man iet grūti.. es tā kā uzsāku ēst veselīgāk, bet pēc kād laika jau atkaļ ķeros klāt pie saldumiem - tas ir mans niķis.. ja no bulkām un čipsiem man ne silts ne auksts.. tad šokolāde un saldējums .. aj aj aj...
Kaut kad es te sāku pierakstīt visu ko apēdu - tas kādu laiciņu palīdzēja.. domāju, ka tagad jau nu tikšu galā bez pierakstiem, bet nekā...
Ar sportošanu nav problēmu - man patīk.. un katru dienu dodos uz darbu ar velo.. nav daudz bet dienā kādus 12km nobraucu... vēl vasarā reizi (ziemā - divas reizes) nedēļā treniņš...
Bet nu atkal jau gribās kādu kg vai divus nomest... savādāk kaut kā sev nepatīku...
Par to ēšanu - kā nopirku tadžiņu - ēdu veselīgāk, cenšos neēst ceptu, ēdu dārzeņus (pa ziemu dikti grēkoju un ļoti maz ēdu dārzeņus - tagad cenšos atgūt).. mans draugs mani atbalsta un viņš arī grib ēst veselīgi.. neēdam nekādas desas, pelmeņus, cenšamies neēst sāļos ēdienus.. veikalā gatavo produkciju vispār nepērkam (izņemot gaļu un sieru brokastīm).. ja taisu salātus - tad tikai pati un cenšos likt dažadus dārzeņus...