jautājums tām, kuras mājas pašas ir cepušas vai cep picas - ko liekat virsū??? varbūt variet ieteikt kaut ko garšīgu... ;-) gribu rīt taisīt picu vakaru, tagad kaļu plānu ko un kā taisīt.. :-D
čau!
lieku virsū visu kas garšīgs-desu,sieru,šampinjonus,papriku,kečupu..jāizmēģina kādreiz ar zivi vai ar ananāsiem... :-) kaut gan es domāju,ka mīklai arī ir jābūt labai-iesaku valdo picu mīklu maisījumu.
Eem, sēnes-daudz sēņu :-D
Tad vel ar marinētiem gurķīšiem, tomātiem, sieru. Desa vai salami, kečups, visu ko :-D
Manas picas ir īpašas ar to,ka maizes kārta ir mazāka par virskārtu :-D
Ahh, kārdinātājas. :)
Es picu gatavoju tikai ar superplāno pamatni :) Sanāk ļoti garšīgi.
Variācijas tam , ko likt virsū ir tīīīk daudz. Ananasi, šampinjoni, kūpināta vista, kāds kūpināts šķinķis, salami, paprika, olīves,obligāti tomāts, man ļoti garšo arī ar tunci :D Vispār tagad apsveru domu pasūtīt kādu picu uz darba vietu :D
mana visiecienītākā ir ar maltu gaļu, papriku, tomātiem, fetas sieru, olīvēm, čut tomātu mērces un pa virsu labi kūstošu sieru (l) kā garšvielas izmantoju melnos piparus un oregano!
bet esmu taisījusi visādus variantus! tiešā, liec viršu visu, ko vien gribās :-D
un man tieši tāpat kā gemini, mīkla ir plāna, plāna, bet virsū riktīgā kārta :-D
Es uz picas parasti lieku desu - gan piena, gan kūpināto, sieru, šampinjonus, marinētus gurķus. Citreiz plāni izklapētu liellopa mīkstumu. Reiz mēģināju uztaisīt to Bearnaise mērci, bet, sastāvdaļas laika nebija pareizās (sīpoli)! Gribu tādu kā ČiliPicā, bet man nesanāca tik laba! (Šito visu nelieku uz vienas picas, variēju :D)
miltu produkti manaa uzturaa aizliegti bet ja nu gribas ljooti picu tad eedu ar superplaanu miiklas pamatni un pa virsu fetas siers+tomāti+spināti+čilīts+puķkāposti (l)
Jelgavaa kad biju tajaa Tami-tami,pasuutiiju picu ar juuras veltem,atceros ka lasis tur bija ar.Tik negaršīgu picu nekad nebiju eedusi,taa aatri vien nonaaca turpat tualetes podaa :-D bet tas atkal gaumes jautajums...
Sakārdinājāt (t) :-D Es lieku marinētos šampinjoniņus, tomātus, desu, sieru, majonēzi, kečupu, dažreiz marinētos gurķīšus. Tas arī ir viss. Sanāk ļoti garšīgi.
Labi, es skrienu uz veikalu pirkt sastāvdaļas! :-D