Parunājam par - 2! Grāmatas!

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010

Tā kā ir tēma par filmām, tad varbūt parunājam arī par grāmatām! Vasara ir tas laiks, kad guļot saulītē ir laiciņš palasīt kādu grāmatu, tāpēc būtu jauki jau uzreiz izdomāt, kuras grāmatas būtu vērts izlasīt! Tāpēc ==>

* Kuru grāmatu Tu varētu ieteikt kā vienu no labākajām, kas noteikti būtu jāizlasa?

* Kuru - tieši pretēji - neieteiktu lasīt nemaz.

* Kura ir grāmata, kas tieši Tev ir devusi/iemācījusi visvairāk?

Grāmatu žanri nav svarīgi - man patīk visādi, un domāju, ka daudzām šejienes meitenēm tāpat. :-)

25.05.2011 21:11 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Emmanuella - diemžēl tādu neesmu lasījusi. Un grāmatas man tikai latviešu valodā, tad tas būtu kas pavisam cits, salīdzinot ar angļu vai amerikāņu grāmatām. :-D
25.05.2011 23:16 |

Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
mana mīļākā grāmata - Sofija Kinsela "tikai nevienam nesaki".. riktīg patika. maziņa. 1,99ls nopirku, bet izsmējos, dusmojos, priecājos. riktīgs emociju lādiņš :)
pēdējā laikā lasītā "the secret - noslēpums".. aizmirsu autoru, bet ar patika :) domām ir spēks, ja,ja,jā :)
un Brensona grāmata, viegli lasījās, nebija bieza. interesanta un iedvesmoja :)
25.05.2011 23:18 |

Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
mana mīļākā grāmata - Sofija Kinsela "tikai nevienam nesaki".. riktīg patika. maziņa. 1,99ls nopirku, bet izsmējos, dusmojos, priecājos. riktīgs emociju lādiņš :)
pēdējā laikā lasītā "the secret - noslēpums".. aizmirsu autoru, bet ar patika :) domām ir spēks, ja,ja,jā :)
un Brensona grāmata, viegli lasījās, nebija bieza. interesanta un iedvesmoja :)
25.05.2011 23:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits