Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dusmas pašai uz sevi

Reitings 69
Reģ: 25.05.2011

Labrīt (l)

Pat nezinu, kāpēc īsti rakstu, bet nu, uznāca..-pažēloties gribās.

Tātad, ar pusi esmu izšķīrusies jau aptuveni pusotru gadu. jaunu attiecību- nav.

Izturējās kā pret atkritumu,necienīja,krāpa, apmeloja un tā. bet nu, saņēmos, beigās patriecu ratā, jo , galu galā, neļaušu sevi mūžīgi ,atvainojos, dirsināt.

bet situācija sekojoša- tas,ka nepārtraukti aizmiego, pamostoties, ēdot pusdienas un kārtojot māju ir prātā, tas vēl tā.. :-D , bet- nevaru uzsākt neko jaunu. Pielūdzēju netrūkst, esmu mēģinājusi uz randiņiem iet.. Līdz ko čalis kaut roku ap pleciem apliek, man kā ar elektrību pa ķermeni :-D - acu priekšā bijušā seja un viss, visi pielūdzēji var iet ellē. :-D

Smiekli smiekliem, bet ļoti gribās mīļumu, uzticību, attiecības. Itkā esmu gatava tam visam, bet tajā pašā laikā- nu nemaz.

Galu galā, cik vēl ilgi mocīties? (e) jaunība uz vietas nestāvēs ;D

lieki piebilst, ka visu šo laiku esmu arī bez seksa.. Gribās jau zvērīgi, bet vienas nakts attiecības nav priekš manis, vēl jo vairāk, ja pat roku ap pleciem paciest nevaru, kur nu vēl ko citu.

Nezinu, ko no Jums, mīļās meitenes, gaidu, bet gribējās izkratīt kādai sirdi.

ieteikumi- iet, ar draudzenēm ballēties un tā- nepalīdz. Eju, ballītes, pasēdēšanas, kafejnīcas un klubi. Viss notiek. Bet no sava purva ārā netieku.

Ko nu? :-O

25.05.2011 17:27 |

Reitings 69
up 8-)
25.05.2011 17:27 |

Reitings 1
Reģ: 04.09.2010
Nuum, man ir tieši tāpat (tikai esam šķīrušies gadu), tā kā ieteikt neko nevarēšu. Puisis nebija gluži kretīns, daļu vainas es spēju uzņemties, bet nu jā, - aizgāja pie citas meitenes, ar kuru tikās jau mums esot kopā. Esmu samierinājusies. Tā kā tici man, neesi tāda vienīgā. Es to cilvēku neesmu satikusi jau kādus mēnešus 10, nav viņš vairs kontaktos, bet kā vājprātīga tik un tā čekoju, vai nav draugos ik reizi, kad ieeju, regulāri skatos profilu, guļot ejot sapņoju - kā būtu, ja būtu.

Es arī staigāju pa klubiem, ballējos, neatteicos no uzmanības, bet arī es negribu nevienu. Ne tāpēc, ka puišiem kāda vaina būtu, bet tāpēc, ka..viņi nav viņš. Vienīgi man nav tikt traki kā tev - pabučoties, apskauties, rociņās pastaigāt es varu, tikai tas viss bez emocijām aizmirstas jau pēc pāris dienām. Vairs esmu nolēmusi necensties apzināti aizmirst, jo saprotu, ka tikai sev meloju. ;-)
25.05.2011 17:36 |

Reitings 69
yourlo.. šie tavi vārdi : " Ne tāpēc, ka puišiem kāda vaina būtu, bet tāpēc, ka..viņi nav viņš. "
nu PRECĪZI!!!! (l)
bet man tas ir tīri neloģiski, jo nu, sevi baltu un pūkainu mālēt negribu, bet, nu godīgi- viņš bija kretīns, nu, ai, nekad, pat ienaidniecei nenovēlētu tādu cilvēku blakus, tāpēc tas ir vēl nesaprotamāk - kāpēc atgrūžu, jo CITI NAV VIŅŠ. bet nu , jā.
Ai, bēdu māsa! (l) :-D
25.05.2011 17:40 |

Reitings 566
Reģ: 29.01.2009
Mēģiniet mazāk domāt par tiem bijušajiem un neskatieties nekādus profilus... Es arī esmu samērā nesen šķīrusies, izmetu no galvas un sirds, nobloķēju savas domas attiecībā uz viņu - izdevās! Laikam jau atkarīgs arī no tā, kāpēc notika šķiršanās, kā tas notika utt. Manā gadījumā viss notika uz appusējas vienošanās, kad abi pieauguši cilvēki saprot, ka nav kopīgas nākotnes, varbūt tāpēc man bija vieglāk uzsākt jaunas attiecības. Arī dabiskie instinkti un vajadzības lika par sevi manīt.
Tā ka, meitenes,mēģiniet pažēlot sevi un nedomāt par pagātni, bet skatīties nākotnē - tur gaida Īstais un Vienīgais :)
25.05.2011 17:42 |

Reitings 69
Patrice,- Profilus neskatos, kontakti pilnībā pārrauti..- nu nekādas iniciatīvas uz kontaktiem no manas puses nav un tā. + ņemot vērā, ka viņš jau kādu laiku ir ārzemēs.
Pat dziesmas, ko klausījos esot kopā ar viņu, ir izdzēstas.
pat nav tā, ka joprojām nepārtraukti slīktu domās un asarās, jo gribās atpakaļ.. nē, tik traki kādu brīdi vairs nav.. bet tieši tā problēma, ka nespēju neko sākt ar citu ir tā vistraucējošākā..
25.05.2011 17:48 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Man liekas, ka jums ir tādas problēmas aizmirst bijušos, jo neesat pārtraukušas emocionālo saikni ar viņiem. Vai esat mēģinājušas tā kā rakstīt viņiem atvadu vēstuli (protams, nenosūtot, bet, piemēram, pēc tam sadedzinot)? Tādā veidā varētu tikt vaļā no tām emocijām, kas iekšā vēl "sēž".
25.05.2011 17:52 |

Reitings 566
Hmmmm...tas īstenībā ir ļoti interesanti, kāpēc tā ir, ka nevar uzsākt attiecības ar kādu citu, it īpaši, ja iepriekšējais bijis kretīns un slikti izturējies. Nu jā, saprotu, bija pieradums, savs cilvēks utt. Vai Tu viņu vispār vēl gribētu atpakaļ? Ja kaut niecīgākajā procentā pieļauj domu, ka gribētu atpakaļ, tad neesi Viņam vēl pārkāpusi pāri vai arī vienkārši vēl neesi satikusi puisi, kura apskāvienus alktu, nevis atgrūstu... ;)
25.05.2011 17:55 |

Reitings 69
patrice- par to atpakaļ gribēšanu..
Nu,ja viņš reāli krasi mainītos- jā.
ja tāds, kāds ir.. noteikti nē. jo esot viņam blakus pazudu pati. nebija mums ar viņu skaisto,romantisko brīžu,normālas izrunāšanās vai kā tāda. Bija tikai viņš, viņa vēlmes, viņa pārējās :-) , viņa dzeršana, viņa meli un izsmiekls. (e)
25.05.2011 17:58 |

Reitings 566
Nu redzi - Tev tāds nav vajadzīgs! Jāpiestrādā pie savām domām un tad arī atvērsies ķermeņa valoda un varēsi pieņemt kāda cita glāstus. Nu bez tuvības taču ilgi nevar izturēt...
25.05.2011 18:03 |

Reitings 139
ar bijušo draugu nu jau gadu esmu izškirusies.Attiecības izbeidzu es,jo no manas puses jūtu vairs nebija un negribēju būt ar viņu kopā,jo mēs bijām pilnīgi dažādi cilvēki un bija tā,ka vnk nesapratāmies.Bet man ļoti noveicās, jo 2mēnešus pēc tam satiku puisi ar kuru uzreiz sapratu-viņs ir īstais.Sākumā bij dīvaini,ka pieskaras un ir blakus kāds cits,vajadzēja laiku,lai pierastu.
Par bijušo šad tad domāju,esam saglabājuši ne gluži draudzīgas,bet samērā labas attiecības.
Ko varētu teikt Tev,tas laikam ir individuāli,cik ātri aizmirstas iepriekšejās attiecības,citām ātrāk,citām lēnāk.Tu vienkārši neesi satikusi nevienu,ar ko tu gribētu un varētu būt kopā.
Lai veicas,nekur nav jāsteidzas :-)
25.05.2011 18:05 |

Reitings 359
Petarde

Raugies no tās puses, ka viņš tāds ir. Nevis, kā būtu, ja būtu.
Manuprāt, mainās tikai apstākļi, kas kaut kādā mērā ietekmē cilvēku, taču persona krasi mainīties (īpaši, ja šādi) - nespēj.

Ir labs teiciens - gorbatovo magila izpravit.
25.05.2011 18:08 |

Reitings 69
Meitenes, liels Jums paldies!! :-) (l)
25.05.2011 18:29 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nesaprotu, vins bija kretins, bet tu tomer gribi atpakal, nespej sakt normalas attiecibas ar citiem.
25.05.2011 19:38 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
tu esi bijusi tik ļoti iemīlējusies, ka kļuvi monogāma. ar mani ir noticis tas pats un diemžēl nezinu, kā no tā ārstējas. man tāpat likās pretīgi citu pieskārieni kaut vai rokai. nu ko lai saka, laiks visu dziedē.
27.05.2011 19:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!