dīvainības

Reitings 1492
Reģ: 19.08.2010

iedvesmojos no cāļa foruma un būtu interesanti palasīt arī cosmo meiteņu vīriešu dīvainības :-)

manējais

*ir baigais makšķernieks ar 101 pribambasu un makšķeri, bet 2 gadu laiku ir noķēris labi ja dažas pāris cm garas zivis.

*nekad nedzer kolu, tikai, kad es nopērku, izdzer vismaz 3/4 un nākošajā rītā lamājās, ka kola viņu padarot dīvainu

*ietur diētu, tikai, kad es ielieku paēst, atkal apēd 3/4

*konstanti kramē savas drēbes vidējā plauktā, lai gan es viņam esmu ierādījusi apakšējo un lamā mani , ka manas drēbes viņa plauktā

*ēd visus sāļos ar kečupu un sinepēm, tās samaisot kopā

30.05.2011 19:11 |

Reitings 1592
Reģ: 29.01.2009
tik smieklīga diskusija. :D uzdzen vēlmi pašai drīzākajā laikā tikt pie kāda "dīvaiņa" :D
bet nu no bijušajiem varu tikai izcelt, ka viens visu laiku pukstēja, ka viņam spalvas par garu uz kājām. un tad bija vēl vienam dīvainība no zupām nekad neēst šķidrumu, bet gan kā caur sietu izlaist visus biezumus un tos apēst. :D
30.05.2011 19:38 |

Reitings 503
Reģ: 29.07.2009
Raele - manējam arī ir kosmetikas maks, bet uz to raugos pozitīvi, jo viņš var tur sabāzt visus savus odekolonus un citus pričindāļus un neliek man tos krāmēt savā somā :D
30.05.2011 19:41 |

Reitings 147
Reģ: 07.01.2011
izejot no mājas, piecas reizes jautā vai viss ir kārtībā un biežāk par mani skatās spogulī :)
30.05.2011 19:43 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mans virs loti biezi zupai klat piespiez mazliet citrona sulu-es zinu ,ka ta dara indiesi-varbut pirmaja dzive bijis indietis?! :-D
Es nespeju pardzivot to vardu "seitan"-varda "seit" vieta!Vinam loti maz iznak runat latviesu valoda-varbut ari labi... :-D
30.05.2011 19:45 |

Reitings 345
Reģ: 21.07.2010
".. kola viņu padarot dīvainu" - tas ir LABS!

* arī makšķernieks, gatavs līst ārā aukstumā, slapjumā 4 no rīta, lai mājās kārtējo reizi nāktu bešā.
* nakts laikā var sākt stāstīt errorus vai sēdēt gultā sēdus un pa manu pusi pavadzīmes meklēt
* 21:00 sāk miegoties - šitais cīrulis mani kādu rītu piebeigs...
* visnegaidītākajos brīžos var izšaut visnegaidītākās domas
* izšaut to kas prātā, bet tā jocīgi. Piemēram, pieliek roku pie sveces un bezintonācijas balsi pateikt: Deg un neaptvert, ka to pateicis skaļi..
30.05.2011 19:48 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
* katru vakaru niid ,par to k avinjam jagulj iekshejaa malaa (bet beigaas vienmer piekaapjas)
* katru riitu novel visu lidz pedejam un tad peedeejaa minuutee visu kjer un graabj lidz beias vienmer kko aizmirst un tad ir jaiet atpakal
* vakaraa kad es vinam darba kreklu izgludinu vinsh biezi vien pardomaa un izlemj ka tomer grib vilkt citu
* neesaa tiaki un vienigi ck apenes jo pareejas nesot eertas
*katru reizi kad arsenal speelee un zaudee laadejas un lamaajas un nolemj vairak neatbalstit arsenal bet atbalsta tikuntaa
* ir noteicis ka vinja praataa es esu un biju jaunava lidz satiku vinju
* pamana ja nwesu uzlikusi gredzenu vai vienu no pulkstenjiem kurus vinsh man ir uzdavuinajis, jo parasti lieku katru dienu
* izsaka komplimentus tad kad es pati nejutos smuka. kad esu vnk parastaa apkerbaa ar chupchiku uz galvaas un bez make up(visparastakajaa maizinjaa un dzinsa svarkos) bet kad es 3h pucejos vinsh var arii neko nepamaniit
* vinam ir paranoja no veenaam, asiniim . es pat nedrikstu runat par shim 2vam lietam, lidz ko vinjam ir bailes no poteem, vakciinaam
* mums abiem viens otram ir vistulbakiem ''miljvardinji'' kurus citi nesaprastu un tas liktos stulbi
*kad vinsh ir iedzeris un ja es neesu kopa ar vinju vinsh zvanis man ik peec 5cam minuteem un prasiis kur es esmu un teiks ka grib but ar mani
* kad es peerku auglus un prasu ''tu gribesi'' vinja atbilde vienmer ir kategorisks ''neee'' bet vienmer ized pusi no maniem augliem
*need majonezi viospaar, ja vinja kafejnica uz edien uzliks majonezi vinsh to sutis atpakal, tapec es vienmer piesaku lai nav nekada majoneze :D

30.05.2011 19:56 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
maneejais diezgan biezhi prasa atljauju, par ikdienishkjiem siikumiem - driikst paeest kornfleiksus, driiks pachuraat, driikst aiznjemties to un to.. un ja veel pateikshu nee, tad nenjems arii :-D :-D
citreiz vinjsh izdomaa taadus vaardus, ka man jaabriinaas no kurienes :D
30.05.2011 19:57 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Nav manējais, bet ir pazīstams viens vīrietis, kas bieži dzer kafiju, cukura vietā berot sāli un tā esot garšīgi. :-D
30.05.2011 19:59 |

