Sveikas!
Nesen sanāca ar puisi strīds, tad nu tagad viņš neatbild ne uz telefona zvaniem,sms,saviem e-pastiem,skypu (jā,ir,ir viņš šad tad ietiepīgs,bet ātri tas pāriet!) :-) Un domāju-ja jau man negrib atbildēt,tad uzrakstīšu uz viņa darbu un pajautāšu viņa darba e-pastu,jo tur gan viņš visu laiku ielūkojas un varētu man atbildēt.
Un ziniet-esmu apstulbusi :-O Man no viņa darba atraksta,ka viņš vairs tur nestrādā :-O Ka nav tur strādājis tuvāko 10 gadu laikā,tas man bija vēl lielāks šoks,jo ZINU,ka tā NAV!Protams,nestrīdējos jau pa e-pastu pretim,bet-nu nav tā!Jo vēl pavisam nesen puisis brauca uz manu dzimto pilsētu un veda sava darba sakarā papīrus uz vienu iestādi un tā!Un tas bija pirms mēneša...Pats teica,ka vēl nesen aprīļa beigās bija darba braucienā (vai varbūt jau strādā citur?!) Ir jau pēdējā laikā bijis tāds savāds un noslēgtāks...
Jā,ir runājis,ka doma ir meklēt kaut ko citu,bieži slimoja,ka varbūt arī pats tamdēļ izdomāja iet projām,bet tad jau būtu man pateicis?!
Varētu būt tā,ka persona,kas man sniedza ziņas ir kaut ko sajaukusi?Jo it kā jau nevajadzētu būt,ka sniedz nepatiesas ziņas...