banka

Reitings 460
Reģ: 18.01.2010

Sveikas! Man ir SEB bankā konts. šovakar izdomāju ieiet Ibankā un iečolēt, kas tad man tur notiek, bet man saka, ka pieeja bloķēta vai citreiz, ka nepareizi ievadīts kods vai parole. Tur, kur jāievada lietotāja kods, es ievadu to, kas man uz tādas kartītes ar cipariem rakstīts "Ibankas lietotāja kods", bet, kur parole, es vadu to sevis izdomāto, kad reģistrēju kontu. Man taču tajās vietās nav jāvada tie pieejas vai autorizācijas kodi? :-|

03.06.2011 02:05 |

Reitings 460
Reģ: 18.01.2010
Piezvanīju, visu nokārtoju. Lika nosaukt kartes kodu, vārdu, uzvārdu, vēl kkādu pieejas kodu. Pateica jauno parolīti un tgd viss iet. Tā kā var pa telefonu visu nokārtot. :-)
03.06.2011 16:16 |

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
koshlene - dīvaini gan Tev piedzīvojumi ar banku! Es ar SEB banku sadarbojos jau n-tos gaduz un problēmu vispār nekad nav bijis! :D Ko savukārt es nevarētu teikt par Swedbanku! ;)

miss sunshine - labi, ka visu atrisināji!
03.06.2011 16:19 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
ou, jā, piekrītu, sunce! Man ar SEB viss vienmēr ir bijis kārtība. Un vienkārši šķiet uzticamāka par Swed. Vienu laiku biju abu kliente, bet nu Swedbankai tās mūžīgās garās rindas gan filiālēs, gan pie automātiem.. nez, nepatīk. ;-)
Forši, miss sunshine* :)
03.06.2011 16:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)