Jūs neesat ārsti, bet ārsti nezina, kas par vainu. Katru mēnesi kavējas MR, visai bieži jādzer MR izsaucošās zāles, sāpes vēdera lejasdaļā kreisajā sānā ir neizturamas un nepārejošas. :-O Pats labākais, ka vairākas ģinekoloģes neko nav atradušas, analīzes ir ok, arī USG līdz šim neko nav uzrādījis, drīz jāiet vēlreiz, varbūt šoreiz uzrādīs.
Tāpēc divi jautājumi:
1) Varbūt jums tā ir bijis & kura daktere ir tā, kas jums šādā vai līdzīgā situācijā vislabāk palīdzēja?
2) Kā lai noņem tās sāpes? Man ir vairāki varianti - vai nu es sadzeros vairākas stipras pretsāpju tabletes un tad otrā dienā mokos ar kuņģa sāpēm un vemšanu, vai nu lieku klāt ledu, kas arī nemaz nav ieteicams un ir pat nevēlams, ja nemaldos. Varbūt kādi tautas medicīnas varianti? :-D Kaut kāds sviests, pašlaik vairāki referāti jāraksta, kursa darbs jānobeidz, bet tas taču nav iespējams, ja vienīgais, par ko es esmu spējīga domāt, ir sāpes. (e)
Un tad man sākas paranoja - ja nu gadījumā būtu kāds audzējs vai kas tamlīdzīgs, to taču varētu redzēt USG, vai ne? :-O
Ceru uz atsaucību. |-)