visu vēl neizlasīju, bet esmu apsmējusies līka :D
no dullās jaunības neko tādu īpašu neatceros, bet bija nesen pāris gadījumi.
viens pat nebija randiņš. ar draudzenēm bijām aizgājušas uz klubiņu. es jau normālā ķitē. sākās ar to, ka tajā klubiņā tādi gari dīvāni gar sienām. pie blakus galdiņa kaut kādi džeki tusējas. man draudzenes bija aizgājušas vai nu dejot vai kā, tikmēr viens man piešļūc. galīgi nav manā gaumē, bet nu kamēr nav ko darīt, papļāpāt jau var. čalis aktīvi pļāpā, es tikmēr tikpat aktīvi tukšoju dzērienus un māju ar galvu. nu un tad čalītis saka - davai ejam dejot. es jau normālā vafelē - nu labi, var jau. viņš piecēlās, es piecēlos. un bāc..viņš man apmēram līdz pupiem :D :D :D nepārspīlējot. man vēl tādi normāli papēži. nu lab, domāju, būšu piekājīga, vienu deju jau var. a viņš tās dejas laikā sāk gramstīties un lien augšā pie manis bučoties :D pateicu, lai atšujas un gāju pīpēt.
kamēr pīpēju, skatos, viens kolēģis no darba. nu tāds - puspazīstams. bet nāk klāt, baigi runājas (švaki gan mums gāja ar to runāšanu, jo viņš krievs un latviski ļoti slikti runāja, bet man savukārt reibumā nenormāli mēle mežģās un es svešvalodās neko prātīgu nevaru pateikt). tā mēs tur pļāpājam, iegājām iekšā, viņš ļoti aktīvi turpina sarunu (tas labi, jo tas punduris vismaz vairāk nepiesējās, kad man tāds liels un stalts čalis blakus). vot. un apmēram pēc stundas pļāpāšanas es tikai tad saprotu, ka viņš man kanti sit :D nu bremze es kaut kāda :D smuks jau bija vīrietis, bet nu ne visai gudrs un vēl mums tā valodas barjera. tā es beigās piedzēros un neatceros, kur viņš pazuda. tagad tik darbā ja gadās viņu satikt, joprojām sakstu :D
otrs feils gadījās ne man. iepazinos internetā ar vienu puisi. samainījāmies ar bildēm. nu patīk. uzaicināja mani uz randiņu. aizveda arī uz labu restorānu, viss forši. viņš pasūta salātus un vēl ēdot saka, ka vienreiz viņš uztaisījis tādus mājās, bet laikam nelāgas garneles gadījušās un pēc tam visu atlikušo vakaru esot pavadījis poda kompānijā.
tā nu mēs sēžam un pļāpajam un beigās viņš tā saka - bāc, tos salātus laikam nevajdzēja. aiziet uz WC un kādu laiku pazūd. saprotu, ka viņam laikam atkal kādas vēderproblēmas uznāca. nu lūk, turpinājums randiņam, braucām no Jūrmalas uz Rīgu, piestājām Ķīpsalā un tad es sapratu, ka randiņam nekāda turpinājuma nebūs, jo viņš nabags mokās ar to vēderu. bija baigi nelāgi, jo viņš man tiešām patika. vairāk gan neesam bijuši uz randiņiem, jo viņš aizbrauca vairākus mēnešus garā komandējumā. sarakstamies un tā. bet nu nelāgi tas pirmais randiņš beidzās, es pat biju gatava uz ko vairāk, bet viņš laikam tajā samulsumā buču neiedeva..