Piektdienas vakarā sēžu mājās ar aliņu un čipsiem. Tikko apēdu ņammīgu pastu ar tunci. Būs jāķerās pie nagu griešanas, jo esmu nolēmusi mācīties spēlēt ģitāru.
Šeit izliekam visu, kas uz mēles, vai pareizāk sakot- pirkstos! :-D
Nu jā, droši vien Amerikā būs 21.05. 6:00, bet, ja ir 21., tad ir, lai tas gals piemerojas laika joslām, sasodīts! :D
Tā es neiztērētu naudu, bet rīt es iztērēšu un pat iegādātās preces nepaspēšu likt lietā! Eh, atkal lieka gaidīšana veselas diennakts garumā! :D :D :D :D :D
maz..maz.. es ar lasiiju ka 18:00 tas pie amerikanjiem un mus tad veelaak sanak!dohh tad jau riitdien vel jaasaelpojas gaiss un jāraksta diemžēl eksis (e) :-D
Ļoti daudzi jau parasti gribot nomirt vecumdienās miegā - klusi, mierīgi, bez sāpēm. Lūk arī iespēja!
Kad pastāstīju draugam, kā izpaudīsies pasaules gals, tad šis saņirdzās, ka kuģis jau ūdenim pa virsu peldot un šo pasaules gals neskaršot! :D Lai jau peld laimīgs! :D :D :D
Ja kas, pasaules galā ir jāietinas palagā un jāiet uz tilta! Tā ka jāizkalkulē, cikos ta būs, un naktī ar visu palagu jāceļas augšā un jāvelkas uz tuvējo tiltiņu:D
esnee, Tu sāc izklausīties pēc sektas dalībnieces, kas psutumsā vazājas ar palagu gar tiltu! ...un tagad kopīgi kāpsim uz margām, un visi kopīgi metīsiemies visumā, kas ir mūsu glābiņš, kas mūs izglābs no pasaules gala, tos, kuri netic, ka var izglābties, tie aizies nebūtība... :D :D :D Nu, apmēram tā! :D
Man pa 60 ls būs par dārgu, ņemot vērā, ka darba šobrīd nav. Bet nu tiešām skaista, man ļoti patīk mežģīņu kleitas.
Tā vietā es ebay mēģinu vienu kleitiņu nosolīt un zīlēju, vai man tā pienācīgi apsegs dibenu :-D