kā pateikt vecākiem?

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009

:-) Nē,nē,nav runa par to,kā pateikt vecākiem,ka esmu stāvoklī :-) Tfu,tfu,tfu!

Runa ir par ko citu. Esmu jau te rakstījusi,ka esmu kopā ar vecāku puisi.Esam jau kādu laiciņu kopā un šis jau saviem draugiem,vecākiem (visai ģimenei) pateicis,ka esam kopā (es jau uzskatu,ka varēja vēl pagaidīt,bet nu ok!)Protams,neesmu ar viņiem tikusies,bet ar draugiem drīz iepazīšos,ar viņa ģimeni gan vēlāk!

Tagad problēma-kā lai es saudzīgāk pasaku vecākiem (māsa jau zina),ka es esmu ar vecāku puisi/vīrieti kopā un,ka viņš nav latvietis? (s) Viņi noteikti,ka būs šokēti!Ak jā-viņš jau drīzumā arī grib atbraukt ciemos,iepazīties,bet es cenšos visu ieildzināt,kamēr neesmu neko pastāstījusi! :-)

Tagad iedomājos - neapskaužama situācija! :-)

31.05.2011 19:31 |

Reitings 663
Jā,vnk gribas te padalīties un varbūt kādai līdzīga pieredze!
Vnk jūtu,ka puisis ātrāk steidzas,lai visiem mani parādītu un tā,bet es atkal esmu cilvēks,kas grib lēnā garā!Viņš tik atgādina man,ka viņam ir nopietni nolūki uz mani,tāpēc grib arī ātrāk satikt manus vecākus,lai redz un zina ar ko es esmu kopā :-) :-)
31.05.2011 20:49 |

Reitings 663
Jā,arī tas,ka mums tomēr,salīdzinot ar viņu,ir savādāks temperaments :-) Viņš tāds baigi karstasinīgais ir,visu nopietni uztver un tā (vecāki man tādi mierīgāki),nav jau tas slikti,bet ļoooooti greizsirdīgs gan ir :-D
31.05.2011 21:55 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
mani vecaaki uztrauktos, tikai ja vinam buutu gadi 50 :-D :-D
un manupraat , kur ir miilestiiba, tur tautiibai nav noziimes.un taa saka arii mana mamma :-)
31.05.2011 21:56 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Sesilla, mani vecāki arī sāktu uztraukties tikai tad, ja es atvestu mājās ko līdzīgu Kirovam Lipmanam :-D 30-40 gadi nav sirms nevarīga vecīša vecums :-)
31.05.2011 22:00 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
tiesi taa! tadeelj domaaju, ka velti satraucies! viss buus labi! un jo aatraak vinus iepaziistinaasi, jo aatraak sirdii iestaasies miers! ;-)
31.05.2011 22:02 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mana draudzene stastija interesantu gadijumu no savas dzives,kur dels bija iemilejies sieviete ,kura vinas vecuma-respektivi,dela draudzene gandriz mammas vecuma |-) !Mes abas nospriedam-ja dels laimigs,tad viss OK!!!Mes nevaram ielist otra cilveka ada,nevaram uzspiest vinam to ,kas pasam patik!Ja tu esi laimiga ar so cilveku,tad priecajies!Ja ari vecakiem nepatiks ,neko darit...dzivos talak! |-)
31.05.2011 22:02 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
es ļoti atvainojos, es zinu, ka esi priecīga un laimīga, bet es gribu piekasīties :-D nevajag visur tik traki uzsvērt cik ļoti labi nolūki viņam ir uz tevi, cik ļoti tu viņam patīc, cik ļoti viņs ir greizsirdīgs, jo vēlas , lai esi tikai viņai :-D I'm so sorry, mani vnk kaitina sievietes, kas vnm ta lielās. nekas personisks :-D

bet ko bīties tur nav. tāpat vecākiem būs jāpieņem, jo tā ir tava dzīve, un tu izvēlies ar ko tikties ar ko nē.
31.05.2011 22:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
agnesiite-pika-man ta patik tie tava profila mati bilde :-) !!!Es tagad ta gribetu sev tadus...tadu krasu!!! (l) (l)
31.05.2011 22:16 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
arī gribēju jautāt, cik Tev gadu. 23 - ir ļoti sakarīgs vecums, lai par tādām lietām vairs neuztrauktos. ;)

Vai tas vīrietis dzīvo ārzemēs vai Latvijā? Jo, ja pirmais variants, vecāki varētu uztraukties, ka viņš Tevi aizvilinās prom no LV, līdz ar to - prom no viņiem.
31.05.2011 22:24 |

Reitings 3379
Vai jūs komunicējat angļu val.? Ja jā, bet tavi vecāki to brīvi nepārvalda, tad īstenībā vari drusku priecāties, jo viņi nevarēs izteikt visādas piezīmes vai citas lietas, būs spiesti iztikt ar pieklājības frāzēm un pārsvarā klausīties, ko stāsta tavs vīrietis :D
Viņš ir zviedrs?
31.05.2011 22:56 |

Reitings 138
Reģ: 01.11.2010
Kā mana psihoterapeite teica, šajā vecumā uz jautājumu , kas ir Tava ģimene, jārod sevī atbilde - es, Mans nākošais vīrs, bērni. Ja Tev gribas atbildēt, ka Tava ģimene ir Tava mamma, tētis , māsas utt. Tas nozīmē, ka esi vēll bērns, un Tev tas ir jāizbeidz, jāsāk domāt par savu dzīvi, un vecākiem Tava izvēle ir jāakceptē, jo ne jau viņiem dzīvot Tavu dzīvi
31.05.2011 23:18 |

