Sry ka bez garumzimem.Gribeju prasit vai kada velk legingus taka bikses nu jus mani ceru ka saprotat, tur bez nekadiem svarkiem virsu vai shortiem drikst?? :-D :-P Un tie legingi ir bikshu garumaa arii. ;-)
gribas aiziet uz klbinju.Bet vot domaju ka nav tikai par traku.Vel pietam ka biksites spid caur.jo tie legingi viss cauri melni nevis tie kam tur dzinsu tekstils uzdrukats.
es nez..man arii tad ir sajuuta,ka pliks dibens..es taa nedaru.tad velku garaaku maiku,lai bik apsedz dupsi,tad ir ok...
man nevisai patiik ,kaa citaam izskataas,un ja veel ir bumbiera dibens,tad toch nav labi...
Manuprāt, izskatās normāli un mierīgi tā var staigāt. :-)
Man viena draudzene gan kā redz tā apģērbtas meitenes, tā sāk kaut ko bubināt, bet who cares? :-D
Nu viss jau atkarīgs no tā, kādi ir tie legingi. Londonā redzēju pilnas ielas ar dāmām, kurām virs legingiem nekā nav un cauri spīd trusenes vai dibens.
Nez, daudzas tā staigā, bet man tas šausmīgi riebjas! :-D Ok, es tā mājās pie tv sēžu, jo, protams, ir ļoti ērti, bet uz ielas nu gan tā nevajadzētu rādīties... Daudzām bez maz vai pliks dibens cauri spīd -fuj! Un pat ja augums atļauj - man augums atļauj arī plikai pa ielu staigāt, bet vai tad visu vajag, ko var? Lielākajā daļā gadījumu vnk izskatās, ka meiča aizmirsusi kaut ko uzvilkt! (t)
nekaadaa gadijuumaa taa nevelc...tas skats izskataas vnk shausmiigs, it iipashi no aizmugures...pie pakaljas tie legini noshljuuk un izskataas kaa piepljuutiitas bikses...
vai tad nekaa skaistaaka nav ko uzvilkt??paprasat jebkuram viirietim, vai jums patiik legingi??jebkursh teiks normaals pieaudzis viirietis kursh kaut ko saprot no modes atbildees ka vinji riebjas..