Karoče, bija tā... Viņi nodarbojās ar pārtraukto. Un meitene sanervozējās, ka varbūt džeks tomēr beidza viņā.
Viņas loģika bija tāda --> :-D
Ja sperma būtu no viņas iztecējusi - tad būtu beidzis viņā. Ja nav iztecējusi - tad nav beidzis viņā!
man ir alergjija no tiem diemzheel..taapat kaa no lubrikantiem..
bet taapeec es laikam peec 3 likshu apiraali.viss atkariigs no taa,vai buushu latvijaa,kad man saaksies meeneshreizes,jo vinju jaaievieto mr pirmajaa dienaa...
Tille, spirāles nēsāšanas laikā esot liela spontāno abortu varbūtība, jo auglis var nogatavoties, bet spirāle to mehāniski ietekmē un tad varot būt bieži SA. :-/
jaa.bet,cik es ar ginekologji runaaju,tas buutu man vispienjemamaakais variants...bet es veel domaaju,jo teoreetiski mees veelamies beerninju tuvaako paaris gadu laikaa,un tad varbuut,ka nemaz nav jeega to spiraali likt..
chrissy.es arii neesmu dzemdeejusi.bet esot jauna spaanju spiraale kaut kaada,ko no 16 gadiem var.mana ginekologje jau 2 meiteneem esot ielikusi,abas ljoti apmierinaatas.taapeec es domaaju pamegejinaat,ja nepatiik,var iznjemt..
maksaa apm 45 ls + 15 ls ielikshana...
iiru aarsti ir slikti?
chrissy-es tevi atceros,tu esi veel no taam,kas te bija tad,kad es te pirms laika aktiivi darbojos...bet nu jau es te retaak ienaaku..
tu esi forsha meitene.kaa tev iet?