Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

attālums un internets

 
Reitings 4
Reģ: 28.11.2009

Sveikas!

Laiku pa laikam ieskatos cosmo, ir interesanti palasīt dažādus viedokļus. Domāju arī man ir pienācis laiks uzrakstīt jums. Ļoti gribētos uzzināt, ko jūs domājat par šādu situāciju.

Viss sākās 2008.gada pavasarī, kad mēs kopā ar draudzeni uzjautrinājamies skype, rakstot ārzemniekiem visādas muļķibas. (Toreiz man bija 19 gadi.) Sanāca tā, ka pēc tādas jautrošanās internetā man uzradās čata draudziņš, ar kuru sākām itin bieži sarakstīties. Runājāmies par viskaut ko gan par nopietno, gan par nenopietno. Tā kā esam no dažādām valstīm, tad interesanti bija viss. Pēc kāda laika sākām sarakstīties retāk, kaut kur pēc 8 mēnešiem es uzzināju, ka viņam ir draudzene un tā kā viņš ir no nopietnajiem puišiem :):) ļoooti godīgs (nu tāds man radās priekštats par viņu), tad uzreiz arī sapratu, kādēļ mūsu sarakste piebremzējās. 2009. gada rudenī viņš aizgāja dienēt uz gadu. Pirms aizejot mēs pirmo reizi sazvanījāmies pa skype- tā viņš atvadījās. 2010.gada rudenī sagadīšanās pēc es atradu viņa profilu internetā (kaut kas līdzīgs mūsu draugiem.lv), ļoooti ilgi domāju rakstīt vai nerakstīt, bet, protams, ka tomēr uzrakstīju:D Tajā pašā dienā viņš man atbildēja, tik priecīgs un laimīgs, ka es viņam uzrakstīju:D Izrādījās, ka tur, armijā, viņš caur telefonu sēdēja internetā. Sākās atkal intensīva sarakste. Mums abiem bija ļooti daudz jautājumu, jo kopš iepriekšējās reizes taču bija pagājis gandrīz gads... Tik forši bija! Un tad es kādu dienu iečekoju viņa albumu un ieraudzīju meiteni... Jā, tā bija viņa draudzene! Kaut kā biju galīgi piemirsusi, ka viņam taču ir draudzene! Nezinu pat kādēļ, bet nedaudz saskumu, patīkami nebija:/ Jau kādā 2. vai 3. sarakstes dienā viņš man pajautāja, vai es esmu attiecībās?

Nepagāja ne mēnesis, kā kādu dienu es ieejot skype redzu, ka viņš man ir uzrakstījis, ka ir atgriezies mājās no dienēšanas.:) Kādu nedēļu tikpat kā nesarakstījāmies, tas bija tādēļ, ka viņš skaidrojās ar savu draudzeni. Es pati ar nerakstīju. Galu galā viņš izšķīrās ar to meiteni. Cik nu zinu, tad tā meitene salaida ar citu, kamēr viņš bija armijā. Mums atkal sākās intensīvā sarakste un tad 4h ilga saruna un vēl 6h, un tad vēl pēc pāris dienām mēs ar īsiem pārtraukumiem visu dienu norunājām pa skype. Vēl pēc mēneša iegādājāmies webkameras, lai ne tikai dzirdētu viens otru, bet arī redzētu:D Jaunajā gadā izdomāju uztaisīt viņam pārsteigumu- aizsūtīt paciņu, arī viņš izdomāja uztaisīt pārsteigumu- atsūtīja man davaniņas uz Jauno gadu un Ziemassvētkiem:)

Tā nu mēs runājamies pa skype jau 6 mēnešu, katru dienu vismaz 2 h noteikti... Mums kopā ir tik jautri un labi! Ja vien ne attālums, mūs šķir gandrīz 1000km. Jau vairākus mēnešu plānojam, ka vasarā viņš atbrauks, bet sanāca tā, ka viņu no darba nelaiž. Tādēļ braukšu es, jau pēc mēneša būšu tur! Ārprāc, meitenes, man bail!!! Nezinu vai rīkojos pareizi, ka braukšu, jo tā vēl vairāk visu sarežģīšu... Bet tik ļoti gribas ieraudzīt viņu dzīvē... Meitenes, ko jūs par visu šo domājat, varbūt kādai ir gadījies , kas līdzīgs. Sakiet visu, kas nāk prātā. Interesanti būs palasīt, kā tas izskatās no malas. Aaaa un vēl par to viņa bijušo, visu šo laiku viņa mēģina atgūt viņu, raksta, zvana, kādas 2 nedēļas atpakaļ zvanīja pat manā klātbūtnē (mēs sarunājamies pa skype) un viņš viņai skaidri un gaiši pateica: "Nē! Viss ir beidzies!" Nu tas tā, manam prieciņam- pastāstīju:):):) Redziet es priecājos, bet kādēļ, viņš taču ir tik tālu...

17.05.2011 05:35 |
 
10 gadi
Reitings 212
Reģ: 14.05.2011
Ja jūs tik ilgi runājies tad vienmēr ir cerības ka ar kaut kas jums sanāks. Man bija līdzīga lieta, ar 5 gadus runāju ar vienu puisi, viens otru pazīstam pilnībā. bet man jau kā pirms diviem gadiem ir puisis no Latvijas, es mīlu savu puisi un negribu viņu pamest, bet visu laiku sirdī ir tas otrs puisis kuru pat neesmu dzīve satikusi, mēs vel kādreiz runājām ka brauksim viens pie otra vasarā utt. bet nu jā beigās viss sabruka, jo mans tagadējais puisis bija ļoti neatlaidīgs manis iegūšanā. Bet es domāju ja ir iespēja aizbraukt tad brauc, ja ne jūs paliksiet kopā tad vismaz labi draugi būsiet, vismaz man tā ar to puisi ir tagad, ka mēs esam labi draugi kam stāstu visu un kurš stāsta visu. Un ja ar paliksiet kopā tad būs grūti sākumā dēļ mīlestības un attāluma, bet to visu var pārvarēt ja tas ir īstais cilvēks un ir vēlme. (l)
17.05.2011 06:01 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Palaidu garām, vai nav uzrakstīts - kādas tautības ir Tavs čatabiedrs?
17.05.2011 12:04 |
 
Reitings 306
Reģ: 16.05.2011
Stāsts tiešām ir jauks... :) Brauc un izbaudi laiku ar viņu. Un tur nav ko baidīties. Ja klātbūtne liks saprast, cik svarīgi viens otram esat, tad varbūt pat kāds no jums piekāpsies, lai būtu kopā (l)
17.05.2011 14:04 |
 
Reitings 4
Reģ: 28.11.2009
no Krievijas ir viņš. tas arī ir viens no iemesliem, kas mani satrauc... Jūtu, ka viņa attieksme pret mani ir nopietna, tik bieži man to saka ar zemtekstu, ar dažādiem komentāriem... Saprotu, ka ja arī kas sanāks, tad visdrīzāk būs jābrauc man. Es zinu valodu vismaz, bet man te ir ģimene ,draugi. Un pietam kur nu kur, bet uz Krieviju... Tas viss ir tik grūti, bet vienkārši beigt saraksti ar viņu arī nevaru, tik ļoti esmu jau pieķērusies tam visam...
17.05.2011 16:41 |
 
Reitings 4
Reģ: 28.11.2009
Paldies! Jūs mani iedrošinat!:):D
17.05.2011 16:42 |
 
Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Forshss staasts! Galvenais aizbrauc ciemos pie vinja un tad jau jutiisi ko dariit un Krievija nav nemaz tik taalu! :)
17.05.2011 16:53 |
 
Reitings 60
Reģ: 27.06.2009
Jutos gandrīz kā lasot par sevi. :)
Tik līdzīga situācija - sarakstamies jau aptuveni 3 gadus, bija brīži, kad ilgāku laiku nesanāca, tad biju pati attiecībās, arī viņam ik pa brīdim meitenes pavīdēja, tad nu runājāmies tikai tā "casual" par dzīvi. Taču vienmēr varēju izsūdzēt savas bēdas. Tagad, kad atkal esmu bez attiecībām, jūtu, ka viņš par to ir tikai priecīgs, skaita dienas līdz es došos turp. Arī es ļoti gribu viņu beidzot satikt. Zinu, ka draugi noteikti paliksim, lai vai kas. Tā nu man sagadījies, ka tieši plānoju viņa valstī ilgāku laiku pabūt.


Tev ieteikums - noteikti nelaid garām izdevību. Neuzzinot, kas slēpjas otrā pusē, nekad savu ziņkārību neapmierināsi. Un ja esi viņu redzējusi gan pa web kameru, gan bildēs, un šaubu nav, ka īsts, tad arī viss pārējais ļoti ceru, ka ir tikpat īsts. ;)
Ceru, ka viss tev izdosies!! :)
17.05.2011 21:08 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits