Man šodien plānā nopirkt kādus auglīšus un beidzot noskatīties filmu Senna. Viņš man patīk gan kā braucējs, gan arī kā personība, tāpēc esmu pārliecināta, ka tās divas stundas un četrdesmit divas minūtes garlaikota nudien nejutīšos, jo iepriekšējā filma par viņu, kas tika uzņemta vēl pirms nāves, man ļoooti patika.
Kas attiecas uz Zatleru, tad man ir prieks par šādu viņa lēmumu!!! Par Saeimas atlaišanu es nešaubos, bet atliek cerēt, ka latviešu tauta pierādīs vēlēšanās, ka nav kā veca, sklerotiska veča, kam atmiņa nav ilgāka par pāris mēnešiem.
Nezinu, gan jau ievērojami mazs atbalsts būs ZZS, PLL un pēc loģikas, arī SC, jo, atturoties no balsošanas, tas spēlēja tādu pašu lomu, kā balsojot pret - respektīvi, atbalstot Šleseru. Tieši Vienotība un VL/TB-LNNK tagad ir izdevīgās pozīcijās jauno vēlēšanu priekšā. Kā mēs smējāmies, varētu būt vēl viens variants, parādās jauns politisks spēks, kurā iesaistās Zatlers, un šī partija ņem un uzvar vēlēšanās, jo tagad sanāk, ka Valdis ir sevi pataisījis par varoni vienas nakts laikā. Njā, nu tas jau nereāli, tāpat joka pēc. :-D
Bet ceru, ka par prezidentu neievēlēs Bērziņu, jo tas tiešām nozīmētu, ka arī šis amats būs nodots tādam pašam, pret kādiem tagad kaut cik mēģina cīnīties. Celt māju par Eiropas VALSTIJ piešķirto naudu, līdz tam vēl ir jāaizdomājas. (e) :-|