jūsu feili randiņos?

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011

tā vietā,lai ik pa laikam galvā pārcilātu savus dzīves lielākos feilus randiņu laikā un gribētu ierakties zemē aiz kauna, pienācis laiks pasmieties gan pašām, gan citām :P šodien prasās liela smieklu deva :D

un tad es varu sākt ar sevi. tas bija pirms pāris gadiem. ar džeku ļoti ilgi sarakstījāmies netā, gribēja tikties,bet es kkā baigi ilgi izvairījos:D tad nu vienu dienu tāda garlaicība bija,ka sākām rakstīties un šis teica,ka pie viņa birojā ar dažiem cilvēkiem kind a pārtijs. nu neko, nopirku moku, pienu un bliezu uz turieni. vakars foršs, cilvēki kruti bla bla. visu laiku moka ar pienu, cigaretes, pica. tad jutu,ka nebūs labi :D skrēju uz wc un nepasēju līdz izlietnei. visu grīdu novēmu. stress nenormāls :D ieslēdzos,tualetes papīri tonnām, uz ātru roku kko centos savākt. bet smaku jau nevarēja dabūt ārā. ehh,neko,savācos, sapūtos ar smaržām un gāju atpakaļ. vakara gaitā,protams, neviens neko neprasīja, bet mēs tur bijām kkādi 5 cilvēki tikai un es domāju,ka lielākās aizdomas krita uz mani :D + pašai likās,ka visur vēmekļu smaka utt ;D karo4, lieki teikt,ka vairs nesatikāmies ;D

uz doto brīdi atceroties,tiešām griba ierakties zemē :D

es ceru,ka kāda padalīsies savus 'piedzīvojumos' :D

17.05.2011 22:31 |

Reitings 906
Reģ: 18.02.2012
Noslēpumainā tā smējos. :D :D :D un draudzene tā arī neuzzināja, ka tā biji tu?
10.04.2013 14:38 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
meow,es pati pateicu :D Bet viņa nebija dusmīga,smējās :D
10.04.2013 14:40 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Ak jēziņ, Noslēpumainā, nu kur tā var būt :D :D
10.04.2013 14:54 |

Reitings 803
Reģ: 16.11.2010
hhahaha tik laba diskusija! :DDD

10.04.2013 15:07 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Ar vienu puisi kopā braucām no viena pasākuma. Puisis sasodīti smuks, bet nu tāds ar "meijām", bet es zinu,ka viņam dikti patiktu. Braucam, runājamies kko... viņš man konkrēti pēkšņi pajautā - Kāds ir tavs krūšu izmērs? Es apstulbstu un atbildu - B... viņš - āāā, un es domāju,ka lielākas. Ok, nu neko, braucam tālāk. Apstājamies pie manas mājas, grasos kāpt ārā, viņš saka lai pagaidu, pagriežos pret viņu - puisis smaida un saka,ka es esmu forša, samulstu un prasu - ko? Seriālos šeit sekotu skūpsts,bet viņš man pasaka lai kāpju ārā... nu vai nav jauki?! :D
10.04.2013 15:42 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Rolla, neies ar B izmēru ķēpāties :D
10.04.2013 15:46 |

Reitings 1431
Es ar savām krūtīm līdz tam biju ļoti apmierināta :D
10.04.2013 15:47 |

Reitings 4073
Ko viņš ,būtu A? :D
10.04.2013 15:48 |

Reitings 4073
*ja :D
10.04.2013 15:48 |

Reitings 4073
bac :D
Ko viņš teiktu,ja būtu A? :D
10.04.2013 15:49 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Nu es ar savu A pat nebūtu ''tu esi forša'' nopelnījusi :D
10.04.2013 16:02 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Ahhaa, tik forš diskusija :D atradu arī svau ierakstu un tik smieklīgi atcerēties. Pat sagribējās uz kādu aklo randiņu aiziet :D
10.04.2013 17:50 |

Reitings 1431
Nu mani arī vnk pēc tā teikuma izsēdināja no mašīnas,laikam atcerejās par manām krūtīm :D
10.04.2013 18:06 |

10 gadi
Reitings 38
Reģ: 23.08.2010
visu vēl neizlasīju, bet esmu apsmējusies līka :D
no dullās jaunības neko tādu īpašu neatceros, bet bija nesen pāris gadījumi.
viens pat nebija randiņš. ar draudzenēm bijām aizgājušas uz klubiņu. es jau normālā ķitē. sākās ar to, ka tajā klubiņā tādi gari dīvāni gar sienām. pie blakus galdiņa kaut kādi džeki tusējas. man draudzenes bija aizgājušas vai nu dejot vai kā, tikmēr viens man piešļūc. galīgi nav manā gaumē, bet nu kamēr nav ko darīt, papļāpāt jau var. čalis aktīvi pļāpā, es tikmēr tikpat aktīvi tukšoju dzērienus un māju ar galvu. nu un tad čalītis saka - davai ejam dejot. es jau normālā vafelē - nu labi, var jau. viņš piecēlās, es piecēlos. un bāc..viņš man apmēram līdz pupiem :D :D :D nepārspīlējot. man vēl tādi normāli papēži. nu lab, domāju, būšu piekājīga, vienu deju jau var. a viņš tās dejas laikā sāk gramstīties un lien augšā pie manis bučoties :D pateicu, lai atšujas un gāju pīpēt.
kamēr pīpēju, skatos, viens kolēģis no darba. nu tāds - puspazīstams. bet nāk klāt, baigi runājas (švaki gan mums gāja ar to runāšanu, jo viņš krievs un latviski ļoti slikti runāja, bet man savukārt reibumā nenormāli mēle mežģās un es svešvalodās neko prātīgu nevaru pateikt). tā mēs tur pļāpājam, iegājām iekšā, viņš ļoti aktīvi turpina sarunu (tas labi, jo tas punduris vismaz vairāk nepiesējās, kad man tāds liels un stalts čalis blakus). vot. un apmēram pēc stundas pļāpāšanas es tikai tad saprotu, ka viņš man kanti sit :D nu bremze es kaut kāda :D smuks jau bija vīrietis, bet nu ne visai gudrs un vēl mums tā valodas barjera. tā es beigās piedzēros un neatceros, kur viņš pazuda. tagad tik darbā ja gadās viņu satikt, joprojām sakstu :D

otrs feils gadījās ne man. iepazinos internetā ar vienu puisi. samainījāmies ar bildēm. nu patīk. uzaicināja mani uz randiņu. aizveda arī uz labu restorānu, viss forši. viņš pasūta salātus un vēl ēdot saka, ka vienreiz viņš uztaisījis tādus mājās, bet laikam nelāgas garneles gadījušās un pēc tam visu atlikušo vakaru esot pavadījis poda kompānijā.
tā nu mēs sēžam un pļāpajam un beigās viņš tā saka - bāc, tos salātus laikam nevajdzēja. aiziet uz WC un kādu laiku pazūd. saprotu, ka viņam laikam atkal kādas vēderproblēmas uznāca. nu lūk, turpinājums randiņam, braucām no Jūrmalas uz Rīgu, piestājām Ķīpsalā un tad es sapratu, ka randiņam nekāda turpinājuma nebūs, jo viņš nabags mokās ar to vēderu. bija baigi nelāgi, jo viņš man tiešām patika. vairāk gan neesam bijuši uz randiņiem, jo viņš aizbrauca vairākus mēnešus garā komandējumā. sarakstamies un tā. bet nu nelāgi tas pirmais randiņš beidzās, es pat biju gatava uz ko vairāk, bet viņš laikam tajā samulsumā buču neiedeva..
10.04.2013 19:41 |

10 gadi
Reitings 206
Reģ: 27.01.2013
Šausmas, visu dienu pa bišķim lasu šos kuriozus :D
Man gan nebija īsti randiņš, bet tik un tā ar smiekliem atceros - kad man bija 16, ar draudzeni aizbraucām uz centru iedzert. Draudzenei zvanījās viens puisis, kas viņai patika un aicināja uz ballīti tur pat netālu un sasolija baigi labo pasākumu. Mēs jau priecīgas, ka nu būs baigā ballīte utt. ierodamies un šoks - priekšā bariņš ar 14gadīgiem puišeļiem un tāda viegla paskata meitenītēm. Tur visi tie puisīši tik mēģināja kādu nokoļīt un ievilkt blakus istabā, tāpēc ar draudzeni un to viņas paziņu aizgājām uz citu istabu un pļāpājām, līdz es ievēroju dažus ģimenes foto un secināju, ka esam viena Latvijā labi zināma cilvēka dzīvoklī (vārdu gan nesaukšu). Kad to čalīšu uzbāzšanās sāka palikt neizturama un sākām uztraukties par mūsu drošību, jo to puiku tur bija daaaaudz, kaut kā klusām saģērbāmies un izmukām ārā. Tā kā bija nakts, sabiedriskais transports nekursēja un nebija naudas taksim, gājām uz draudzenes mājām ar kājām vairāk kā stundu - bija ziema, kādi -20 grādi un sniga sniegs un man redz bija gribējies pastilot, tāpēc kājās bija šorti. :D Kad nokļuvām pie viņas mājās, visu atlikušo nakti trīcējām, jo nevarējām sasildīties. Pēc tam tie čalīši vēl pāris reizes rakstīja draugos un aicināja uz to dzīvokli, bet tādu kļūdu vairs nepieļāvām.
10.04.2013 23:41 |

Reitings 433
Reģ: 10.09.2010
satikos ar puisi, kurs nebija mana gaume. vins man prasa, uz kurieni iesim staigat? es saku, ejam uz mezu.:D jo negribeju, lai kads pazistams ierauga mus. un ta mes staigajam pa mezu kamer saka palikt tumss
11.04.2013 00:45 |

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
Tā smējos par noslēpumainās draudzenes aci :D

Man ir bijusi pāris fail ..

viens bija kkad sen skolā, man bija kkādi 13 gadi varbūt, klasē ienāca jauniņais, es viņam iepatiko uzreiz, bet man viņš vispār nē , tāds nūģis - ar brillēm un umpām un vel sarkaniem netīriem matiem.. nu neko aicina mani uz randiņu uz kino, domāju nu labi, uz kino jau var, aizejam itkā viss ok, filma bij ok, bet sapratu ka vairak nevēlos vinu satikt.. ārpus skolas, tā nu katru reizi kad viņš man zvanīja un raksīja sms, izdomāju visādas atrunas, beigās jau nebija vairāk atrunu un visu laiku teicu, ka vecmāmiņai dzimmene tieši tajā dienā, beigas puisis vairak neizturēja un skolā pajautaja cik tad man tās vecmāmiņas ir ja manām vecmamiņām ir 5x mēnesī dzimšanas dienas :D neatceros ko atbildeju, bet tad lika mieru, un tad sākās balīšu periods jau pēc kādā laika un vienā ballīte satiku šo arī, un tad nu šis visu ballīti ņēmās visiem raudāt uz pleca, kā es viņu ciniski pametu :D
11.04.2013 13:03 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Man tas nebija randiņa laikā, bet gan ballējāmies ārpus pilsētas ik pa laikam piestājot kaut kur iedzert, pačurāt utt. Un man ļoti vajadzēja čurāt, bet tur bija tikai pļava un pļavas vidū aka, ex draugs saka - nu ejam, tu pačurāsi aiz akas, neviens neredzēs, es pastāvešu blakus. Un protams, man bija jāiet pa priekšu un tumsā neredzējām grāvi.. :D nu lūk, iekritu grāvī, kas bija man līdz kaklam un bija kauns kāpt draugu mašīnā viscauri slapjai..
11.04.2013 13:39 |

10 gadi
Reitings 206
Reģ: 27.01.2013
Atcerējos vienu randiņu fail.
Biju tikko sākusi satikties ar puisi, arī kādos padsmit gados. Viņš mani uzaicināja uz randiņu un pieteica, lai sapucējos. Es jau nodomāju, ka vedīs uz kādu kafejnīcu, vai pat teātri, kaut ko tādu. Kad satikāmies, viņš neteica kurp dosimies. Izrādījās, ka gājām pie viņa uz mājām(es drīzāk kliboju, jo biju uzvilkusi zābakus uz papēžiem, bet bija jāiet pa bruģi), kur es iepazinos ar viņa vecmāmiņu un "randiņu" pavadījām skatoties kaut kādu filmu ar to stulbo goblin dublējumu, kur, ja nemaldos, latgaliski visādas rupjības saka. Viņš man vēl piedāvāja, ka grib izmēģināt 69. pozu. :D Lieki piebilst, ka pēc tās reizes nesatikāmies. Viņš gan vēl kādu laiciņu man rakstīja sms ar pašsacerētu dzeju.
11.04.2013 15:19 |

Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
atcerējos vēl vienu

vasarā biju iepazinusies Pulkvedī ar vienu vīrieti,dikti iepatikās, bet nu diez gan nelāgi bija tas,ka viņš bija jūrnieks un pēc dažām dienām taisījās braukt prom. samainījāmies ar numuriem un sarunājām vēl kādu reizi tikties. tad nu pēc dažiem mēnešiem viņš bija atkal Rīgā,sarunājām aiziet padejot Pulkvedī. viss forši, es laimīga, dejojam,tad viņš saka man:pagaidi, es aiziešu līdz wc.paliku dejojam, šis atnāk un pēc 5 minūtēm atkal tas pats teksts seko. dejoju,dejoju, bet viņa nav, aizeju pasēdēt, redzu,ka viņš ienāk klubā un nāk pie manis un saka:Laikam nevajadzēja šodien ēst tos štobētos kāpostus, tagad tāda caureja. te vīriešu tualetē nav krampītis,kā es tā sēdēšu uz poda un ar vienu roku turēšu durvis ciet, tāpēc gāju uz Kabatu un maksāju 2 latus,lai tikai pasēdētu uz poda. es nezinu,ka snotika, bet mans ideālais vīrietis izkūpēja gaisā un es vairs viņu negribēju :D
14.04.2013 16:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!