jūsu feili randiņos?

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011

tā vietā,lai ik pa laikam galvā pārcilātu savus dzīves lielākos feilus randiņu laikā un gribētu ierakties zemē aiz kauna, pienācis laiks pasmieties gan pašām, gan citām :P šodien prasās liela smieklu deva :D

un tad es varu sākt ar sevi. tas bija pirms pāris gadiem. ar džeku ļoti ilgi sarakstījāmies netā, gribēja tikties,bet es kkā baigi ilgi izvairījos:D tad nu vienu dienu tāda garlaicība bija,ka sākām rakstīties un šis teica,ka pie viņa birojā ar dažiem cilvēkiem kind a pārtijs. nu neko, nopirku moku, pienu un bliezu uz turieni. vakars foršs, cilvēki kruti bla bla. visu laiku moka ar pienu, cigaretes, pica. tad jutu,ka nebūs labi :D skrēju uz wc un nepasēju līdz izlietnei. visu grīdu novēmu. stress nenormāls :D ieslēdzos,tualetes papīri tonnām, uz ātru roku kko centos savākt. bet smaku jau nevarēja dabūt ārā. ehh,neko,savācos, sapūtos ar smaržām un gāju atpakaļ. vakara gaitā,protams, neviens neko neprasīja, bet mēs tur bijām kkādi 5 cilvēki tikai un es domāju,ka lielākās aizdomas krita uz mani :D + pašai likās,ka visur vēmekļu smaka utt ;D karo4, lieki teikt,ka vairs nesatikāmies ;D

uz doto brīdi atceroties,tiešām griba ierakties zemē :D

es ceru,ka kāda padalīsies savus 'piedzīvojumos' :D

17.05.2011 22:31 |

Reitings 803
Reģ: 16.11.2010
Tik labi stāstiņi, tā jau apčurāties var :-D
man nekas tik traks, bet nju, pirmo reizi satikos ar puisi kuru biju redzējusi tikai bildē(maziņā,vecā)tā nju ziema,slidens,auksts, satieku puisi, nju galīgi nepatīk,iesaku pastaigāties,lai nav nekur iekšā jāiet un neviens neierauga mūs kopā,kā arī ātrāk varētu tikt prom,jo tak auksts, beigās nostaigāju 4 stundas pa Vecrīgu,briesmīgā salā trīs reizes paklupu, bet pie viņa rokas principā neturējos un nekur iekšā iet nepiekritu, tā nju beigās atvadoties arī ātri ielecu autobusā,bez nekādas apskaušanās vai kā, biju nenormāli pārsalusi roku,kāju pirksti likās, ka nokritīs un vēl tuša no sniega pa pusseju, šis ne vārda nebija teicis, nju nākamo nedēļu gulēju mājās, ārstēju iesnas un ignorēju viņu, jāmācās ātrāk atšūt :-D
18.05.2011 04:06 |

Reitings 418
Reģ: 29.01.2009
"..galvā pabriesmīgs kepiņš un seja kā atejas vāks!" :-D Ak, meitenes. Esmu pārsmējusies :-D
18.05.2011 04:29 |

Reitings 219
Reģ: 04.04.2011
pēc mana randiņ feila es pat gulēt nevarēju aziet.. :-/
sarakstījos ar džeku, likās baigi ok, bildi ar biju redzējusi. sarunājām satikties pie origo pulksteņa. braucot uz turieni trāpiju korķī un nokavēju pusstundu-viņa protams vairs nebija. tā nu skumīga gāju atpakaļ uz pieturu un tur ieraugu džeku ar rozi, kurš bija ļoti līdzīgs manam randiņpuisim. skatos uz viņu un smaidu, lai noprastu ka tās esmu es, ar kuru bija sarunāts satikties. 'džeks īpaši nereāģē un es eju klāt un saku, ka tā esmu es ar kuru bija sarunāts tikties. nabaga puisis apmulsa un nu es sapratu ka esmu baigajās auzās. izrādās tas nebiaj viņš-ar rozi viņs brauca pie savas meitenes. pats ļaunākais ka viņš iekāpā tajā paša autobusā un visu ceļu smīkņāja par mani, bet es no kauna nezinaāju kur litkies.
bet ar to nebeidzas-vēlāk sarunājām ar īsto džeku vēlreiz tikties. bija sarunāts iet kaukur uz cafe, bet kā izrādījās iepriekšējā vakarā viņš visu naudu bija nodzēris, bija tikai lats palicis-tā nu mēs izstaigājām nez cik cafe lai atratsu kur ir vislētākā tēja un man vēl nācās noklausīties kā viņš vakar piedzēries, iespējams ir kļuvis par tēti jo ir pārgulējis ar vienu sīko neizsargājoties. par mani viņš nepaprasīja pilnīg neko-es to vien darīju kā klausījos viņa murgā un domāju, kā lai ātrāk tiek prom. atvadoties redzēju ka viņs grasās mani vēl nobučot bet es ātri ielecu autobusā un uzreiz vakarā nobloķēju viņu draugos.
dubults feil!
18.05.2011 12:09 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Bubī, man arī ļoti līdzīgi! tas jau bija otrais vai trešais randiņš ar tagadējo puisi, bet uz atvadām buču vēl nebija iedevis, tikai ejot prom no mana dzīvokļa pateica "Nu labi, tad čau, arlabunakti!":D
Vienreiz pat domāju nostāties priekšā durvīm, lai dabūtu buču, bet pati nokautrējos:)
18.05.2011 12:33 |

Reitings 59
Reģ: 24.04.2011
Es esmu paarsmeejusies :D:D:D:D:D
man arii bija kas liidziigs maz...maz!
Puisi pazinu no viena tusinja,simpaatisks un jautrs,viss ok.Vieniigais - taads pus krievs,un man krievi riebaas,bet nu tas taa,neiedziljinaajos.
Vinsh uzaicinaaja ciemos pie sevis,teica lai panjem kaadu draudzeni pie sevis,es domaaju buus forsha balliite. haha kaatad,mees aibzraucam uz kaut kaadu chuhnju,kaut kaadu vasarniicu rajonu,pilns ar krieviem,atrodam iisto maaju (Jaa,vinsh pat pretii nepanaaca) un ieraugam vinju un veel kaut kaadus 2 chigaanus.. es taada wtf nu labi. Vinji piedaavaaja kaut kaadus pusizdzertus leetos viinus,mees ar draudzeni jau saskatiijaamies,un vinji saaka uzmaakties. Mees nobijushaas kaut ko "nee nee" un teicaam ka mums mamma zvana (Man bija 14,draudzenei 16) un ka nesaamies cauri tam vasarniicu rajonam,es laikam TIK AATRI nebiju skreejusi,protams chaliishi liidzi neskreeja,pat nepamaniija,peec 5min attapaas ka neesam un zvaniija,es izsleedzu tel. Naakamais bija,kaa tikt maajaas,kaut kur 40km attaalumaa dziivojaam. Neko,stopeejaam.. un shoferiitis bija tik forsh,izstaastiijaam muusu piedziivojumus,visi izsmeejaamies un mums izmaksaaja saldeejumus un aizveda uz maajaam,mamma gan bija paarbijusies. Bet shoferiitis bija forsh,ar jaunaako bembi,mees jutaamies krutas ;D:D tas jau bija sen atpakalj,bet laikam neaizmirsiishu. Starpcitu,mums ir kopeeja draudzene,un vinja teica,ka vinsh veel ik pa laikam ieminas,kapeec mees aizbeegaam un lai iedod manu tel. nr :D:D:D
18.05.2011 12:33 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Loveofmylife, šitādu situāciju negribētu piedzīvot:D
18.05.2011 12:38 |

Reitings 503
Reģ: 29.07.2009
Hahaaa, meitenes, esmu nereāli pārsmējusies :D
Vienu reizi dzīvē man nācis atpakaļ par bēgšanu no aklajiem randiņiem - kad man bija 15 (sīkā lose) aizgāju uz aklo randiņu ar vecāku džeku, laikam neiepatikos un viņš tipa aizgāja pačurāt Vecrīgā aiz mājas un tā arī neatgriezās :D Tā kā tolaik nedzīvoju Rīgā un bija pārāk vēla nakts, lai kādam zvanītu, nakti līdz pirmajam autobusam pavadīju autoostā starp bomžiem, es to pretīgo smaku vēl tagad atceros :D Un autoostas apsargi mani aicināja pie sevis bunkuriņā, varēšot sēdēt internetā bez maksas :D:D Jā, kā tad - kārumnieki :D Baigais kuns pašai par šito, bet nu biju sīka lose :D
Bet džeki arī bijuši krimināli, aklo randiņu topa laikā visādi loši ir satikti un bēgts uz nebēdu :D
18.05.2011 12:55 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
Sakura :-D :-D :-D :-D
bāc, tik rēcīgi feili visām :D
18.05.2011 13:00 |

Reitings 523
Reģ: 26.01.2011
Man vienmēr ir sanākušas problēmas ar sabiedriskajiem transportiem,kad braucu uz tikšanos.

1)Tikšanās uz Pērnavas ielas...Rīgā ilgi nedzīvoju,ielas nepārzināju tik labi.Zināju ar kādu transportu jābrauc un aptuveni cik ilgi...puisis zvana,ka gaida jau 30min,kur esmu :D un izrādās es iekāpu ne tajā pieturā,vajadzēja šķērsot ceļu un tad kāpt :D

2) Braucu vilcienā pie ex.. :D Nekad uz to galu nebiju braukusi.Staijā pirku biļeti un ievēroju,ka viens puisis pirms manis arī brauc uz to pašu pilsētu :) nu ko-nolēmu viņam sekot,kad viņš kāps laukā,kāpšu arī es :D ārā bija tumšs..vilciens nepareizi sauca pieturas...braucam,braucam - vagonā mēs divi..pietura,kas nesaucās tā kā vajadzēja..apstājās vilciens,stāvs,izslēdz gaismas,aizver durvis :D mēs abi palikām vagonā :D mēs viens uz otru gaidījām,kad jākāpj laukā būs :D jo arī viņš pirmo reizi brauca uz turieni. Kamēr mēs sēdējām,ex...gāja meklēt mašīnistu un pateikt,ka vagonā ir vēl cilvēki :D Ilgi par to smējos :D

3) Atkal vilciens, braucu pie ex..apstājās vilciens,taisos kāpt laukā,bet neverās durvis :D dzirdu kāds smejās...pagriezos un izrādās otrajā pusē durvis verās vaļā un uz perona gaida mani puisis kurš dikti smējās par mani :D
18.05.2011 13:08 |

Reitings 350
Reģ: 06.01.2011
aa es atcerējos par sevi vēl vienu..tātad dzīvoju teikas lu kojaas :D pusisis mani atved uz kojaam,atvadamies ar skūpstu un izlecu ārā..eju itkā uz savām kojām un māju puisim,šim man pretī :D beigās atver logu un saka-Tu uz nepareizo pusi ej,Tavas kojas ir pretējās :D:Dhaha,nu kā tā var būt..
18.05.2011 13:22 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
no saakuma likaas, ka nekas taads nav, bet tad atcereejos vienu (t)
satikos ar puisi no neta - teica, ka ir tas pats puisis, kas bildee, bet izraadiijaas, ka nav. vinjsh uz randinju bija pajeemis to putukreejumu flakoninju, ja nu man sagribas kko vairaak. randinjsh notika kkaadaa daarza maajinjaa.. vinjsh visu laiku gribeeja speeleet kkaadu speeli, kur jaasaka patiesiiba, vai jaadara kkas ( truth or dare) un vinjsh visu laiku gribeeja, lai es paraadu uz vinja, kaa es buutu jaatnieces pozaa, uztaisiitu vinjam mazaazhu utt. vinjam bija kkur 25 gadi. kur taadi idioti rodas?! taa kaa ne mans feils (e) :-D
18.05.2011 13:23 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Labā diskusija!
Ai, man arī vienmēr kaut kādi sūdi gadās!Viena kopīga tendence maniem randiņiem ar klubā satiktajiem džekiem ir tāda,ka es parasti sūdīgi atceros džeku sejas, līdz ar to baidos, ka nepazīšu, turklāt bail, ka nav kkādas šausmas, bet, lai cik dīvaini nebūtu, vienmēr esmu patīkami pārsteigta par savu pāļa gaumi :-D :-D
Nu man pats briesmīgākais randiņš, ko atceros, bija pirms kāda gada!nesen biju iepazinusies ar puisi,likās tāds baigi ok, mani uz rokām nēsāja, likās, ka ritīgi samīlējies..karoč, tad vienreiz šis mani uzaicināja uz kkādu tusiņu ar saviem draugiem..es jau, kad ierados, sapratu, ka ņe aļo man tur, jo man no tiem cilvēkiem vēmiens nāca!Sīki krievi gabanās no vienas vietas līdz otrai, mazas padazu izskata meitenes ar visiem mākslīgajiem pribambasiem, par bazaru pat neko negribu teikt!A tas idiots baigi tur ietusēja ar tiem čaļiem, ka aizmirsa laikam par manu klātbūtni..es tur sēdēju dzēru un runājos ar kkādu idiotu, tam laikam škrobe parāva un sāka man bāzties virsū, bet man jau pacietības mērs bija pilns!Ā, es jau biju sarunājusi ar vienu čali, ka šis man atbrauks pakaļ!Un tajā brīdī, kad tas muļķis man sāka uzmākties, es pasūtīju viņu nah*** visu viņa draugu priekšā, un tieši man pakaļ atbrauca!uzreiz izmetu viņu no draugiem un nobloķēju!tad viņš man zvanījās vēl, vienreiz pat satiku uz ielas (e) bet nu jutos tik pazemojoši!fuij!

Ā,un nesen vēl ar vienu džeku sapazinos draugos, sarunājām satikties klubā!es biju normālā pālī, bet pat tad sapratu,ka man viņš nepatīk!pateicu, ka tā neesmu es :-D ka ar nevienu draugos neesmu rakstījusies! :-D viņš nenoticēja, bet nākamajā dienā atsūtīja sms, ka negribot ar mani draudzēties, jo es neesot viņa tips :-D idiots!
18.05.2011 13:30 |

Reitings 503
E.Smooth - putukrējums, es nevaru, hahahaaaa :D:D
18.05.2011 13:31 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
E.Smooth, tas jau mazliet pat pēc maniaka izklausās! :-O

Bet, tik rēcīgi tie stāsti! :D :D :D
18.05.2011 13:39 |

Reitings 225
Reģ: 07.03.2011
tas tā īsti nebija randiņš, bet tā bija mana 16 dzimšanas diena laika, īsti neatceros. biju iepazinusies ar pāris vecāko klašu puišiem, viss bija super. man sējās klāt viens džeks, bet man patika viņa draugs. tad nu mēs manā dzimšanas dienā aizgajām uz kkādu upmalu, tā nu mēs tur iedzēram, ballējamies, es nevaru saņemt drosmi, lai normāli parunātos ar puisi, kas man patīk, es tik iedzeru, iedzeru. beigu beigās tā pārdzēros, ka sēdēju krūmiņos un vēmu. pat neatceros neko īsti, ko tas puisis darīja teica par mani. bet jā es visu vakaru nosēdēju krūmiņos. beigās mani vēl aiznesa uz māju, jo pati pastaigāt nevarēju. tagad atceroties to tāds kauns, kā tā varēju.

otra reize, kad iepazinos ar draugu, bijām tusiņā, es jau krietni iereibusi, man viens džeks piesienas, nu viņš tāds smuks un foršs, izrādās, ka šis grib kko vairak, bet man negribas, bet pabučoties jau var. šis visu laiku nesa mani uz otru istabu, lai bučotos un mīcītos, un tā istaba bija tā kur visi gāja cauri uz balkona pīpēt. mans tagadējais draugs arī. un tā visu laiku, es tik atkratos aizeju uz atpakaļ uz otru istabu, tas puisis atnāk pakaļ atkal mani aiznes :-D pēctam uz ātro izdomāju, ka jaiet mājā, rīt kkur jābrauc. pēctam, kad mans puisis man sāka draugos rakstīt bija tāds, kauns, ka es tur ņēmos ar kkādu citu. paldies dievam draugs teica, nēe, šitādu meiteni viņš nav pelnījis, tā šis mani aplidoja, kamēr pielauza. lieki piebilst, ka es sākumā no viņa izvairījos, bija tāds kauns.
18.05.2011 13:43 |

Reitings 883
Reģ: 01.09.2010
eee, labs :D nosmeejos :D
atceros savu 1. randinju :D tas bija draudzenes bijushais... vins par mani vispaar neko nezinaaja un saaka rakstiit.. ok. kas ta man, forshi parunaaties.. baigi ilgi sarakstijaamies, izdomaajaam, ka jaasatiekas.. aizvelkos uz pieturu, gaidu. aaraa ziema, auksts, brr.. neko, sagaidu.. vins atnaak un es gandriiz njirgt saaku :D vinam laikam kaktinjos aukstumpumpas bij vai kas, bet tur bija taads balts taa kaa uzsmeereets.. veel iedomaajos mosh no koshljenes.. nav ne jausmas.. bet visu randinju luudzos, lai nedomaa mani nemaz nobuchot :D kaadu stundu vnk vazaajaamies, nebija iisti ko runaat- samulsums, smiekli naak un viss jau izrunaats laikam netaa :D shausmas.. be maz "aaraa shodien laicins forsh" :D tad nu izdomaaju, ka jaalaizh maajaas, jo baigi auksti palika un pilniigi jutu, ka vins gaida buchu :D pateicu "chau"pagriezos un aatri gaaju prom :D
18.05.2011 13:44 |

Reitings 59
Reģ: 24.04.2011
Es atceros veelvienu gadiijumu :D
Paliku pie draudzenes pa nakti,kaa jau parasti,zvaniijaamies un rakstiijaam puishiem. :D
Sarakstiijos ar vienu,vinja man pateica tikai vaardu,neko vairaak. Likaas baigi forshais un taa.. Izdomaajaam satikties,tachu man jau likaas ka draudzene kaut ko nebija pateikusi ;D
Izraadaas Latvijaa ljoti paziistams puisis,vaardu diemzheel nemineeshu,bet man bija taads kauns,jo es taadas stulbiibas rakstiiju un nevareeju normaali parunaat,smiekli naaca ka es vinjam kaut ko taadu rakstiiju,mees abi normaali iereecaam un viss kaartiibaa :D vismaz forshi ka iepazinos.
18.05.2011 14:21 |

10 gadi
Reitings 5631
Reģ: 29.01.2009
man bija viens interesants gadījums. ar draudzenēm strādājām vienā bārā uz kuru nāca baigi daudz džeku. tā nu vienu vakaru ienāk divi džekiņi abi tīri OK, smukākais no viņiem pievērš uzmanību manai draudzenei. vārds pa vārdam šie sarunā randiņu nākamajā dienā pēc darba ( 1os naktī) pie Dailes teātra. pienāk nākamais vakars druška sakai, ai baigi negribas nekur iet, lai eju viņas vietā, nodomāja nu Ok džekiņš tāds simpātisks aiziešu ar!
aizeju, skatos uz trepītēm sēž viņs un viens draugs, čau čau šie saka, laižam uz vecrīgu, no Dailes teātra ar kājām čāpojām uz vecrīgas pusi, visu laiku tikai nelika mieru jautājums, kāpēc tam džekam vienalga, ka atnācu es nevis druška. pēc pāris minūtēm arī dabūju atbildi uz savu jautājumu- mums piebiedrojās vēl viena meitene, kura bija tam smukajam džekam un es biju paradzēta tam otram, domāju nu Ok varam jau patusēt 4tā, bet tad pie LU atklājās, ka viņi mani velk uz dzīvokli uz grupņiku :-O pateicu, ka man galīgi nav laika un aiztinos, zvanīju drušaki teicu, lai nāk man pretī, jo es viņu biju izglābusi no grupņika! :-D
18.05.2011 14:22 |

Reitings 2226
eizgāzos es,bet gan viņš,,atbrauca uz pirmo randiņu galīgā lopā un man vēl nācās viņu vest uz autobusu,,fuj cik pretīgi :-O
18.05.2011 14:30 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
:D gandrīz apmīzos par to putukrējumu :-D :-D :-D
18.05.2011 14:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits