Man vienīgajai liekās, ka šogad tādu īpaši draudz? :-D Gāju ar suni pa mežu pastaigāties,apsēdos uz soliņa- palasīt. Paskatos pār pleu,kādus 20 m tālāk stāv un rausta pipuku :-D
Draudzenes arī jau vairākus manijušas sauļjojoties.. ;D
Jūrmalā daudz viņu,vienreiz pat sastapu viņu ar riteni un īsiem šortiņiem, tagad trauma sauļoties, jo pretīgi paliek ka kāds dročī skatoties uz mani :-D
pagājušogad bija trauma no līdz ceļgaliem novilktiem elektroziliem stringiem samērā pilnas pludmales vidū un darbošanos, skatoties uz mums... vēl tagad to plēsi un detaļas atceros.. weeeeeee preteklis
Un, jā, šogad vienu zem tilta redzēju.
Viņi uz pavasari laikam savairojas. Draudzene gāja pa ielu, aiz muguras iznira opītis, sāka kunkstēt un pakaļā ieķērās. Māsīcai tāpat, bet apgramstīja kājas, ne dupsi.
Fuu.. vecie perveļuki :-D
dažas paziņas vienmēr sapsihojas tādus redzot, un tad tur tāda valodiņa iet laukā :-O man gan nav drosmes tādus lamāt, vēl ņems un ar darbarīku nodurs :-D :-D
Lapsīgā, jā, man arī šitā bija, eju pa pilsētiņas centu. ( nav jau tik kruts kā Rīgas centrs, bet veikalu,cilvēku un mašīnu daudz :-D ) ..dienas vidus, visi staigā, es arī no veikala ar maisiem kātoju :-D pretī nāk vīrietis ap 60. Tāds solīgs, uzvalciņā.
Un ko Tu domā?- garām ejot ar roku pa manu *princesi* ( :-D :-D ) uzšāva :-D
Tik dusmīga biju,šausmas! (e) :-D
viņiem jau nekas cits, ar ko aizstāvēt savu godu, pie rokas nav :-D :-D
Bet vispār vidusskolā veselības mācības skolotāja stāstīja, ka šiem cilvēkiem esot trauslas dvēseles, un ka viņiem jau tikai uzmanību un reakciju vajagot... Tik saprotoši |-)
nu jā sauļoties krūmiņu tuvumā labāk nav ieteicams un viņš vispār nāk klāt nu netālu no Tevis apsēžas un kkā dīvaini sēž, pec tam tikai pamanīju, ka pats masē sevi :-D pārsvarā arī visi tādi paveci ir ;-)