Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Minimālās higiēnas prasības pārtikas aprites uzņēmumā

 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009

Sveiki,

Strauji tuvojas vasaras sezona un aktīvi uzsāk darbību sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumi kuros uzsāk darbu studenti, skolnieki, taču lai varētu strādāt amatā kuras pienākumos ietilpst darbības saskarē ar pārtiku, ir nepieciešams iziet kursus „Minimālās higiēnas prasības pārtikas aprites uzņēmumā”.

Ja šādus kursus neesat vēl izgājuši, piedāvāju iziet individuāli un grupās.

Cena ir Ls 5.00 personai.

Piedāvājam vēl izstrādāt Jūsu uzņēmumam kurš iesaistās pārtikas apritē „Paškontroles sistēmu” un individuālu lekciju „Paškontroles sistēmas pamatprincipi”

Cena atkarībā no uzņēmuma darbības veida un apjomiem.

Pēc kursu apguves tiek izsniegta Apliecība, pamatojoties uz MK noteikumiem Nr.409 no 2005. gada 14. jūnija un lektora reģistrācijas apliecība.

Sīkāka informācija e-pastā [email protected] .

Paldies jau iepriekš par atsaucību!

:-)

24.05.2011 14:21 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
hop :-)
24.05.2011 14:22 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Paceļu :-)
25.05.2011 13:57 |
 
Reitings 7
Reģ: 16.11.2015
Šadus kursus - higiēna pārtikas uzņēmumā - var apgūt arī online, kas ir daudz ērtāk!
http://dzirkstele.diena.lv/reklamraksti/higiena-svariga-un-nozimiga-partikas-nozare-131644
21.11.2015 00:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits