Vai esmu pelnījusi?

Reitings 613
Reģ: 29.01.2009

Man nebija telefons, draugs aizdeva savu veco telefonu, to tad arī lietoju. Bet, ak vai, šodien netīšām pazaudēju, izkrita no kabatas. Izmeklējos, bet, protams, vairs neatradu. Draugs par to nereāli nikns, sāka bļaut uz mani, lamāties, teica, lai mājās nerādos, kamēr neatradīšu.

Protams, situācija nav patīkama, bet vai esmu pelnījusi tādu reakciju?

Atceros, kad draugu reibumā noķēra policija un uzlika milzu sodu, kad daļēji tika apmaksāts ar manu naudu, es nebļāvu, nelamājos, jo cilvēks jau tāpat pats pārdzīvo. Atceros, kad viņš no mana datora izdzēsa visus manus datus, kas man bija ļoti svarīgi, arī neko neteicu, palīdzēju meklēt meistaru utt.

Kāpēc, kad viņš kaut kur kļūdās, es atbalstu, nepadaru situāciju pēc nepatīkamāku ar bezjēdzīgu bļaušanu. Bet, kad es kaut kur vainīga, tad esmu zākājama no vienas vietas?

Vai kāds man var izskaidrot to?

01.06.2011 22:50 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Visi vīrieši tak nevar būt ideālie, un tas, ka viņš tāds nesavaldīgs nenozīmē, ka nemīl, vienalga. Viņš vienkārši tāds ir, tādu viņu uzaudzinājuši vecāki ar savu paraugu. Vai nu viņš absolūti Tevi neciena un uzskata par kājslauķi :-(
01.06.2011 23:48 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Tas, ka vajag pateikt, lai neuzdroshinaas shita aurot - tas protams. Dzeks iisti nesaprot, kas ir buut attieciibaas, ka jaaapslaapee savu karsto temeramentu.
Man no shitaa teksta nebija skaidrs, vai meitene ir ko vinjam teikusi, vai vispaar neko. Un vai vinjs biezhi taa daraas, vai shitaa pirmaa reize..
01.06.2011 23:58 |

Reitings 3022
Ja viens otram visu laiku kko metīs acīs, tad kopdzīve būs viena bienīga dir****ās... Nav, protams, forši, ka sabļauj, bet moš viņam tiešām slikta diena.
Es arī ar drauga māsu kādu laiku nerunāju, kad viņa saplēsa manu "veco" telefonu....Nolasīju veselu lekciju par to, ka viņai jāmācās novērtēt to, kas viņai ir utt. :-D
02.06.2011 00:00 |

Reitings 613
Protams, es viņam teicu, ka neesmu pelnījusi tādu attieksmi, ka tas nav normāli, apvainojos un tagad nerunāju ar viņu.
Ir bijušas šādas reizes arī iepriekš. Viņš ir vēl trakāks nekā itālis
02.06.2011 00:05 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
par to neļaušanu pret sevi tā izturēties man nāk smiekli. jūs laikam nekad neesat bijušas kopā ar temperamentīgu, emocionālu vīrieti. viņš bļauj, kad grib, un vienalga, vai sieviete to ļauj vai neļauj. viņš bļauj, jo ir emocijas. un ja sieviete par to aizrāda, ok, viņš atzīst savu vainu un sola vairs tā nedarīt, pat atvainojas, bet nervi ir tāda lieta, ko nevar tik viegli savaldīt. un tomēr tādi vīrieši ir daudz interesantāki par mierīgajiem beznervu vīriešiem, jo tie, kā likums, neizrāda arī pozitīvās emocijas un ar tiem var aizmigt.
02.06.2011 16:43 |

Reitings 225
Reģ: 12.04.2011
Tas telefons kaut kāds super dārgais un jaunais, ka tāds skandāls jātaisa? Vai kādi ļoti svarīgi kontakti Tavam draugam tur palika? Liela muiža, dzīves sīkumi tie ir!
02.06.2011 16:49 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Nezinu,izklausās jau smieklīgi,ak vai padirsu viņa telefonu un viņš atļaujas dusmoties :-D :-D. Ej tak ar viņu runā,es nesaprotu cilvēkus kuri par katru sadzīvisku kašķi uzreiz drukā netā. Vai tiešām pašiem vairs nav smadzenes? Kāgan mēs varam atrisināt tavu situāciju? Varbūt tiešām pati es tik tizla ka pazaudēji labu mantu un varbūt tu bieži kko tā nozūmē un čalim vienreiz piegriezās?
02.06.2011 18:38 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Es to anjkas virieti varu saprast, jo tas telefons jau par velti nav, bet nu blaut uz sievieti - vins nav sapratis, ka blaut nav jeegas.
02.06.2011 18:45 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
cilveeki ir dazhaadi. es esmu taada pati.vot,ja sapleesiii kaut ko.tad draudziiba ir cauri..itkaa tik stulbi,bet taa ir-uznaak dusma un viss..gan jau vinjhs pats apdomaasies un viss buus ok.
02.06.2011 18:52 |

Reitings 517
Cieņa, necieņa.. Vienkārši gribu pateikt, ka katrs cilvēks ir savādāks, reaģē dažādi uz lietām. Nedomāja viņš par tām iepriekšējām reizēm, kad tu biji saprotoša, bet reaģēja tā kā jutās.

Man, piemēram, tracina, ka es pati tik ļoti pieķeros lietām, ka nenormāli pārdzīvoju, ja kaut ko pazaudēju. Draugs turpretī dzīvi vienkārši uztver viegli, viss nāk un iet. Kaut es tā varētu. Arī man ir gadījies viņam aizdot telefonu, ko viņš pazaudēja. Žēl bija bilžu, kas iekšā.. Nu uzsprāgu, biju ilgi dusmīga, bet no tā jau telefons neatradās. Viņš nestrīdējās pretī, vnk noklusēja. Dēļ tā jau nebijās attiecības, bet ļāva arī man izrādīt emocijas,izlādēties, ka neesmu par to apmierināta maigi sakot..
02.06.2011 19:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits