jūsu feili randiņos?

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011

tā vietā,lai ik pa laikam galvā pārcilātu savus dzīves lielākos feilus randiņu laikā un gribētu ierakties zemē aiz kauna, pienācis laiks pasmieties gan pašām, gan citām :P šodien prasās liela smieklu deva :D

un tad es varu sākt ar sevi. tas bija pirms pāris gadiem. ar džeku ļoti ilgi sarakstījāmies netā, gribēja tikties,bet es kkā baigi ilgi izvairījos:D tad nu vienu dienu tāda garlaicība bija,ka sākām rakstīties un šis teica,ka pie viņa birojā ar dažiem cilvēkiem kind a pārtijs. nu neko, nopirku moku, pienu un bliezu uz turieni. vakars foršs, cilvēki kruti bla bla. visu laiku moka ar pienu, cigaretes, pica. tad jutu,ka nebūs labi :D skrēju uz wc un nepasēju līdz izlietnei. visu grīdu novēmu. stress nenormāls :D ieslēdzos,tualetes papīri tonnām, uz ātru roku kko centos savākt. bet smaku jau nevarēja dabūt ārā. ehh,neko,savācos, sapūtos ar smaržām un gāju atpakaļ. vakara gaitā,protams, neviens neko neprasīja, bet mēs tur bijām kkādi 5 cilvēki tikai un es domāju,ka lielākās aizdomas krita uz mani :D + pašai likās,ka visur vēmekļu smaka utt ;D karo4, lieki teikt,ka vairs nesatikāmies ;D

uz doto brīdi atceroties,tiešām griba ierakties zemē :D

es ceru,ka kāda padalīsies savus 'piedzīvojumos' :D

17.05.2011 22:31 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
maz...maz es pa grīdu no smiekliem vārtos :D
14.04.2013 16:16 |

Reitings 2840
aissse Z-O
man ir pārāk laba iztēle un man acu priekšā uzveidojās ainiņa kā viņš sēž uz poda un ar vienu roku tur durvis ciet :D
14.04.2013 16:23 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
maz..maz , paldies ! Es tieši lasot ēdu :D
14.04.2013 16:25 |

Reitings 1111
Kura pica ir garšīga?
Es - studentu....
Viņš - ar ko viņa ir?
Es- ar cīsiņiem.
Viņš - Nu ja, meitenēm jau tie cīsiņi patīk...

nezinu, kādēļ man šis liekas TIIIIIK smieklīgi, ka smejos un nevaru nomierināties :D :D
14.04.2013 16:32 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
aloe - ĀRPRĀTS!!! :D:D:D
14.04.2013 16:32 |

Reitings 1111
Pirmajā randiņā ar puisi mēs braucām ar riteņiem uz jūru, kādu gabaliņu nevis braucām, bet tos stūmām. Mans ritenis, lai gan jauns, bija tāds.. čīkstīgs :D Nu labi, stumjamies, lēnām garām brauc mašīna, attaisa logu, vēl apstājās, jo nevar saprast, kas viņam mašīnā čīkst.. No smiekliem bija grūti onkam paskaidrot, ka viņa mašīnai viss kārtībā, čīkst mans ritenis.

(nu labi, uzrakstot nav tik smieklīgi, toreiz gan bija :D )
14.04.2013 16:36 |

Reitings 1832
Reģ: 20.01.2012
Pēdējais,ko atceros.
Aizgājām ar puisi 1.randiņā uz vienu kafūzi, izgājām ārā pasēdēt, iedzērām alu un šis uz mani baigi aizskatījās. Tad bija viens brīdis un BUMS - viņa pusizdzertā alus krūze man iegāzās klēpī :D :D :D Paveicās,ka man bija tumšas krāsas bikses, puisis tik neomulīgi jutās un visu laiku atvainojās. Bija pārliecināts,ka vairs nekad nesatiksimies,bet kļūdījās :)
14.04.2013 16:39 |

Reitings 1111
Ne gluži randiņš, bet braucam autobusā pie manis, pilns ar cilvēkiem, bet mans puisis izlemj aplikt man apkārt roku, nu tā samīļot. Viss beidzās ar to, ka viņš ar elkoni izvēla pa aci :D Viņš man tāds neveikls :D (l)
14.04.2013 16:42 |

Reitings 1
Reģ: 05.10.2015
up :)
21.10.2015 21:00 |

Reitings 45
Reģ: 11.01.2015
Pirmo reizi satiekot puiša vecākus, paspiežot tēvam roku, milzīga uztraukuma dēļ, netīšām izdvesu tikai "...iepazīties", nevis "prieks iepazīties!". Pēc tam jau biju tuvu ģībonim:-D Nav randiņā, bet puisis un feils iesaistīti!
21.10.2015 21:25 |

Reitings 205
Reģ: 16.01.2014
Ziema,ārā auksti un jau pamatīgi satumsis. Pēc kopā pavadītā vakara,pirms kāpšanas mašīnā, pārmijām pēdējos vārdus..uzsmēķējām. Domās ātrāk steidzos mājās,bet puisis sasodīti simpātisks-uztraukums dara savu.. ņemu cigareti,aizsmēķēju. Kaut kas samisējas,jo rokās siltie cimdi un cigarete nokrīt. (t) Neveikla situācija,kas rada papildus satraukumu! Nu,neko! Ātri to paceļu,apslēpjot iekšēji stulbo sajūtu..un jūtu asas sāpes..-Sasodīts! Steigā esmu mutē ielikusi oglīti,nevis filtru.. (t) :-D Lūpa sāp kā elles liesmās,bet es izlekos,ka nekas īsti jau nav.
Lieki teikt,ka tie tiešām bij "Pēdējie pārmītie vārdi",jo nevarēju saņemties atkal viņam paskatīties acīs pēc tiem feiliem:-D
21.10.2015 21:57 |

Reitings 334
Reģ: 09.09.2015
Parasti man somiņā regulāri līdzi ir 1 prezervatīvs, eju uz 2. randiņu ar foršu vīrieti, viss forši un nonākam pie seksa, jau seksa sākumā vīrietis mani pabrīdināja ka aizies uz blakus istabu pēc gumijas bet es atcirtu ka nevajag, man tepat somiņā esot. Seks iet jau uz beigām kad plānojām ka vilks prezervatīvu - atrodoties zem vīrieša ar vienu roku aizsniedzos līdz somiņai un rakājoties izrādās prezervatīva man tomēr nav - lai nejustos kā muļķe apmetu vīrieti blakus un sāku pēkšni veikt minetu līdz viņš beidz.
Izrādās pirms pāris dienām šo prezervatīvu jau biju iztērējusi seksā ar vienu citu bet krājumus neatjaunoju par ko biju piemirsusi 8-)
21.10.2015 22:22 |

Reitings 136
Reģ: 07.12.2014
Nekas īpašs nav bijis, kaut kādas neveiklas sarunas un briži.
Pēdejais , kas bija vasarā. Iepazinos ar puisi tinder, sarakstijamies visu vasaru un nu vasaras beigās satikamies,jo aizbraucu pie radiem uz Rīgu un pie reizes satikāmies. Sarakstoties bija pavisam savadaks, nekā dzīvē , sarunas neveiklas , garalaicība + vierietim sava firma bija, visu laiku savā telefonā sēdēja. tā nu aizveda mani paēst , ēst tiešām negribējas dēļ vilšanas , izdzēru pirmo,otro, trešo kokteili un piedzēros aiz bēdām :D izmaksāja taksi, samiļoja uz atvadām un vairak netikāmies , kaut gan sadzērusies sāka viņš interesēt :D
21.10.2015 22:32 |

Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
14,15 gadi laikam visām liktenīgais vecums. :-D Tajā vecumā draudzene bieži lūdza nākt kopā ar viņu uz saviem randiņiem, un vienu reizi gadījās tā, ka tas puisis tāds foršs, normāls šķita, bet tad sāka pastiprināti man izrādīt uzmanību. :-D Draudzene ļoti apvainojās, vairs līdzi netiku ņemta.

14 gados man gadījās tā. Iepazinos internetā, pat neatceros draugos vai kur citur, ar puisi, viņam 16 laikam bija. Viņš visu laiku uzsvēra, ka ir ļoti kautrīgs. Bet nu bildēs jau smuks, es nodomāju, ka gan jau nebūs tik traki. Satiekamies Rīgā pie Maķīša, uzreiz redzu, ka viņš stāv, nu tiešām ļooti simpātisks. Bet, kad pateicu čau, sapratu, ko tieši viņš bija domājis ar vārdu kautrīgs. Kautrīgs būtu stipri par maigu teikts. Visu laiku runāju tikai es, viņš knapi jā vai nē spēja pateikt. Tad nu sāku teikt, ka man jābrauc mājās un notinos. Pēc tam rakstīja sms, ka mīlot mani un ilgi nelika mierā :-D Šausmas. Mēs pat vēlreiz tikāmies, jo es domāju, ka cilvēks varbūt samulsis bija pirmo reizi tiekoties, bet tas scenārijs atkārtojās vēlreiz, ārprāts, es pat nezinu, kad savā mūžā vēl esmu jutusies tik neērti. :-D

15 gados draugos sačatojos ar kaut kādu čalīti, laikam ģitāru spēlēja, tas likas baigi kruti, tikāmies, viss ok, bet tad viņš sāka runāt. Viņam ļoti smieklīga balss bija, es pat nezinu ar ko lai salīdzina, kaut kas starp īdošu bērnu un opi ar lauku akcentu. :-D Knapi novaldījos, lai nesmietos, bet interesants cilvēks bija, mēs pat tā aizrunājāmies, ka es vairākus transportus uz savu galu nokavēju.

Man un draudzenei bija kopīga paziņa, kas pazina ļoti daudz un dažādus puišus, visu brīvo laiku pavadīja onlyčatos utml vietās. Vārdu sakot, sarunāja man randiņu ar mēmi kruto čali. Nu mēs satiekamies, viņš tikai lepojās cik viņam meiteņu iepriekš bijis, teica, jā, tu esi mana 50tā meitene. Tieši tā, it kā mēs jau būtu kopā. :-D (Man bija 13, viņam 15) Atceros, ka viņš visu laiku pīpēja un stāstīja, ka šis jau esot uzskaitē. :-D Ok, man tā kā jātaisās uz mājām, viņš paskatās uz mani, un saka:"tu esi nosvīdusi." KO? :-D:-D Vēljoprojām nesaprotu, kāda velna pēc viņš to teica, bet man bija liels kauns, ātri aizgāju mājās. :-D

Man vēl ir daudz stāstu, bet šie tādi, kurus visspilgtāk atcerējos.
21.10.2015 23:11 |

Reitings 1588
Reģ: 09.06.2015
Paldies, izlasīju visu, uzlabojāt man vakaru. (l)
21.10.2015 23:33 |

Reitings 883
Lasīju diskusiju un atcerējos savu pirmo randiņu pieredzi ap 14 gadiem :-D Totlāls feil, bet vairāk puisim, nekā man :-D
Bija vēl parasto telefonu laiks un klasesbiedrene bija iedevusi manu nr kaut kādam čalim, tad nu šis regulāri zvanīja, līdz izdomājām satikties. Mēs meičas bijām no laukiem, čaļi pilsētnieki, speciāli atbrauca ar autobusu. 2 džeki un mēs divas meitenes - ieraudzijām viens otru un uzreiz iepatikās. Kopā vazājāmies un bučojāmies :-D Lai gan es biju nedaudz vīlusies, draudznes čalis bija simpātiskāks nekā mans :-D
Vienu reizi šie bija paņēmuši līdzi futbola bumbu un spārdīja pieturā. Es sēdēju uz soliņa, kad pēķšni "bam" bumba man sejā un atgāzos atpakaļ. Labākais tas, ka puiši visi aizmuka, es tur paliku ceļa malā gulot kopā ar draudzeni , līdz piestāja mašīna apjautāties, vai viss ok, Iedeva alus pudeli pielikt pie sasistās sejas un aizbrauca :-DMēs laimīgas čāpojām mājas un dzērām alu (kipa, kāda laime nelaimē :-D) , džeki vēl pēctam zvanija atvainoties, vismaz biju gudra un pasūtiju.

Vēl viens stāstins, kad man bija kādi 23, lidoju lidmašīnā, tur tādi divi simpātiksi puiši baigi skatījās, nu man likās - baigi foršā esmu, varbūt pat uzrunās. Nu neko, lidmašīna nosēžās un man panesas uz vemšanu (biju aizmirsusi iedzert tableti drošībai) .Blakus vēl meitene sedēja ar ko runajāmies, palīdzēja man savakties, vēmekļi tik smirdīgi bija, vēl tagad pretīgi atceroties. Uz tiem čaļiem pat vairs nepaskatījos, tāds kauns bija :-D
22.10.2015 01:05 |

Reitings 883
Visabākais feil bija manam tētim, kad biju maza ,kādi 10 gadi varbūt, mēs ar draudzeni pīpejām cīgas mājās, veselu bloku atradām. Atbrauca tētis mājās, prasa, kas te smird? Es saku, ka kurinājām krāsni, bet nesanāca. Šis tur sāk skatities krāsnī un kaut ko murmina, ka mēs nemākot kurināt. Atbrauca mamma mājās, uzreiz saoda, ka tie taču cigarešu dūmu, tad gan bija ziepes :-D:-D
22.10.2015 01:10 |

Reitings 151
Reģ: 22.10.2015
1.mani aizveda uz kapiem(neko nezināju tajā pilsētā), jaaa, un visu laiku aicināja pie sevis iedzert kafiju, jo neesot naudas:)

2.iepazinos ar puisi rokkafe, bija ģērbies uzvalkā, visu nakti nodejojām, un viņš dejoja lieliski, jutos tik super, utt, apmainījāmies ar numuriem.
randiņš-> sāka palikt jau silts laiks un viņš bija uzvilcis tos rozā peldšortveida šortus ar havajiešu puķēm un vēl zeķes līdz puskājai..... man bija kauns staigāt kopā (s) labi, puisis riktīgi jauks, bet nu esiet uzmanīgas ar puišiem uzvalkos. neesmu baigi par ārišķībām, bet nu tomēr :-/
22.10.2015 02:29 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Feline :D :D :D jebšu kaban, tu ar večiem arī dr*? :D
22.10.2015 08:41 |

Reitings 32
Reģ: 18.09.2015
Kad man bija kādi 14 gadi, viens čalis (viņam 18) uzaicināja uz kino. Aizejam, es jau bezmaz izvēlos filmu, un viņš pasaka - oi, nē, pārāk dārgi, neejam. Nu ok.. aizgājām uz kkādu ēstuvi salātiņus paēst :D
Vēl bija gadījums, 16 gados, kad satiku puisi, kas manai māsai bija nedaudz pazīstams. It kā viss ok, un tā. Viņš atnāca uz randiņu netīriem matiem, bet nu, centos nepievērst tam uzmanību. Sēdējām pie Origo, kaut ko runājām, viņš stāstīja, kā ar čaļiem apzaga darbmācības kabinetu. Nu labi.. Kad gājām prom, pamanīju, ka man telefons nozagts. Izrādās pēc tam tas džeks rakstīja manai māsai - Marija noteikti domās, ka es to telefonu viņai nozagu, bet tā nav.:D aizdomīgi kaut kā likās..
22.10.2015 09:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits