palīdziet, izmisums, vientulība

Reitings 50
Reģ: 23.02.2011

Sveikas meitenes.

Es jau otro gadu esmu viena. Esmu mēģinājusi iepazīties internetā/klubos un visur citur kur vien iespējams, bet nekā. neesmu ne neglīta, ne neciešama. tieši otrādi, man ir daudz draugu un cilvēki nevairās no manis, taču otro pusīti es vnk nevaru atrast. ja kāds uzrodas, tad vienmēr vai nu ar kriminālu pagātni, uz pusi īsāks (esmu diezgan gara), nenormāls dzērājs vai tāds, kuram meitenes mainās kā zeķes. un šeit vairs neticu, ka runa ir tajā ka nemāku kādu novērtēt... vismaz meklēju kādu kurš nav alkoholiķis vai babņiks. nesaprotu, kāpēc visas iepazīstas ar lieliskiem vīriešiem, bet man nekā. :( ko lai iesāk?

un nesakiet lai nečīkstu, tiešām nemēdzu to darīt, vnk jau ir tā apnicis būt vienmēr vienai. (s)

29.05.2011 00:01 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
pievienojos tavam pulciņam,,bet tu jau vēl vari neraudāt :-P ,paspēsi,man gan ar steigu vajadzētu atrast,bet nujau neceru,esmu jau veca,man 26,tuliit buus vārnu kājas utt,tad buus bezcers :-D
29.05.2011 18:49 |

Reitings 324
Reģ: 30.08.2010
Ja strādājat palielākā uzņēmumā, ļoti daudz iespēju uzņēmuma pasākumos ar citiem darbiniekiem, ko ikdienā pat neesat redzējušas, sapazīties ;-)
29.05.2011 18:53 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
8 kolēģu kolektīvs,2.pretējā dzimuma pārstāvji - onkuļi, pārējās tantes:D
29.05.2011 19:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits