Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

2dienas beztēma :)

Reitings 523
Reģ: 26.01.2011

Labrīt jaukās...

Laiks ir vnk draņķīgs...nu jau kādu laiciņu esmu darbā,laikam jāietur brokastis jo tām nekad mājās nav laika...

šodien nenormāli nāk miegs...

Esmu aizrāvusies ar puzles likšanu - vakardien saliku neiespējamās debesis,tā ka nebija nemaz tik neiespējami kā biju domājusi ... :P

šonedēļ tā kā vajadzētu beidzot aiziet apgriezt matiņus....gali jau galīgi beigti.

Jauku dienu :)

17.05.2011 11:07 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Es vairs neatceros, kad mani un drauga vecāki satikās. Laikam pēc mūsu attiecību 2 gadiem vai arī agrāk. Sapazīšanos ierosināja drauga mamma. :-D Nu neko, satiek savā starpā tīri neko. Tagad mūsu kāzu gatavošanās procesā viņi bija noorganizējuši tikšanos, lai visu nepieciešamo pārrunātu! :-)
Ar drauga vecākiem iepazinos pirms mēs "oficiāli" bijām kopā. Es vispār negribēju vēl tad iepazīties ar viņiem, bet mani piespieda! :-D Draugu ar savējiem gan sapazīstināju krietni vēlāk. Vecāki jautāja, kas viņam vainas, ka es negribu viņiem atrādīt! :-D
17.05.2011 17:59 |

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
Čau, Čepsi! :D Prieks Tevi te redzēt! Sen neesi bijusi pa dienas vidu! Un meilus arī neraksti! :-P :D Kā Tev iet? Kad beidzot būs sālsmaize "jaunajā" dzīvesvietā, kas vairs nav tik jauna?! :D
Saspringtas attiecības - hmm.. Nu redzi, laikam manā kopdzīvē ar viņas dēlu nav bijis pilnīgi nekas, ko es būtu izdarījusi viņai pa prātam! Bet es esmu ļauna - man pietika viena pāridarījuma no viņas puses, lai es uz viņu apvainotos uz visu atlikušo mūžu! :D
17.05.2011 18:02 |

Reitings 1270
Sunce, man ir nobloķēts inbox un cosmo darbā :D a meilu es neatceros Tavu, varu tagad uzrakstīt savu gmail - [email protected] :) Ja, kas uz sirds, tad var uzdrukāt :)

Sunce, mīļā, man te līdz sālsmazei, kā līdz antarktīdai :D Ziema ir atstājusi pēdas uz mana dzīvokļa, virtuvē un istabā ir drausmīgi pleķi uz sienām un griestiem :-/

Traki, jums ar to mammu...varbūt, tā viņas izdarība toreiz tev - jaunībā, likās drausmīga, bet ja tagad apdomā un apsver visu ar šī brīža pieredzi, var būt nav nemaz tik ļauni? Jo tomēr ar radiem vēlams saglabāt labās attiecības :)
17.05.2011 18:08 |

Reitings 2279
ak čepse - Tev gan ļauns darba devējs! :D Man jau arī klātos slikti, bet man darbā ir divi datoristi - viens ļaunais, bet otrs labais! :D Un tā kā man ir labas attiecības ar labo, tad man ir gan cosmo, gan inbox! :D Draugu gan nav! tie ir ar galiem! :D
Traki Tev! Būs remonts jātaisa! Pleķi tas ir no pelējuma sēnes? Ja tā, varu ieteikt vienu labu līdzekli - Sava, pārdodas Depo - ideāli, it īpaši ziemā, kad pamani primās pazīmes, jāpūš virsū bez žēlestības! :) Tiesa gan - nederēs uz tapetēm! :-/
Zini, ir lietas, kuras arī ar šīs dienas prātu nevaru piedot! Nezinu, vai būtu daudz tādu sieviešu, kad varētu piedot to, ko viņa ir nodarījusi man! Ja uznāks kādreiz stāstāmais, uzrakstīšu blogu! :)
17.05.2011 18:14 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Sunce, ir tāds teiciens-ar slimajiem pa labam.
Drauga pamāte smacēja dzērumā drauga māsas meitu, bet viņai kaut ko teikt-kā pret sienu.
17.05.2011 18:17 |

Reitings 1270
ok :)

Sunce, nav pelējums, bet kūstot ledum no noteku trubām tas ūdens izsūcās cauri sienai un man sanāca, ka sienas bija pilnīga salpjas tā, ka tecēja! Tāpēc skats tagad tāds nolupis :D un ja ņem vērā, ka dzīvoklī remonts, kā tāds nav bijis ilgu laiku, manuprāt, nav visai foršs interjērs :D

draugus es atguvu caur frype.lv :D
17.05.2011 18:19 |

Reitings 219
Par draugu mammām runājot, bija vien kura uz mani arī sakliedza un "skaistiem" vārdiem sauca, bet tur alko bija vainīgs... tā kā to es neņēmu pierē. Tagad ir ok attiecības.
Sunce, pastāsti, kas tev ar to mammas saukšanu bija, nezināji kā saukt viņu, vai kā?
17.05.2011 18:38 |

Reitings 2279
Gemini - tā jau ir - vēl labāk ir tā - jo tālāk, jo vairāk miera! :D Lai gan pēdējā laikā viņa atrod iespēju arī no tāluma paterorizēt mūs...

Čepsi - nu man draugi ir ar galiem - kaut kur serverī visam, kas ar draugiem saistīts stāv blokāde - nekādas zināmās alternatīvas neiet! Bet nu nav tik traki, es neesmu atkarīga no draugiem! :D Pietiek ar vienu reizi vakarā! :D
Nu ja tikai aplupis, tad nav tik traki - sālsmaizi var taisīt, mēs uz nesmukumiem pievērsim acis! :D

kiara - ne jau nezināju! Es vienkārši viņu neuzrunāju. Ja viņa ko man jautā, tad atbildu. Ja man kas jāpajautā, tad nejautāju ar uzrunu, bet vienkārši pasaku - man vajag to un to. Vai arī pasaku savējam un tad viņš jautā! :D Bet tas jau ir sīkums!
17.05.2011 18:49 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Arī taisnība, Sunce..
17.05.2011 19:04 |

Reitings 2170
Paldies, meitenes, par labiem vārdiem. :) Vīrieša vecākus pazīstu un viņiem ļoti patīku, manus vecākus vīrietis arī labi pazīst. Bet mūsu abu vecāki vēl ne reizes nav redzējušies. Un turklāt vēl iepazīšanās būs mūsu jaunajā dzīvesvietā. Cerams, ka vecāki savā starpā sapratīsies :)

Rimčiks jau izpirkts, tagad pucēšu māju un gatavošos.
17.05.2011 19:23 |

Reitings 2279
Magdalēna - vecāki ir pietiekuši peiaugušas personības, kam būtu jāsaprotas savā starpā! :D Lai veicas un lai ir super puper izdevies vakars! ;) Jums visiem! :D
17.05.2011 19:25 |

Reitings 879
uz repeat klausos fast five fināldziesmu, aaahh, vasara, nāc ātrāk :-D (l) (l) (l)
17.05.2011 19:26 |

Reitings 219
Sunce, negribu izklausīties tev kā okšķere, bet vnk man te līdzīga situācija, arī tāpat par to uzrunāšanu, es pati nesaprotu kāpēc tas tā ir, tāpēc gribēju Tev jautāt, kāds Tev ir tas iemesls, kāpēc nekā neuzrunā? Saproti mani pareizi :) esmu atradusi kādu līdzīgu :-D ;-)
17.05.2011 19:32 |

Reitings 7596
labi ka paspeeju laiciigi liidz veicim aiziet jo laukaa pamatiigi liist :-(
un atkal jātup mājās un rīt jau jauna diena klāt būs :-(
17.05.2011 20:57 |

Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Sveikas!

Sāku lasīt dažādos viedokļus par vecāku tēmu.. un aizdomājos :-D kopā ar draugu esam divus gadus, vecāki vēl nav satikušies, bet drīzumā tas notiks, jo pavisam vnk mācamies vienā fakultātē un izlaidums augstskolā būs vienā laikā - tad nu vecāki brauks mūs sveikt, tā arī būs viņu savstarpējā pirmā satikšanās. Nezinu kā ies, jo vecāki ir tik atšķirīgi :-D

Kopumā diena briesmīga (t)
17.05.2011 21:01 |

Reitings 1565
Sveiki!
Garīgā man vispār nav. Šodien atkal darbā palaida mājās. Stundas tik griež nost. Domāju pāriet uz citu veikalu, pēc tam uzzināju, ka mani varbūt atlaidīs no darba, jo esmu nepilngadīgajam alko pārdevusi. Lielā bēda jau nebūtu, jo alga nekāda, bet ja būtu rezerves variants, bet tāda nav. Tā kā viss ir uz jautājuma zīmes un atkal sāku sūtīt CV. Nav miera ar tie darbiem. :-|
17.05.2011 21:11 |

Reitings 6324
Esmu ļoti vīlusies :-(
Biju uz to Valkas ielas riteņu bodi.
Tas puisis, kas tur strādāja man teica, ka viniem eot tikai 1 ritenis - lētākais, pa 70 Ls, kas bija neenormāli liels.
Šis mani sūtīja uz Brīvības gatvi, tur redz esot, sākot ar 40 un "tādā" ccenu kategorijā atbilstoši riteņi, sajutos neērti, jo nu negribu pa riteni maksāt 300 Ls :-( Biju tomēr pa lietu aizgājusi utt.

Smaga vilšanās.
Lai uzlabotu manu garastāvokli aizgājām ar draugu uz kino - fast & furious un nopirku kurpes (l)
Bet par riteni man pat domāt negribas :-/
17.05.2011 21:43 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
MVK, ļoti žēl, ka tā! Brīvības gatves veikals ir teju tikko atvēries un izskatās, ka lētākie riteņi ir aizvesti uz turieni, bet Valkas ielā lielāka izvēle starp dārgajiem! Mans ritenis arī nebija lēts, taču ārkārtīgi labs!

Cerams, ka atradīsi sev piemērotu braucamo kaut kur citur :-)
17.05.2011 21:47 |

Reitings 6324
Es jau ar ceru, tik man uz to galu nu galīgi nav pa ceļam un tuvākajās nedēļās daudz būs jāstrādā :-/
Bet nu nekas, varbūt internetā kaut ko atradīšu. :-)
Kur bija tas links, kur bija tieši riteņu pārdošana? Kāda neatceras?
17.05.2011 21:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits