Zinu, kā tu jūties, jo abas esam viena vecuma, arī es esmu kādu laiciņu viena. Ak, kā reizēm gribējās pa sienām rāpot, jo bija vientuļi, nebija kas samīļo,ilgojos pēc attiecībām un pietrūka viss pārējais,kas piederas laimīgam pārītim. Domā, ka tagad esmu laimīga, jo man noteikti ir puisis? Garām! Puiša man nav, bet es vairs nekaucu, nekrītu depresijā un neskatos uz visiem ar izsalkušu skatienu. Es uz puišiem vispār neskatos ar mērķi. Ja sanāk kādu ieraudzīt,tad paskatos , pasmaidu citreiz un viss.No lupatas esmu pārtapusi par pašpārliecinātu,ar sevi apmierinātu jaunu sievieti,kurai nav vajadzīgs kaut kāds vīrietis,lai būtu laimīga. Man ir bijušas 2 neveiksmīgas attiecības,kas sekoja viena pēc otras. Bija grūti,jo nebiju pieradusi būt viena. Tā pat bija mana fobija.Skatījos uz vīrišiem mirdzošām actiņām kā uz atslēgu uz laimi. Ilgi nevarēju saprast,kāpēc esmu viena. Palēnām sāku iemācīties pabūt ar sevi, novirzīju uzmanību citur. Sāku lasīt labas grāmatas, kas man burtiski iekrita rokās kā sauktas. Atklāju,ka neesmu nemaz gatava attiecībām, jo iemīloties manī atmostas lupatas sindroms. Lasot tiešām izglītojošas grāmatas, esmu nonākusi pie secinājuma,ka vīrietis un attiecības nav nekāda zelta bedre, bieži vien vīrietis nāk nevis kā laime, bet gan nelaime, sabojājot dzīvi, ikdienu, pašcieņu,laimi un tā varētu sarakstu turpināt. Zinu, ka izklausos pesimistiska, bet tā nav - esmu reāla. Vientulības izmisumā mēs bieži vien esam gatavas paciest jebko un jebkādu vīrieti, lai tikai būtu. Tas nav tā vērts, tā ir vislielākā kļūda. Mēs esam pelnījušas tikai to labāko, jo dzīve tā jau nav rožu dārzs. Priekš kam ir vajadzīgas liekas klapatas jau tā sarežģītajā dzīvē ar vīrieti,kurš nav tevis vērts,taču ir tev blakus, tērē tavu laiku,enerģiju, naudu,lai tikai būtu? Esi brīva, atpūties, izklaidējies, AUDZ UN ATTĪSTIES, un tikai tad, kad būsi sastapusi ,tavuprāt,vislabāko, lūk, tad ļaujies attiecībām, bet nenoraksti tagad sevi tikai tādēļ,ka esi pašlaik brīva. Nu saņemies taču! Padomā pati, vai tev tagad ir vajadzīgi alkoholiķi, ņuņņas, varmākas, vīrieši,kas tevi pazudinās, lai tikai tev būtu kāds blakus? Labāk esi tagad brīva, attīsties,pilnveidojies, lai tad,kad sastapsi lielisku puisi, būtu gatava šīm attiecībām un izbaudītu tās! ;-)