jūsu feili randiņos?

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011

tā vietā,lai ik pa laikam galvā pārcilātu savus dzīves lielākos feilus randiņu laikā un gribētu ierakties zemē aiz kauna, pienācis laiks pasmieties gan pašām, gan citām :P šodien prasās liela smieklu deva :D

un tad es varu sākt ar sevi. tas bija pirms pāris gadiem. ar džeku ļoti ilgi sarakstījāmies netā, gribēja tikties,bet es kkā baigi ilgi izvairījos:D tad nu vienu dienu tāda garlaicība bija,ka sākām rakstīties un šis teica,ka pie viņa birojā ar dažiem cilvēkiem kind a pārtijs. nu neko, nopirku moku, pienu un bliezu uz turieni. vakars foršs, cilvēki kruti bla bla. visu laiku moka ar pienu, cigaretes, pica. tad jutu,ka nebūs labi :D skrēju uz wc un nepasēju līdz izlietnei. visu grīdu novēmu. stress nenormāls :D ieslēdzos,tualetes papīri tonnām, uz ātru roku kko centos savākt. bet smaku jau nevarēja dabūt ārā. ehh,neko,savācos, sapūtos ar smaržām un gāju atpakaļ. vakara gaitā,protams, neviens neko neprasīja, bet mēs tur bijām kkādi 5 cilvēki tikai un es domāju,ka lielākās aizdomas krita uz mani :D + pašai likās,ka visur vēmekļu smaka utt ;D karo4, lieki teikt,ka vairs nesatikāmies ;D

uz doto brīdi atceroties,tiešām griba ierakties zemē :D

es ceru,ka kāda padalīsies savus 'piedzīvojumos' :D

17.05.2011 22:31 |

Reitings 479
Reģ: 12.10.2009
Ak laimīgie 15 :D Es arī savos 15 sarunāju aklo randiņu, atbrauca puisis ar savu draugu un mēs kādas 2h novazājāmies pa veikaliem, jo viņiem vajadzēja traktoram kaut kādu detaļu :D

Un mans fail bija tāds, ka ziemā draugs atbrauc pie manis, es eju pie viņa paslīdu nokrītu zemē un pašļūcu zem viņa mašīnas :D
26.03.2013 16:22 |

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
up.
09.04.2013 21:13 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Tad biju sīka, tikai 15 gadi. Abas ar draudzeni jūsmojām par vienu un to pašu puisi (19 gadi) kurš mums bija vnk draugs, bet viņam bija draudzene :]
Vienu dien karstā vasaras dienā sarunājām satikties skolas stadionā, es, viņš un vēl viens puisis. Tajā vecumā man bija stirpi vienaldzīgi, ka viņam draudzene. :]
Sēžam, sauļojam sejas, abi puiši dzer alu, smejamies un es iekšēji no sajūsmas dīdījos jo likās, ka viņš izrāda, ka viņam patīku. Biju jau safanojusies. :] Neilgu laiku vēlāk otrs puisis aizgāja mājas un palikām divatā, izdomājām, ka jāizkustina pakaļas un devāmies pastaigāties. Viņam rokās 3 neizdzertās stikla alus pudeles. Aizčāpojām līdz parkam, apsēdāmies šūpolēs, runājāmies, lēnām palika tumšs un izlēmām, ka jaaiziet pie viņa, filma jāpaskatās (jā jā kā tad, ar tagadējo prātu domājot:D) Aizejot līdz daudzstāvenēm, pstājāmies pie viņa dzīvokļu mājas ieejas durvīm, viņš mani apskauj, es no sajūsmas sprēgāju :D Viņš iedod man buču un skatās manu reakciju, smaidu kā maija saulīte :D sasmaidamies un ejam augšā, pie dzīvokļa durvīm viņam zvana telefons, saruna īsa. Pēkšņi viņš saka, paturi pudeles un uzej augšā trešajā stāvā, pēc 10 min būšu atpakaļ. Uzskienu augšā, dzirdu, ka kāpņu telpā kāds ienāk, proootams, viņa draudzene. Ar to vien nepietika, viņi pie durvīm vēl pusstunu bučojās un maigojās, kamēr es kā muļķe sēdēju ar savām alus pudelēm. :] Sūtu draudzenei īsziņu, sākām sarakstīties pusotras stundas garumā, viņa blieza tādas muļķibas, ka bija sarkana un raustījos vedera kramjos lai nesāktu skaļi smieties. Kad meitene beidzot notinās, viņš uznāca pie manis un vienkārši smaidīja un aicināja pie viņa. Es piegāju viņam klāt un visu vienas atvērtās pudeles saturu uzlēju bikšu priekšai pasakot - tev vēēēeel nepietika? :D un aizgāju smiedamās. No tās reizes, protams draugi palikām, pat tagad vēl ik pa laikam par šo pasmejamies, bet kā vīrietis viņš man vairs nesaistīja.
09.04.2013 22:18 |

Reitings 7682
Un mans fail bija tāds, ka ziemā draugs atbrauc pie manis, es eju pie viņa paslīdu nokrītu zemē un pašļūcu zem viņa mašīnas

Es bez iekšām :D
09.04.2013 22:20 |

Reitings 7682
Atcerējos vēl vienu :D
Sarunāju satikties pie viena puiša viņa dārza mājiņā, maza ciemata nomales lauku māja. Viss jauki, lenām tuvojas saulriets, visapkārt koki, netālu čurkst izdegušais ugunskurs un čalo upīte. Vieta jau forša zinot, ka pats visu sakopis un uztaisījis. Sēžām uz soliņa, viņš ik pa brīdim nāk tuvāk un vēl tuvāk. Es nervoza, galvā skan draudzenes tajā rītā teiktais - viņš tevi nobučos, šovakar būs tavs pirmais skūpsts :D Jā, līdz tam vēl nebiju skūpstījusies. Es nervoza, trinos, stulbi smaidu, bet viņam acīmredzami patīku. Tad beidzot viņš sper vaļā un jautā vai var mani noskūpstīt, man esot tik kārdinošas lūpas :D Es sarkana kā biete tik noburkšķu mhm.
Viņš tuvojas, lēni, lēni un pēkšņi jūtu, ka man nāk šķaudiens kam seko skaļs un slapjs apčī viņam sejā :D
Meitenes, es pat vārdos nespēju izteikt kāaaaa es sāku smieties, līdz krampjiem. Viņš nabadziņš sēdēja apjucis, es tik smējos, piecēlos kājās un skaļi smejoties ātri gāju prom. Man šķiet, ka mana rēkšāna bija dzirdama vēl 10 min pēc manas aiziešanas.
Jāpiebilst, ka pēc pāris dienām satikāmies atkal un tad sekoja normālais skūpsts, pasakains. Ar vi;nu nodraudzējāmies vēl kādus 4 mēnešus. :]
09.04.2013 22:30 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
sarakstiijos ar vienu viirieti no interneta lauza mani biezzi uz satiksanos es vnk atraidiju liidz beidzot izleemu ok kaapeec ne....sarunaats bij 7dien ap plkst 1 satiikties mana pilseetaa....bet iepriekseejaa vakaraa draudzene mani pielauza aizbraukt uz multiklubu...ok ilgi nedomaajot piekritu...aaraa lija lietus un no manas dzives vietas lidz valmierai ir kaut kadi 30-40 km....braucam ar stopiem..palaimeejas,ka pirmaa masina aizveda liidz valletai....notuseejos visu vakaru un riitaa 5 saaku domaat,kaa lai tiek maajaas..autobuss nenaaca bija 7diena masiinas arii nebraukaaja...neko gajam maajaas ...nogaajam garu gabalu manas augstpapedenes bija lupataas..lidz beigas kaut kads jauniesu bus aizveda majas....8 no rita biju majas 3 stundas paguleeju...kad ceelos sapratu,ka ir lielaa pakaljaa kaajas bija noberztas nevareju nekadus apavus uzvilkt acis sarkanas..nu neko izgaju dusau sataisijos..aaraa bija vasara es uz randinju ierados iisbikses jakaa un kaut kadas humpalu cciibaas:D...bet vinjs piebraucis ar jaunaako audi un tik zoliids mm....:D..neko tajaa reizee viss ok bet nu skats man bija sausmigs...nakosais randinjs bija liidziigs bet tikai biju uzvilkusi garos svaarkus jo man celgals bija zils...iepriekseja vakaraa balee netiisam pakritu:D
Biju jauna untraka...ir veel miljons stastu bet nu tie lai paliek..seit jau tapat daudz ko ne pa temu sarunaju..bet taa sajuuta,ka tev randinjs un fuuga uffff:D
09.04.2013 22:30 |

Reitings 7682
BesS
Tev mācība, iepriekšējā vakarā pirms randiņa tev jāieslēdzas četrās sienās un ne soli ārā no mājām:D
09.04.2013 22:35 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Izlasot diskusijas autores stāstu, sapratu, ka pašai bijis kas līdzīgs. :D
Ja godīgi, nekad tādi īpaši randiņi nebija bijuši. Parasti pirmā tikšanās ar puisi notika vēl citu draugu vidū, tāpēc tāds īstais randiņš, kad kaut kur dodas divatā, nebija bijis.
Pirmā un arī vienīgā randiņa pieredze bija tad, kad puisis ar kuru sarakstījos, piedāvāja satikties klubā, kurā viņš strādāja. Uztraukums bija milzīgs, tāpēc nolēmu, ka pirms došanās turp, vajag pasēdēt kaut kur citur. Satiku draudzeni, nolēmām izdzert vienu alu. Pēc viena alus kausa nāca ideja, ka vajag vēl vienu, līdz mums klāt piesēdās kāds nepazīstams puisis, kurš piedāvāja uzsaukt vēl. :D Es, izdzērusi jau kādus 3 alus kausus, spriedu, ka drosme vēl nav pietiekami liela, tāpēc turpināju pasēdēšanu pie bāra letes. :D
Beigu beigās secināju, ka laiks doties uz satikšanos. Biju iereibusi, bet ne tik ļoti, lai tas būtu manāms. Nonākot klubā ieraudzīju to puisi.. sasveicinājāmies. Tā kā viņam bija jāstrādā, viņam nebija daudz laika runāt, tāpēc man atlika sēdēt pie bāra letes un gaidīt kamēr viņam beigsies darbs. Sēdēt pie letes bija kļūda, jo nospriedu, ka vajag vēl kaut ko iedzert, jo tad varēšu brīvāk sarunāties. Rezultātā neatceros ne to kā nokļuvu pie viņa, ne to kā vispār aizgāju no kluba. :D
Bija milzīgs kauns par savu neapdomīgo rīcību un stāvokli kādā biju, taču vēl milzīgāks bija pārsteigums kad viņš piedāvāja turpināt tikties un tagad, kad jau divus gadus esam kopā, ik pa laikam atceros pirmo tikšanos. Tikai no jautājumiem kā atceros mūsu pirmo kopā pavadīto vakaru gan izvairos. :D
09.04.2013 23:00 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Beibe.Marta-tie randinji jau parasti tika iepriekss norunaati bet baliites peedeejaa briidi saorganizeetas....iisteniibaa neko nenozzeloju taa bija viena no trakaakajaam vasaraam manaa muuzzaa:))
09.04.2013 23:20 |

Reitings 606
neko uz sitiena neatminos, tikai atceros vienu šausmīgu tirliņu ar, ko satikos. Likās smuks puisis,bet atlika vienreiz satikties.... Uz visiem jautājumiem- Kas? viņš atbildēja - Kakas
Ok tas man likās debīli,bet nu izlikos nemanam, lidz bridim,kad izradijas,ka viņš ir vēl stulbāks, kā likās, un ātri vien zudu lapās. Beigās šis vēl man draudēja,ka pakārsies,ja pametīšu viņu (lieki piebilst,ka satikāmies tikai 1reizi)
09.04.2013 23:38 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
es 9.klasē aizgāju uz randiņu ar labākās draudzenes brāli,kuru biju redzējusi tikai vienu reizi mūžā, un tāpat guļošā stāvoklī :D bijām pirms tam sarakstījušies visu laiku dr.lv. Kad satikāmies, viņš izrādījās tik sasodīti īss augumā un man vēl papēžu kurpes bija kājās, ka likās, ka es aiz kauna zemē ielīdīšu, pēc izskata arī tomēr bija neglīts, un ar skūtu galvu.... Jutos tik neērti, īpaši brīdī, kad viņš man apskāva un uzdāvināja šokolādi.
Trakākais bija tas, ka nākošajā dienā visi viņa draugi un mani draugi domāja, ka esam pāris, jo viņš tā visiem bija izstāstījis .
Ok , es biju nikna bez gala, jo man viņš tiešām nepatika.
Kad pienāca izlaidums, viņš atnāca pie manis uz izlaidumu neaicināts , uzdāvināja 9 garās , lielās rozes sarkanas un vēl visu priekšā mēģināja mani nobučot. Es pagriezu vaigu.
Visa vakara gaitā viņš centās ar mani padejot, bet es visu laiku dejoju ar brāļa draugu, lai viņš tik liktu man mieru.
Beigās man nācās dzirdēt, kāda esmu mauka un izmantotāja.
Ak Dievs, man bija tikai 16 gadi un viņam 21, jā, 21. Par attiecībām es tad nedomāju, īpaši, ja man patika cits.
Un viņš mani nesaistīja.
Nesaprotu,kādā rakā es biju izmantotāja... laikam tāpēc, ka pieņēmu ziedus un šokolādi no viņa :D
10.04.2013 00:13 |

Reitings 1300
Reģ: 07.10.2012
Ahh, tik smieklīga diskusija :D

viens no maniem pirmajiem randiņiem ar tagadējo puisi - ārā ziema, pastaigājamies pa parku, diezgan vēls vakars, laternu gaisma utt. Pēkšņi dzirdam, ka meitene nāk no muguras un mēģina mūs pēc iespējas ātrāk apdzīt un neiztraucēt romantisko brīdi. Protams, viss ceļš vienā ledū. Un protams, ka viņa, skrienot garām, paslīd un noliekas tieši uz dibena mums pie kājām.

Tas bija tik smieklīgi tajā brīdī, tik ļooti centos nesmieties, jo iedomājos kā es justos viņas vietā :D
10.04.2013 01:10 |

Reitings 157
Reģ: 29.01.2009
Nu nekas tāāds nav bijis, bet ar smaidu atcero šo.
Man bija aptuveni 14 gadi, šķiet ne uz kādiem "istiem" randiņiem nemaz nebiju bijusi. Puisim bija 18 gadi, pēc sarakstes satikāmies, bet viņš man nebija teicis ko darīsim. Izrādās viņš izdomājis braukt ar vilcienu uz Siguldu, tā kā draudzene viņu pazina nospriedu, ka gan jau nenolaupīs un braucu ar. Viss jau būtu labi, ja viņš nebūtu gribējis apskatīt VISU. Un gājām visur ar kājām. No vilciena līdz Gūtmaņalai, līdz pilij un atpakaļ. Un pat ēst neiedeva :D Labi vismaz, ka nebiju uzvilkusi papēžus, tad jau sen tur ceļmalā mētātos.
10.04.2013 01:55 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Lasu un domāju, ka es laikam vienīgā ar tādu defektu, ka nemāku pēkšņi atšūt pēc pirmās reizes- nobloķēt draugos, necelt telefonu utt. Es to vienmēr pakāpeniski esmu darījusi, nespēju uzreiz.
10.04.2013 02:38 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Fail ir tad, kad tu aizej uz randiņu ar puisi, kurš patiesībā izrādās krievs, un tā komunikācija ir tāda -kmm, jā, hm, jā. :D
Bet faili nav bijuši, vienīgi atminos, kā vienreiz ar vienu puisi satikos, sēdējām kafejnīcā, skatījos viņam tieši acīs, un viņš ar tevi runā un skatās kaut kur gar sānu. Vnk tik ļoti sakautrējies no manis, ka nespēja man ieskatīties tieši acīs. Tas tiešām bija fail, un es vēl jautāju, kur tu skaties, kas tur tāds ir? Pagriežu galvu, mēģinu saprast, ko viņš skatās, bet nu jā, traki ar tādiem. Un ja vēl 6 gadi vecāks, man trūkst vārdu, kā var tā kautrēties no mazākas meitenes. Katrā ziņā protams pēc tam drosmīgi bombardēja ar sms, un skype, ka es būšu viņa un ka viņš vienmēr dabū to, ko vēlas. Mhm, dream on, boy. :D
10.04.2013 02:44 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Vnk tik ļoti sakautrējies no manis, ka nespēja man ieskatīties tieši acīs. Tas tiešām bija fail, un es vēl jautāju, kur tu skaties, kas tur tāds ir? Pagriežu galvu, mēģinu saprast, ko viņš skatās, bet nu jā, traki ar tādiem.

