Arī agrāk gāju jogā, bet tas prasa laiku, naudu, un tai ir sava filozofija, ja aizietu šreijā noteikti ietu atkal, jo tā ir lieta, kas palīdz sakārtot sevi.
chocaholic, nu es veicu dažādus vingrinājumus, vienā piegājienā piemēram 32 dziļos pietupienus, tas ir liek kāju uz priekšu un aizmugurējā paliek taisna tā 32 reizes, ļoti labi nostiprina dupsi un kājas, presītes klasiskās ceļot ķermeņa augšdaļu man ir par vienkāršu, taču iesaku ar tām sākt, no sākuma vari ar mazu leņķi pēc tam ar lielu leņķi, es taisu kājas ceļot un nolaižot pēc iespējas zemāk bet nepieskatoties zemei, lai mīlas rokturi ātrāk pazustu taisu griešanu ar slotas kātu, grūti izstāstīt, nedomāju ka tas ir ekstra efektīvi, bet ja dara daudz, tad jūti muskuļus. Protams arī ar iztaisnotām kājām varu liekties un varu rokas līdz zemei nolaist :-D , būtu vēl labi ja man būtu hantele 10kg. Bet vispār youtube.com var atrast visādus vingrojumus.
To visu izpildu daudz, piemēram vakar uztaisīju 360 presītes, pietupienus 224, ar slotas kātu 395. pēc tam protams sāp pakaļa :-D