Sveikas meitenes! :-)
Lieta tāda, ka esmu kopā ar savu puisi jau vairāk kā 2 gadus. Šeit būs runāts vairāk par izskatu. Pati esmu tieva, nu tāda normāla, bet puisim patīk tās "pufīgās" meitenes, kurām ir apaļumi. Es saprotu, ka patīk un tā. Sākumā es nepievērsu tam uzmanību, bet laiku pa laikam ejot, man apriebās redzēt, kā mans puisis skatās, apbrīno tās citas meitenes, kuras ir apaļīgākas, smukākas par mani! Kad ejam divatā laukā, un es tik dzirdu: "Paskat, paskat, nepatīk tev?" Un es tik atbildu: "Nē, nepatīk!" Un tad: "Nu žēl." Es cik reizes esmu pārmetusi, lai viņš man nebaksta,lai skatos šur un tur, lai paskatītos uz kaut kādu meiteni. Man neinteresē. Esmu pat teikusi - vari skatīties, tikai lūdzu neizrādi to man, lai es redzu/dzirdu kā tu apbrīno citu... Pati nesaprotu, kā šī lieta vispār iesākās... Mīlam viens otru, saka, ka es viņam patīku. Bet kad izejam laukā tā viss, - skaties, skaties, re kur pufīgā! Man apnika... Teicu, ja patīk tādas, tad ej pie tādas.. Tad mājās saka, ka tas joks, ka es viņam tikai patīku. Nosist viņu gribu. (e)