sevi es tik kā piemēru ņēmu.:D Es saprotu tevi, brīžiem man arī tā liekas. Bet tad paskatoties apkārt var ieraudzīt jauniešus, kam matemātika nav stiprā puse, bet ir lieliski citās jomās. Es, protams, nerunāju par tādiem, kam galvenais ir katru piektdienu iet kaut kur nenormāli notusēties.
Taustiņš, īstenībā šeit ne tik daudz jāuztraucas par nezināšanu un nepadošanos, bet gan pieredzes trūkumu, rēķinot uzdevumus+loģiskās domāšanas trūkumu. Meitenes min uzdevumu, kuru var risināt vismaz 3 man zināmos veidos (ņemot vērā, ka skolā matemātiku mācījos pirms 5 gadiem, tāpēc daudz esmu aizmirsusi), tur pat pietiek ar 8. un 9. klases vielu, lai ko tādu atrisinātu. Labi, lidoju prom, lai visām jauka nedēļas nogale:)
aha, par to paralelogramu tā ir, nevar būt , jo , ja leņķis ir vairāk par 90 grādiem, iznāk ka abu leņķu summa nevar sanākt 180, un paralelograma pretējieleņķi ir vienādi..
Mana draudzene tika 12.klasē ar 2 nesekmīgajām un viņa nav vienīgais gadījums...tā ka..
Un tas par to uzdevumu nemācēšanu atrisināt nebija vērsts uz nevienu personīgi ;)