Reitings 2925
*drēbes žāvē pirmajā stāvā uz ēdamgalda,uz galda sakrāmē zeķes,palagus aptin ap krēsliem ,jo slinkums esot nest augšā :-D

* traukus slapjus krāmē čupā plauktā,tāpat jau izžūšot,tikai es besos,kad ņemu šķīvjus,kaut kas līst virsū :-D

* viņam patīk rallijs,motokorss utt, tikai viņš čīkst,ka tur ir putekļi :-D

* no rīta attaisa žalīzijas,lai istabā gaisma,lai gan tāpat,kad būs mājās,uzreiz jau jātaisa ciet :-D
* no rīta pie gultas sakārto glāzi blakus pudelei :-D

*čīkst,ka neērta mašīna,bet vienalga braukā un brīvdienās ņem citu :-D
30.05.2011 20:01 |

Reitings 2925
* vienmēr pie ēdiena dzer svaigo sulu un lati :-D
*saka,ka vajag neatkarību (lai gan mums pat nekad nav bijuši strīdi par šo tēmu,bet saka :-D ) tai pat laikā ņem mani līdzi uz čaļu vakariem un tikko kā atvedis mani no brīvdienām raksta man sms :-D
30.05.2011 20:04 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
tik jautra diskusija (l) (l) (l) (l)
manējais vienmēr dušā ņem līdzi kompi un filmas skatās, vai arī audio grāmatas klausās..kaitina (e)
saka, ka es bez make up izskatos labāk nekā ar..bet, ja izejam no mājas un es bez make up, tad pukst, kāpēc neesmu uzkrāsojusies? :-D (loģika????)
viņam nekad nepatiks kaut viena dziesma, ko es klausos..->tad kad dziesma vairs nav manā topā, tad viņam pēkšņi iepatīkas tā dziesma...
apsēstība ar kečupu :-P
katru pirmdienu met nost smēķešanu...un katra mēneša pirmājā datumā arī met nost :-D
30.05.2011 20:09 |

Reitings 2925
* kad ieejam veikalā,saka,ka negrib saldējumu un,ka neēdot,bet manam noēd gandrīz visu :-D
citrreiz paziņo,ka grib saldējumu,bet tad ir kaut kādā meža vidū un tur,protams,ka nav,tad pat sodu vēlāk esot jāēd divi :-D bet kad ieiet veikalā,vairs negrib vai paņem 1 :-D
30.05.2011 20:10 |

Reitings 503
Reģ: 29.07.2009
Chocoo, par drēbju žāvēšanu labais :D
Manējais līdzīgi - sakarina uz trepju margām visu :D Tad es uzkāpju uz otro stāvu un vienmēr secinu, ka izskatās pēc čigānu tabora :-D
30.05.2011 20:11 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Kas džekiem ir ar to majonēzi viņi visi tādi laikam!
Man bijušajā džekā šausmīgi kaitināja, ka viņš mūždien bāza kkādus sūdus mutē un košļāja, gardākais viņam šķita no plastmasa pudelas korķa tas sūds (nezinu,kā sauc).
vēl, kad gāja uz wc pa lielam, stiepa kmpi līdzi vai lasīja kkādus žurnālus..bļin, nu kas tas pa sviestu?
Tad vēl vienmēr,kad es nopirku kko no kosmētkias vai kko tādu, vienmēr grābstījās gar to mantu un prasīja, kas tas tāds ir un ko ar to dara? Nu kāda starpība nu?
30.05.2011 20:15 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
oops, pazuda jautājuma zīme pa vidu!
30.05.2011 20:16 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
katte
manējais arī gramstās gar manu kosmētikas plauktu un jautā kas ir kas un ko ar to dara un vispār priekškam to visu vajagot! :D

Reitings 553
*ejot gulēt skatās tv un katrreiz kā mazliet iemidzis saku viņam lai izslēdz lampu un tv. uzreiz taver acis saka - es skatos! :D un tā līdz vai nu es viņam jau 5x esmu šitā pateikusi vai kamēr pati izslēdzu. reizēm tā tracina :D
*kad es krāsojos, taisos vai kko daru pie spoguļa vanassistabā un viņš ienāk iekšā katrreiz pieiet tieši man priekšā un sāk sevi pētīt, tas nekas ka es neko neredzu :D
*visu laiku viens otram sakam kkādus stulbus jokus kurus noteikti saprotam tikai mēs paši :D
*(nedzīvojam kopā) savas netīrās dreēbes izmazgās tikai tad kad būs sakrājies tik daudz ka īsti nav ko uzvilkt un ka to visu neizmagāt par 2 veļasmašīnām .

Reitings 2925
Sakura-es sākumā šokā biju,nesapratu,kas tur darās uz tā galda :-D
mums bija kokteiļu vakars ar manu draudzeni pie viņa un arī draudzenes ierašanās nebija iemesls lai novāktu,jo ir tak viesitabā galds,bet mēs viņam palīdzējām :-D bet izklāj jau kārtīgi :-D

Sakura-kā gāja terasē? ;-)
30.05.2011 20:17 |

Reitings 265
katte, tās jau vairs nav dīvainības. šķiet, ka tu vienkārši pārāk daudz piekasies sīkumiem
30.05.2011 20:18 |

10 gadi
Reitings 10290
"vēl, kad gāja uz wc pa lielam, stiepa kmpi līdzi"

katte :-D :-D :-D :-D
30.05.2011 20:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits