu, lai katrai izgriezums, garums vai forma sava piestāvētu.
tā filma ir pamatīgi stulba :-D te bija daudzas reizes ieteikta, vienreiz ņēmu un noskatījos un pamatīgi vīlos, bet nu jā- katram savs.
hachiko tik samērā nesen noskatījos un cik atceros, nemaz neraudāju :-D
Nu iesakuma gribam megjinat atrast 3 vienadas kleitas. Ja nesanaks, tad jau vienmer paliek variants - shuut. Laika lidz kaazam vel diezgan..
Vot lai ari man patik pagaudot pie filmam, P.S. I love you mani vispar neaizrava..
Es vislaik gribeju to Udens zilonjiem noskatities, pec tik labam atsauksmem gribas vel vairak! :)