P.S man gan taas brillites nepatiik, jo paliek balti loki ap aciim :-/ bet drosi vien jau vinjas ir vajadziigas lai mazaaks kaiteejums buutu aciim un aadai ap taam
Es notiru tikai seju, pat ja nav lietots puderis, tomer puteklji un citas fignjas pa dienu aizsprosto adu.
Bet acu kosmetiku gan nekad neesmu njemusi nost!
brillītes gan jālieto, lai neiedzīvotos acu veselības problēmās, tas ka acis ir ciet,vēl nenozīmē, ka viņas ir pasargātas no UV stariem.
make-up gan neņemu nost :)
Tās brillītes taču tik maziņas, vismaz tur, kur es eju. Nekad man nav bijuši balti loki ap acīm, viņas taču tikai pašu plakstiņu nosedz, nav jau kā saulesbrilles:D
Brillītes gan vajadzētu obligāti lietot - plānā ādiņa nepasargā aci un tas starojums iekļūst acīs un var izraisīt problēmas ar redzi, pat aklumu!! Tā ka ja nepatīk lielās solārija brilles, aizejiet un nopērciet sev personīgās - ir gan mazākas, gan lielākas. Ar acīm nevajag jokot!
gribēju rakstīt to pašu ko Bow!!! Brillītes ir jālieto obligāti! Un nezinu, kas Jums tās par mega brillēm, man nekad viņas nav iesauļojušās! runāšu kā ome, bet, meitenes, cilvēkam nav nekā dārgāka par veselību!!
es ceru, ka visām, kuras sauļojas bez brillitēm, ir krājkastīte :)
Jo Latvijā acs melanomu neizgriež, ar to sūta uz Tallinu. Un šaubos, ka tas maksā niecīgu naudiņu.
Labāk balti apli, nekā acs proteze.
Nu, protams, ka bez brillītēm sauļoties kaitīgi, bet es pati eju uz solāriju tieši lai iesauļotu lokus zem acīm, t.i., slēptu noguruma pēdas un arī nekad nelietoju.