Labrīt!
Kā jau piektdienās, mans noskaņojums ir ļoti labs. Diena solās būt traki jauka. Dienas pirmajā daļā pastrādāšu, bet otrajā posīšos uz ballīti ar meitenēm. Pašā, pašā vakarā ar vīrieti svinēsim viņa panākumus augstskolā. :-)
Vakar uzzināju lietu, kas mani šokēja līdz pašiem sirds dziļumiem. Parasti tādas lietas dzirdu sev apkārt un nekad nebija licies, ka kaut kas tāds varētu skart arī mani. Zinu, ka varbūt nebija pareizi, bet paskatījos sms vīrieša telefonā. Iphoniem ir tāda laba lieta, ka uzreiz var redzēt visu saraksti ar konkrēto numuru, nevis tikai vienu sms. Un manu uzmanību piesaistīja sms no kaut kāda nezināma numura, bet, acīmredzami, no meitenes. Sāku lasīt un pēc sarakstes sapratu, ka tā ir viena mana nu jau bijusī draudzene. Kāda laiku bijām tikpat kā labākās draudzenes. Un tajās sms viņa manam vīrietim rakstīja, cik ļoti viņš viņai patīk, regulāri aicināja ciemos vai kopā ballēties un nepārprotami norādīja, ka vēlas kaut ko ar viņu :-O Protams, pateicu savam vīrietim, ka lasīju sms un, ko tur atradu. Un viņš pateica, ka jā - šī viņam diezgan aktīvi rakstot gan sms, gan draugos. Man iekšā viss no dusmām vārījās. Cilvēks, kurš, kopš manu attiecību pirmās dienas zināja, ka esam kopā, cilvēks, kuru kādreiz saucu par savu draugu, ir mani šitā nodevis. Tagad draugos ieraugu viņas bildi un gribas iegāzt pa monitoru.