Joga. Ideāls variants priekš skaista auguma iegūšanas, ja liekā svara nav. Jeb, ko nu kurš uzskata par lieko svaru. Man pašai arī ir lieki tauciņi, bet no liekā ''svara'' ne smakas - ĶMI rāda uz pazemināta robežas. Diemžēl skinny fat - tādas pamīkstas kājas, vēders - riepas nav, bet stingrs arī nav. Apakšā plānai tauku kārtiņai gan ir presīte. Presītes netaisu, kā jau teicu, esmu jogas piekritēja. Tur arī tiek trenēta presīte, pie tam labāk, nekā dricelējot simts reizes vienveidīgā ritmā.
Stunda - pusotra jogas katru dienu, esmu kļuvusi lokanāka, mīlu sevi daudz vairāk, varbūt pat par daudz :-D , uzlabojusies stāja, tagad ir taisna, forša mugura, stipras rokas (jau māku dažas no tām pozām, kur sevi jāpaceļ tikai aiz rokām), tas, ko iemācos, ko sasniedzu praktizējot jogu, man dod arī pārliecību par sevi, lepnumu, par to, ka es VARU - jo pirms uzsākšanas es nevarēju pat līdz zemei aizsniegties ar rokām, ar taisnām kājām, tad tagad vēsā mierā varu aizlikt kājas aiz pleciem (gan sēdus pozā).
Ēšana - veselīgs uzturs, bet pašlaik man sanāk ēst par daudz. :-D Vienkārši tāda pastiprināta apetīte, bet vienalga neēdu neko no tā, ko es neēdu. Kādreiz arī, protams, sevi palutinu ar kaut ko garšīgu, piemēram, reizi divās nedēļās svētdienā nopērku vafeles vai Gotiņu konfektes, vai vispār jeb ko citu, ko nu iegribas. Tagad nākamais ''kārums'' būs vienkārši žāvēts lauku speķis ar ķieģelīša maizi un svaigiem sīpoliem. (l)