Tu esi profesionāle? Kādēļ vispār foto vajadzīgs? Es meiteņu vietā foto nesūtītu gan, jo es pati esmu praktizējusi zīlēšanu ar taro, un ar visu to, ka profesionāle neesmu un daru to ar grāmatu blakus, foto man nekad nav bijis vajadzīgs.
Un vēl jo vairāk - ja neesi profesionāla taro zīlniece, tad prasīt naudu ir visai bezkaunīgi.
Liekas, ka esi par augstu novērtējusi to savu darbību - zīlniece, pie kuras pati esmu braukusi vairākas reizes un kura pasaka visu ļoooti precīzi, lasa no Taro kārtīm visu savu mūžu, iemaņas jau kopš 6 gadu vecuma, par stundu prasa 7Ls |-)
nu nevienu jau nespiežu pie manis griezties ;)
nu un katram jau sava pieeja- man ir vajadzīgs foto. visi jau nezīlē pēc vienas standarta. kā man ērtāk, tā daru 8-)
Jā, tev ērtāk, bet es nepazīstamiem cilvēkiem internetā savus foto nesūtu. :-D Bet nu arī 5 ls nemaksātu cilvēkam, kurš nevar nekā apstiprināt to, ka vispār māk zīlēt. :-)
Jā, tev ērtāk, bet es nepazīstamiem cilvēkiem internetā savus foto nesūtu. :-D Bet nu arī 5 ls nemaksātu cilvēkam, kurš nevar nekā apstiprināt to, ka vispār māk zīlēt. :-)
nu nez, daudzas meitenes no šejienes ir sūtījušas. biežākās apmeklētājas jau zin, ka es te zīlējos un atsauksmes lielākoties pozitīvas, ir jau, protams, gadījumi, kur kko esmu pārpratusi vai ne tā izlikusi.
bet nu kā jau teicu- ja VĒLAS, tad izlieku ;)
Upeniite, jā šad un tad pazīlēju, gan sev, gan draudzenēm. :-)
Labi, nav mana darīšana, es tikai izteicu savu viedokli, jo man paziņu lokā ir kādas divas meitenes, kuras labi zīlē (uz sevis pārbaudīts), bet neprasa par to samaksu un man tā šķiet pareizi, jo nav profesionāles. Ja kāda grib, lai maksā, ne mana nauda un tu arī neko neuzspied, kā jau teici.