kurš vainīgs?

Reitings 79
Reģ: 29.01.2009

īsumā situācija: mans džeks bija precējies 8 gadus. Šķīrās kā draugi ar bijušo sievu... 1 gadu dzīvojam kopā abi, un ik pa laikam viņš mani nosauca sākumā bijušās sievas vārdā... ok, saprotu, pieradums, bet aizvakar atkal - pēc gada kopdzīves. Kad sadusmojos un teicu, lai atvainoas, tad mana dusmošanās viņu uzjautrināja un to visu uztaisīja par joku un teica, lai necepjos par sīkumiem... šodien no rīta vārds pa vārdam, utt, līdz saplēsāmies un viņš pasūtīja mani d*(*(&! ņemot vērā, ka rupjus vārdus viņš NEKAD nelieto, tad šis iespējams ir beigu sākums... Jautājums: vainīga es? ka ietiepos un prasīju atvainošanos, nevis pliku vārdu - piedod, bet iecietīgāk un uzmanīgāk, vai arī viņš - ka pat nemēģināja izprast manas izjūtas un necentās neko labot!

27.05.2011 19:59 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Nedo Dies mani nosauktu bijusas varda!!!!!!!! Man ir tik bijis,kad tikko iepazinamies,vins atbrauca man pakalj,vinam zvan draugs un prasa-Ko dari? Manejais atbild- Braucu ar nu...nuu...baac....Vins aizmirsis bija manu vardu,jo no pasa sakuma sauca milvardaa...Bik sapuuceejos,bet pec tam pasmejamies :D
Bet sitais ir baigi traki,es butu nikna,tas 100proc nozime,ka doma par to cilveeku ;)
Vienigais,kas man leikas nepienemami-Tagad Tu man atvainojies,noperc pukjes,mazliet stulbi...Vinam pasam tas jasaprot,ka Tev sevi attaisnot ;)
30.05.2011 13:06 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Tāpēc ir tāda vīriešu suga, kuri sievietes sauc par saulītēm, vismaz vārdus nesajauks! :-D
30.05.2011 13:11 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Nu es arī savu draugu vienreiz nosaucu bijušā vārdā, arī pēc gada draudzības. bet brāļa vārdā man viņu regulāri sanāk nosaukt!
Un,nē, tas nav saistīts ar jūtām, vnk ieradums!
Varbūt tajā brīdī kko vnk iedomājās par savu ex sievu, un ātrumā pateica! ;-)
30.05.2011 13:13 |

Reitings 1668
Becky-tas bija piedodams,bijam dazas dienas pazistami,un tik caur sms,skype,jo dzivojam 230km attaluma,bet esam kopa 1,5 gadu,dzivojam kopaa jau 1,3 taka,sis nebus muusu gadjums,ka sauc,ka tik nesajaukt :D
30.05.2011 13:19 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
Man arī attiecību sākumā kādas divas reizes sanāca tagadējo draugu nosaukt ex vārdā (bijām kopā divus gadus).
Nu manā gadījumā tiešām bija runa par pieradumu, jo viņu mīļvārdiņos nekad nesaucu-tikai vārdā! Tam nebija nekāda sakara ar ilgām pēc viņa utt.
30.05.2011 13:40 |

Reitings 1668
Tikko atcereejos,ka sakuma nevareju atcereties vina vardu,visu laiku pie sevis jaucu ar lidzigiem,nezinu kapeec,nekad man ta nebija bijis un vards vinam nav no kkadiem spanu serialiem,lai neatcereetos,tiesam nesaprotu,kas man galva dariijaas :D
30.05.2011 13:47 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Nū-manējais mani bijušo vārdos nosaucis nav... un paldies Dievam,ka tā... :-D tikai viņš to meiteni,ar ko satikās,kad bijām pašķīrušies,gan nosauca manā vārdā... man par to tādi smiekli nāca,kad uzzināju... :-D meitene pamatīgi apvainojās! Bet tavā vietā es arī laikam tā stingri piekodinātu,lai piedomā,jo tas nav patīkami-it īpaši,ja tāda situācija atkārtojas! bet galvenais,ka viņš tomēr pateica piedod-nevajag tik lielu scēnu rīkot no tā!
30.05.2011 15:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits