Man tā gribās aizlaist nopeldēties, nevar vairs izturēt to karstumu. Bet tā, kā tuvākais ezers man ir diezgan patālu, tad lai brauciens nebūtu veltīgs, nolēmu uzjautāt Jums.
Vai kāda jau ir šogad peldējusies? Kurā vietā, kāds ūdens? (l)
Uj, nee, shogad vel neesmu sanjemusies. Gaiss tak tikko tikai normali iesilis.
Parasti braucu vai nu uz Mezhaparku, uz Bergjiem, Baltezeru vai uz ezru aiz Sporta Akademijas, netalu no Babelisha. Man ir aizdomas, ka tas ir Kjishezera kaut kads licis..
Neesmu šogad peldējusies, jo jūra nav iesilusi, parasti arī peldos jūrā.
Vienīgi riebjas kad vasarā sestdienā pretīgs tas ūdens, jo Jūrmalas Dome ir tik nabadzīga, ka nevar uzstādīt pietiekoši tualetes un tās tualetes kas ir pie kafejnīcām ir par maksu (e)
Es arī vēl neesmu peldējusies, lai gan pagājušajā gadā izpeldējos jau martā. :-D Bet nu parasti maijā sāku peldsezonu, tā kā nedēļā man vēl ir. :-)
Tā kā atzīstu tikai jūru (līci), tad jāpiekrīt, ka nedaudz par vēsu vēl.
Bijām šodien aizstaigājuši līdz Mežaparkam, pie Ķīšezera daudz cilvēku, bet neviens nepeldējās.
Pati vēl neesmu sākusi, neesmu arī pārbaudījusi cik silts tas ūdens.
Tā kā lielākoties sanāk peldēties upē vai jūrā, tad peldsezonu vēl neesmu atklājusi. :D
Upē vispār peldos diezgan vasarā tikai, jūrā biju iebridusi šodien līdz potītēm, ja pierod, tad liekas labi, bet, ir ir auksts kopumā! Redzēju, ka daži ieprovēja gan.
Draugs gan teica, ka šogad diez vai jūra būšot tik silta, kā pagājušajā vasarā, jo ziema bija ļoti auksta un nesen tikai izkusa pēdējais ledus gabals! :D :D :D