apstulbusi!!!

Reitings 88
Reģ: 17.05.2011

Sveikas!

Nesen sanāca ar puisi strīds, tad nu tagad viņš neatbild ne uz telefona zvaniem,sms,saviem e-pastiem,skypu (jā,ir,ir viņš šad tad ietiepīgs,bet ātri tas pāriet!) :-) Un domāju-ja jau man negrib atbildēt,tad uzrakstīšu uz viņa darbu un pajautāšu viņa darba e-pastu,jo tur gan viņš visu laiku ielūkojas un varētu man atbildēt.

Un ziniet-esmu apstulbusi :-O Man no viņa darba atraksta,ka viņš vairs tur nestrādā :-O Ka nav tur strādājis tuvāko 10 gadu laikā,tas man bija vēl lielāks šoks,jo ZINU,ka tā NAV!Protams,nestrīdējos jau pa e-pastu pretim,bet-nu nav tā!Jo vēl pavisam nesen puisis brauca uz manu dzimto pilsētu un veda sava darba sakarā papīrus uz vienu iestādi un tā!Un tas bija pirms mēneša...Pats teica,ka vēl nesen aprīļa beigās bija darba braucienā (vai varbūt jau strādā citur?!) Ir jau pēdējā laikā bijis tāds savāds un noslēgtāks...

Jā,ir runājis,ka doma ir meklēt kaut ko citu,bieži slimoja,ka varbūt arī pats tamdēļ izdomāja iet projām,bet tad jau būtu man pateicis?!

Varētu būt tā,ka persona,kas man sniedza ziņas ir kaut ko sajaukusi?Jo it kā jau nevajadzētu būt,ka sniedz nepatiesas ziņas...

17.05.2011 16:55 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
Aizbrauc uz darbu, sagaidi viņu pie dzīvokļa durvīm, turpini terorizēt ar zvaniem un sms, nepadodies un zvanies uz darbu! GO GIRL!
17.05.2011 17:29 |

Reitings 503
Reģ: 29.07.2009
Hahahahaaa, Pipelsīn, labs :D
17.05.2011 17:31 |

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
Vispār, ja man uz darbu atrakstītu no sveša e-pasta un lūgtu kaut kāda mana kolēģa e-pastu, es pirmkārt sazinātos ar kolēģi un pajautātu, ko man atbildēt - dot vai nedot e-pastu! :) Iespējams tas, kam tu rakstīji ir rīkojies tieši tā un Tavs džeks ir pateicis, lai atbild, ka viņš tur nestrādā! Vai varbūt strādā neoficiāli unnegrib lai kaut kādi svešie zinātu, ka viņiem ir tāds darbinieks! :) Varianti ir visādi!
Bet es Tev ieteiktu likties mierā! Iedod viņam laiku pārdomām vai samierinies, ka jūsu attiecības ir beigušās! :) Varētu vēl ko ieteikt, bet tad mani noraks! :D :D
17.05.2011 17:37 |

Reitings 1080
Te sāk smirdēt pēc dubultās dzīves,jo savādāku izskaidrojumu nevaru izdomāt.
Kāds vecim prikols dirst par darbu? Nesaprotu galīgi :-/
17.05.2011 17:52 |

Reitings 1080
Gadienā Dii_dii neuzdarbojas atkal? :-D
17.05.2011 17:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits