Nekorekts darba zvans

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011

Sodien man pazvanija no uznemuma,kuram darba biju pieteikusies pirms GADA.

Nosutiju jauno CV,protams,bija jautajums,kapeec es vairs nestradaju PII,ja skolenu brivlaiks vel nav sacies!Kads bija iemesls kapec aizgaju...Es ta ari pateicu,ka manuprat tas ir personisks jautajums,jo atlaista netiku!

Un tad bija 100 jautajumu,kapec es macijos par skolotaju,ja darbs nepatik,kapec bija tada izvele.Gaja runa par pieredzi cita darba,vina man saka,ka skolotajus nenem,jo taja darba nav grutibu,nav japieliek pules!!!Es izteicu savu pieredzi, ka tas ir smags darbs ar vecakiem, berniem,jamak sarunat,visu informaciju pasniegt korekti,lai kada ta buutu utt...Un vel jautaja,kados portalos emkleju darbu un cik intensiivi!!!!Runajam gari, lidz man pateica, ka mana nostaja ir loti interesanta un progresiva un uzaicinaja rit uz darba interviju.

Bet vai sadi jautajumi par manu izveli,kas ko kapec bija korekti?

Es tak neiesu teikt,ka mana iepriekeja vaditaja bija ritiga k*** :D

Jums ir bijusi lidziga pieredze?

25.05.2011 22:31 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Viss,ko varu pateikt-darbs un saskarsme ar pirmskolas vecuma bērniem ir murgs! Vieglāk ir nošauties nekā to vājprātu paciest!
25.05.2011 23:43 |

Reitings 2059
Tā alga nav tā vērta,lai sabeigtu nervus.
25.05.2011 23:46 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Gabuci-Man ir pieeja,bet katrs berns ir individuals! Un stradaju no sirds, bet vide kopuma ir briesmiga! Visi beerni sezh un dara darbu, bet viens muuziigi kjeemojas un skaa-nedarisu,4 gados!Tu tur ar lellem ka pamulkjis kjemojies,visaadi(!) Pie vienas vietas.Nerunajot par to,ka man grupa ieveda bernu attiistiibas traucejumiem,baidijos par katra vina soli,par parejiem berniem,jo vins bija nekontrolejams,bet aarsts ierakstijis,ka berns atbilst vecumam un vaditaja NEKO nedarija,jo nerupeja,tas,ka si vide neder vina intelektualajai,fiziskajai attistibai. Es ar katru dienu juudzos,jo visa uzmaniba vinam grupa,bet vel ir tie parejie 14-16 berni.Katram savs,es gadu pastradaju,paldies,muuzam pietiks!
26.05.2011 10:43 |

Reitings 180
man ar tā ir bijis, ka darba intervijā 100 un 1 jautājums kāpēc mācījos par skolotāju un kāpēc nestrādāju utt. nu besī laukā.
26.05.2011 13:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits