Ārprāts, es arī tā gribētu. Labprāt izmantotu lietderīgi tās stundas, ko noguļu :D bet pēc max 7 dienām, ja neesmu gulējusi vismaz 7 stundas diennaktī, tad esmu tīīk kašķīga un pārgurusi. :-|
Uzvilku savas 12 cm kurpītes. Nu kur man bija prāts tādas pirkt? :-D Es takš ar viņām nebūšu spējīga ikdienā pārvietoties. Nu re, vēl viens iemesls, par ko pagruzīties. :-(
Soulette- es pagajušogad arī nopirku kurpec uz 12 cm papēža, pie tam viņam nav tā platformiņa, ar kuru nevar just papēža augstumu tik ļoti. Tad nu ar tām kurpēm varu tikai smuki stāvēt :-D , jo pastaigāt vienk nav reāli, kaut gan ikdienā staigāju uz diezgan augstiem papēžiem.
Man augstakais vajag 4-5 stmiega,lai tiesam justos loti labi!Daudzi kolegi darba prasa,ko daru,kapec nekad nenak miegs,nenogurstu tiesi skrienot pa tiem staviem augsa leja...es nogurstu no cilvekiem vairak ,no troksniem!Tie vecie slimie cilveki loti panem energiju!
Esmu iemacijusies vienu interesantu lietu-jo vienkarsak edu ,jo labak jutos!!!
To mes vel nesen runajam ar Francijas draudzeni,kura taupibas nolukos ed loti vienkarsu edienu-jo mazak sintetikas,visas e-piedevas,krasvielas,jo "gaisaka" galva! :-)
rupuce__, šobrīd man kājās ir tādas, kurām tās platformiņas nav, un tad ir kā ir, bet man ir arī ar platformiņu, principā līdzīgas šīm kurpēm http://ej.uz/u9gp bet tik un tā nav baigi ērti staigāt. Bet es vot iespītēšos pati sev, un staigāšu ar viņām. :-D
soulette, es arī domāju, ai ja nopirku tagad staigāšu, jo kurpes smukas, bet nekā, vienk nevaru, jo sanak iet uz pašiem pirkstgaliem plus vēl papēdīts cilājās. Nu kurš tādas kurpec vispār izdomaja! :-D
Dīvainā kārtā man nenāk miegs, bet vēl pa dienu biju gatava draudzenes virtuvē gulēt, tik ļoti gribēju gulēt. :-D Atliek izlasīt kaut vienu sliktu vārdu, kā garastāvoklis acumirklī kļūst nomācošs. Ak, es taču aizmirsu, ka man kleita bļodā mērcējas. Būs jāiet pabeigt mazgāt.
vo, vo, rupuce__, likās, būs smukas, bet tagad skapī stāv. Nu labi, es reizēm tās pa dzīvokli panēsāju, bet nu c'mon, tās paredzēts nēsāt ārpus telpām. :-D
Meitenes, kuras te vēl sēž, ko jūs darāt, lai izraudātos, kad ļoti vajag, bet nespējat ne asaru izspiest?