sveikas šajā jaukajā dieniņā! :-P
tikko paskatījos cosmo meitenes bucītes diskusiju par ausu duršanu.. tā nu acerējos , ka senāk gribēju pajautāt jums, vai vērts durt ausīs caurumus? t.i vai vērts pārciest šīs sāpēs un mokas dēļ smukiem, dievīgiem, apburošiem auskariem? :-) jā, auskari man ir bijuši - pāris gadus atpkļ (laikam 2us). man tā vecene vienai ausij izdūra kaut kā greizi.. nevis taisni , bet vertikāli kaut kā, līdz ar to bija ļoti grūti dabūt iekšā to auskaru un pie tam tolaik man vel nebija viņi sadzijuši un tas bija murgs vienkārši.. pēc izduršanas pagāja 2 ned. un kā pēc padoma, ko deva tā sieviete es izņēmu tos "duršanas " auskarus un ar krustmātes palīdzību ielikām citus no zelta.. jā, viss bija ok līdz tam brīdim, kad bija jāņem laukā un jāliek iekšā, dabūt iekšā vienkārši nebija iespējams. tad vienu dienu es izņēmu (kopš duršanas bija pagajuši laikam kādi 2mēn.) un pēc 30min nevarēju ielikt atpakaļ! (t) tas bija šausmīgi - vienai ausij ieliku a otrajā (tai kurai izdūra šķībi) iebāzt nevarēja līdz galam (nevarēju atrast auss aizmugurē to caurumiņu), tā nu saucu palīgā brāli un pat ar kopīgiem spēkiem tas neizdevās.. tas caurums sāka asiņot , viss bija asinīs, un man tā visa padarīšana bija līdz kaklam! izņēmu otru auskaru un nolēmu vairāk nekad tos nelikt.. tā nu man vairāk to caurumu nav. es nezinu, vai ir jēga durt vēlreiz, ahh, biju accessorizē,un tur bija tik daudz un smuku auskaru ,un es sāku pārdomāt, vai vērts durt vēl reiz. :-/