Reitings 663
Jā,mēs komunicējam angļu valodā,bet kā jau minēju-viņš nedaudz zina arī latviešu valodu! :-) Bet gan jau tur nebūtu problēmu kā sazināties!
Parasti jau vecāki nekad nav iebilduši par maniem draugiem un,protams,ka es pati tos izvēlos un es jau ar viņu dzīvošu kopā :-)
Protams,piekrītu,ka mana nākošā ģimene ir vīrs un bērni nevis vecāki (mana esošā ģimene) :-)
31.05.2011 23:23 |

Reitings 663
Un jā,viņš dzīvo ārzemēs nevis Latvijā,tāpēc es pie viņa pārsvarā braukāju un dzīvojos,uz LV viņš retāk atbrauc! :-)
31.05.2011 23:25 |

Reitings 3379
Manuprāt, vecāki, brāļi un māsas tomēr vienmēr paliek ģimene. Varbūt to varētu nosaukt par savu "paplašināto" ģimeni. Es tikai nesen sapratu, ka mēs ar draugu esam ģimene, kaut arī esam tikai 2. Tas notika pēc tam, kad Ziemassvētkos izlēmām nebraukt ne pie viena ģimenes, bet nosvinēt vakaru divatā mājās. Un samelojām abām ģimenēm, ka esam pie otras ģimenes :D :D
Ketrija, galvenais, pati nesāc vecākiem teikt kaut ko par to, ka uztraucies, kā viņi uztvers utt. Izturies tā, it kā vienmēr būtu zinājusi - viņiem tavs draugs patiks un nekādu citu variantu nav!
31.05.2011 23:27 |

Reitings 663
sunscreen,paldies par ieteikumu! :-)
Tā laikam arī būs vislabāk darīt,jo viņš droši pats nesaprastu un arī vecāki,ko es tā uztraucos :-)
31.05.2011 23:29 |

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009
nekas personīgs, bet man arī kaitina tas, ka visu laiku savos komentāros uzsver, ka viņš jau visiem paspējis izstāstīt par tevi - bet protams, kāpēc lai nestāstītu, ka jaunāku meiteni dabūjis? tas tā :-P

bet man pašai arī bija pieredze - neviens no ģimenes nezināja, ka man ir draugs 11 gadus vecāks par mani. Tad es izlēmu pārvākties pie vecākiem uz kādu laiku, jo bija jāatbrīvo dzīvoklis un man mantas vajadzēja pārvest uz laukiem. Tad nu teicu, ka man viens ļoti labs paziņa palīdzēs aizvest ar savu auto. Sākumā vecāku priekšā izlikāmies, ka esam tikai draugi, bet vakara gaitā jau visi saprata, ka esam kas vairāk, vienkārši nespējām noturēt distanci (l)
31.05.2011 23:48 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
es gan nebiju situācijā, kad jāiepazīstina ar vecākiem, jo nejauši sanāca ka viņš pats iepazinās ar manu tēti :-D viņš bija 15gadus vecāks par mani, kaut gan izskatījās krietni jaunāks par saviem gadiem.. šis vienam mūsu kopīgam draugam bija aizbraucis līdz pie mehāniķi [kas bija mans tētis], lai sataisa mašīnu.. tētis uzreiz saprata ka tas ir mans "draudziņš", jo puisis, ar ko kopā bija aizbraucis pie manu senci bija vienīgais mūsu kopīgais draugs un tētim biju par viņu stāstījusi.. tētim viņš ļoti patika :-)
attiecības ar viņu gan ir pagātne, bet tas tā :-D
31.05.2011 23:54 |

Reitings 663
Iepriekš,kad vecākus iepazīstināju ar saviem puišiem (kas arī bija vecāki par mani),vienmēr labi sapratās,tāpēc ceru,ka šoreiz arī tā būs :-)
01.06.2011 00:05 |

Reitings 46
Reģ: 16.10.2011
Mans gadiijums - mani vecaaki ir shkjirti. Ar draugu (vecaaks par mani) braucaam iepaziities vispirms ar teeti, jo ar viirieshiem vinjam esot vieglaak atrast kopiigu valodu. Atbrauca mans braalis, ko nebiju aicinaajusi. Laikam neatstaajaam iisto iespaidu un peec dazjaam dienaam braalis man zvaniija un sarunaaja man visaadas lietas un centaas iezjelinaat mani un visaadi, citaadi atrunaat. Ar braali man nav nekaadas tuvaas attieciibas bijushas, bet to vinjsh it kaa dariija visu tuvinieku vaardaa. Lieki teikt, ka pie mammas nemaz nebrauksim, draugs toch nee. Uzskatu, ka taa ir iejaukshanaas manaa dziivee, nerespekteeshana. Nezinaaju, ka vinji var buut tik konservariivi un stereotipaini, bet domaajams, ka tur ir kkas dziljaak - skaudiiba, bailes utml. Es tam kkaadaa veidaa nevaru tikt tam paari, bet buus o.k., jo kkad jau buus jaatiek aaraa no taa, ka mana gjimene ir tikai mamma, teetis utt.
08.05.2012 21:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!