Sveikas.
Beidzot man arī ir problēma :D Īstenībā jau ilgu laiku. Man ar puisi parasti gadās sakašķēties par sīkumiem, bet viena lieta manī gruzd jau labu laiku. Tas bija kādus divus mēn. atpakaļ, kad vakarā kaut ko darījām kopā, pēkšņi no viņa puses bija jautājums "Vai tu nekad neesi domājusi par krūšu palielināšanu..?" Es tā WTF? Kas vainas manām krūtīm, ok, nav lielas, bet nu nav jau arī tāds dēlis. Pateicu - jā, esmu domājusi - bet netaisos par to izdot ne santīma. Pagājušo nedēļu atkal tas pats scenārijs - tikai par citu ķermeņa detaļu 9neizplūdīšu sīkumos). Es domāju - pie velna, viņš to tiešām speciāli vai vienkārši kā auns sper laukā stulbus jautājumus? Es pie otra cilvēka izskata nepiekasos, ja zinu, ka tas var sāpīgi iedurt viņam dunci ribās. Uzmetu ignore, taisnojās, ka netīšām. Tīšām vai ne, bet sajūta ir reti tizla - pateicu, lai meklē savu ideālo skaistuli, viņš uzreiz pretī "Nē, ko tu iedomājies, tu man esi visideālākā, es nekad nevēlētos tevi parvaidot.." bla bla bla. Nezinu - tādas divējādas sajūtas pārņem - it kā dusmas, it kā gribas ticēt, ka tiešām nav piedomājis. Kā jūs reaģētu?