Es arī ļooti reti kad skatos acīs, pat esot attiecībās un pat ģimenē, man nav ne jausmas kādā krāsā ir manas mātes acis, lai gan dzīvoju pie vecākiem 19 gadus. Tas nenozīmē, ka esmu uztraukusies. Cilvēki ir dažādi :)
10.04.2013 02:54 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
Nē, tur bija tiesām nopietni. Cilvēks runāja ar mani, bet skatījās vienā punktā tieši gar sānu. Iedomajies, ka tas izskatījās. :D
10.04.2013 03:12 |

Reitings 1493
fak, sēžu darbā, dzenu laiku, lasot visus šos vecos ierakstus, un cenšos nesākt skaļā balsī smieties :D :D :D atmiņā visvairāk iekritusi koshlenes biešu zupa :D :D

Man ar laikam bija tie kritiskie gadi, kādi 15-16. Mans pirmais čalis bija krievs, latviski runāja, bet daudz ko pārteicās, piemēram, šampanietis bija šampūns, īsziņās nez kāpēc mani dēvēja vīr. dzimtē "tu esi mans mīļais draudziņš" utt. :D Bet nu, ierodoties pirmo reizi pie viņa mājās, sapratu, ka tā vairs nav gluži pārteikšanās, ja "man ir 5 ģitāras" patiesībā ir 1 krievu laiku balalaika, vai "man pie sienas pašam savs televizors, skatos kad gribu" patiesībā ir tas, ka viņš mitinās kopējā virtuvē, kur uz ledusskapja uzlikts mazs tv, guļ izvelkamā dīvānā, kamēr aiz sienas otrā istabā ir mamma :D :D

Savukārt, ar tagadējo līgavaini vienā no pirmajiem randiņiem (ne pašā pirmajā gan) tusējām nelielā pirtiņā viņa drauga dzimenē. Tas, kas mums bija mierīga pasēdēšana, vienam citam no svinētājiem izvērtās pārpālī... Visi sēžam pie galda, telpa ierobežota, kad pēkšņi tas draugs ņem.. un sāk PŪST!!! :D :D Labi, ka pirms mums uz viņa pusi sēdēja vēl kādi 3 citi, trāpīja tiem :D Mēs paspējām pamukt malā. Pēc tam viens no tiem, kam trāpīja, ļoti pārdzīvoja - novilka uzreiz kreklu, slaucīja ar mitrām salvetēm bikses, čīkstēja un sodījās, cik pretīgi... un es biju tā ļaunā, kam vajadzēja pateikt, ka viņš minūtes 20 nav pamanījis izvemtus rosola krikšus savos matos aiz auss.. :D :D
10.04.2013 14:16 |

Reitings 8272
nu man bija viens tāds nejauks fail. nu sēdējām ar puisi čilenē. es pasūtīju kkādu karsto šokolādi un tad es viņu praktiski uzreiz netīšām izgāzu. visa jakas roka bija netīra .. nu viņš pasūtīja vēl vienu. par abiem arī samaksāja. tikai pēc tam mani mocīja neliela nožēla, ka puisis pirka man karsto šokolādi pat divreiz, jo tā bija pirmā un pēdējā reize, kad mēs tikāmies (man viņš nepatika). bet kauns tik un tā vēl tagad
10.04.2013 14:28 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Man gan ne randiņš,bet feils gan :D
Bijām moču salidojumā-pa dienu visādas aktivitātes,vakarā balle,gulēšana teltīs.Tad nu mēs ar puisi paballējāmies un gajām gulēt,bet draugi vēl palika tusēt.Guļu,dzirdu-kaut kas lien mūsu teltī (meitene)un saka:''Var es pie jums pagulēšu?''..Es domāju,ka kaut kāda mauka te lien,atbildēju ne un gulēju tālāk.Pēc 10 min atkal viņa,nu es pa miegam ar kāju izgrūdu laukā viņu no telts.Nākamajā rītā pamostos,aizeju kokteilīti izdzeru,zvana draudzene un lūdz,lai atnāku pie viņu telts.Pieeju,šī izlien no telts ar zilu aci :D Izrādās viņa piedzērās un sastrīdējās ar savu puisi,izdomāja,ka ies gulēt pie mums :D A es viņai ar kāju pa aci :D Viņa gan nesaprata,ka to izdarīju es,viņa domāja,ka sajaukusi mūsu telti ar kādu citu :D
10.04.2013 14:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!