Ieliku nuvaring pagājušo 5dien. Un nu man ir parādijusies liela apetīte, visu laiku gribās ēst. Cenšos sevi kontrolēt,bet ļoti grūti. Vai es drīkstu pārtraukt lietot to jebkurā laikā, vai arī jāsagaida tomēr kad beigsies tās 3 nedēļas?
Un tiešām domā, ka tas Tev ir no riņķa?
pirmo reizi dzirdu blakusparādību lielu apetīti jau pirmajās dienās. Moš tev tas no kaut kā cita.
bet nu labāk pazvani ginekoloģei ;-)
Pagājusi nepilna nedēļa, vai tiešām domā, ka pie apetītes Nuvaring vainīgs? Pārāk īss laiks...
Ja ņem ārā, tad labāk pēc 3 nedēļām, citādi tā teikt "sačakarēsi" ciklu.
Domāju gan,ka no Nuvaring. Jo mani ginekoloģe brīdināja,ka no Nuvaring var pieņemties svarā. Tapēc viņa man ieteica Yarinu. Bet nu es nepaklausiju,jo nepatīk man ikdienas tablešu lietošana. Vienīgais pluss no tā Nuvaring ir tas,ka man negribās vairs pīpēt.
Nu neko,tad pagaidīšu,kad beigsies tās 3 nedēļas.:)
No rinķa liekais svars rodas tapēc ka vielmaiņu pasliktina, bet ne jau tapēc ka vairāk rīsi. :-D Muļķības, pietam ne jau tā uzreiz sāk gribēties ēst kā rinķi ieliki. :-D Atslābsti!
Jā, pastāv iespēja, ka pieņemies svarā un citas blakusparādības, bet ne jau pēc nepilnas nedēļas!!
Man ieteica kā līdzekli hormonu līdzsvarošanai un lika lietot 3 mēnešus, jo īsākā laikā nekas līdz galam neidarbojas.
Manuprāt, pa ātru izdari secinājumus
Taa lielaa eestgriba ir no taa, ka paartrauc smeekeesanu, nevis no kontracepcijas lietosanas. Liec lieta kontracepciju, un milejies, lai aizmirstu par eeshanu.
Neesmu vēl ne no vienas meitenes (man pazīstamas), kura lietotu nuvaring, dzirdējusi, ka parādītos apetīte. Pati lietoju jau 3 gadu kā sveru 50 tā sveru nemainigi!
Negribeejaas uzsaakt jaunu teemu.
Nuvaring lietoju jau 8 meeneshus,viss ir labi,tomeer esmu pienemusies svara par kadiem +8 kg.Tas nav normaali.Uzturs man ir diezgan sabalansets.Bet lieta tada,ka izdomaju nelikt jaunu rinjki,tomeer ar draugu esam pieradushi pie shis opcijas un plusinja.Kaa pateikt,ka turpmaak lietosim prezervatiivus?Gribu vnk atkopties paris meeneshus. :-/ Ginekologe uzstaaj uz OK,bet negribas dzert tabletes. (t)