Liekais svars, esana, sports :-D

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011

Chau svetdienaa!!!

Šodien sarunas par un ap maratonu.

Mani interesee, kaa juus ikdiena uzturat sevi formaa?

Eesanas paradumi?

Sportoshana?

Cik regulaari sportojat?

Vai uzskatat ka jums ir liekais svarins?

Man ir nedaudz uzaudzis svarins, un gribas saprast cik daudz bus nepieciesams lai nomestu 3kg :-D

Garumziimes man nav, atvainojos. 8-)

22.05.2011 13:01 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Arī agrāk gāju jogā, bet tas prasa laiku, naudu, un tai ir sava filozofija, ja aizietu šreijā noteikti ietu atkal, jo tā ir lieta, kas palīdz sakārtot sevi.
chocaholic, nu es veicu dažādus vingrinājumus, vienā piegājienā piemēram 32 dziļos pietupienus, tas ir liek kāju uz priekšu un aizmugurējā paliek taisna tā 32 reizes, ļoti labi nostiprina dupsi un kājas, presītes klasiskās ceļot ķermeņa augšdaļu man ir par vienkāršu, taču iesaku ar tām sākt, no sākuma vari ar mazu leņķi pēc tam ar lielu leņķi, es taisu kājas ceļot un nolaižot pēc iespējas zemāk bet nepieskatoties zemei, lai mīlas rokturi ātrāk pazustu taisu griešanu ar slotas kātu, grūti izstāstīt, nedomāju ka tas ir ekstra efektīvi, bet ja dara daudz, tad jūti muskuļus. Protams arī ar iztaisnotām kājām varu liekties un varu rokas līdz zemei nolaist :-D , būtu vēl labi ja man būtu hantele 10kg. Bet vispār youtube.com var atrast visādus vingrojumus.
To visu izpildu daudz, piemēram vakar uztaisīju 360 presītes, pietupienus 224, ar slotas kātu 395. pēc tam protams sāp pakaļa :-D
22.05.2011 19:28 |

Reitings 68
Reģ: 27.03.2011
Guarana, es jogu neapmeklēju - es to studēju pati, no video, kā arī no grāmatām. Grāmatās mācos arī jogas filozofiju. Nedomāju, ka man būtu vajadzīgs skolotājs, ja nu vienīgi individuālais. Bet ja iet grupā, tad tikpat labi mani skolotāji ir onlainā.
22.05.2011 19:32 |

Reitings 494
Reģ: 29.01.2009
Es eju 3-4x nedēļā uz zāli, man ir liekais svars, kurš smuki, bet palēnām nāk nost. Sportot sākumā nepatika, bet tagad ir riktīgi iepaticies... Nu un domāju līdz ko ēdu- šodien man ir pabriesmīga ēdienkarte- no rīta 2 pildītās pankūkas, 1 ar gaļu, 2 ar biezpienu, pusdienās bija griķi ar lapu salātiem (salāti, dilles, gurķis, tomāts, kefīrs) un vājpiena biezpiens ar kefīru un upeņu ievārijumu. Vakariņās laikam būs tikai ananāss. Un visādi šķidrumi- tējas, kafijas, bērzu sula, ūdens... Nu tā kaut kā. Un jā- ievēroju mēness atslodzes. :-)
22.05.2011 19:35 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Guarana-cepure nost tiesam tava prieksa! :-) Majas apstaklos vingrot ir tiesam kadreiz tik gruti-es vienmer apnemos ,bet tad atlieku-vienmer ir kaut kas svarigaks ko darit,vai slinkums :-P !!!Tiesam malacis!!! :-)
22.05.2011 21:34 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
veera-vajpiena biezpienu,sieru,rīsus,augļus,dārzeņus,riekstus ar žāvētiem augļiem,medu!
22.05.2011 23:03 |

Reitings 631
Reģ: 28.12.2010
Guarana - wow, baigi forši, ka tik daudz vari, galvenais, ka ir tā apņēmību. Man mājas apstākļos tiiik grūti ir saņemties, tāpēc eju uz zālīti, bet gribās tomēr arī papildus mājās vēl kko padarīt, tādus efektīvos vingrojumus. Vnk lasīju kkad, kad Tu palielu apjomu esi zaudējusi. Man jau ilgstoši nekas īpaši nenāk nost. bet nu laikam jāsāk katru dienu kārtīgi visu darīt
22.05.2011 23:12 |

Reitings 6
Reģ: 02.03.2010
sportoju 6 reizes nedēļā - gan aerobika, gan spēka treniņi, gan mērenas intensitātes kardio, gan HIT, gan arī zumba dejas, kad neko negribas darīt :-)

ēšanā spiežu uz dārzeņiem, piena produktiem, no gaļas - vistu, zivi, pa reizei kādu augli un melno šokolādi :-P

ik pa laikam taisu "carb cycling" kad 3 dienas lietoju ļoti maz ogļhidrātus, vienu dienu daudz utt.
23.05.2011 12:46 |

Reitings 136
Reģ: 22.05.2011
Pa ziemu klāt pāris liekie kg - mazkustība, saldumi utt :-/ Cītīgi skrienu jau kopš aprīļa, tagad atlikuši pēdējie 3 kg, kurus gribas nomest līdz vasarai ;-) Svaru vērtēju nevis pēc cipara, bet gan pēc tā kā izskatos - jā, šobrīd ir lieki tauciņi! (e)
Sports - skriešana 45 min cenšos katru vakaru jo pēc tam ir super sajūtas, bet reizēm gadās izlaist. Ēdu veselīgi - augļi, dārzeņi. Tā kā man nevajag daudz lai justos paēdusi - bieži kā ēdienreize ir kefīrs/jogurts. Cenšos dzert vairāk ūdeni.
Ļoooti vēlos atgūt līdz vasarai savu visu laiku labāko formiņu (l)
23.05.2011 13:18 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Man liekā svara nav,ir šur tur par mīkstu,bet tas pats pazudīs uz vasaru.

Tagad,kad jau ir silts man ēst gribās ļoti maz.Tikko apēdu brokastīs mazo jogurtiņu un jūtos paēdusi.

Pēc ziemas gan bija uzēsts par daudz,bet to veiksmīgi ar sabalansētu uzturu- dārzeņi,vistas gaļa,zivs,biezpiens,rīsi un regulāra skriešana,likvidēju ;)

Sveru kādus 52kg un jūtos labi ;) Iesauļota āda arī vizuāli padara augumu slaidāku,tapēc par peldkostīmu sezonu nesatraucos ;)
23.05.2011 13:26 |

Reitings 144
Reģ: 27.06.2009
Carmela, ja nav noslēpums.. cik gara esi? :-)
23.05.2011 13:34 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Man ir kādi 167cm ;)
23.05.2011 13:40 |

Reitings 144
Reģ: 27.06.2009
Skaidrs. :-)
Es arī esmu pazaudējusi savu ideālo formu, kas man bija pirms pāris mēnešiem. Sāku sevi palutināt un nespēju apstāties. Tgd dusmojos pati uz sevi.. (e)
Bet nu cenšos mazāk ēst un vēl vairāk sportot, bet jo vairāk par to domāju jo mazāk man kkas izdodas. :-/
23.05.2011 13:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)