Šodien nedaudz sabēdājos. Kopš lietoju OK, man klāt ir nākuši kādi 5/6kg. Tagad cenšos ēst veselīgāk un sportot, jo kā nekā vasara nāk. Tātad, es gribēju pajautāt - vai lietojot OK, jums ir nācis klāt svars un, ja ir, tad pa cik kg?
Cik ilgi lieto OK?
Man sāk šķist, ka no Nuvaring lietošanas sāk parādīties celulīts. Nekad iepriekš tādas problēmas nebija bijušas. Un nav arī tā, ka mazāk kustīgs dzīvesveids palicis - sportojusi tā, kā tagad es dzīvē nekad iepriekš neesmu
Aptuveni 5 mēnešus, vienīgi man starpā bija neliela pauzīte, jo es izdomāju nomainīt Marvelonu uz Logest. Tas viss svars no Marvelona klāt nāca. No šitām tabletēm nē.
Dzēru 2 gadus, plus kādi padsmit kg un celulīts. tagad 5 mēnešus nelietoju, zaudējusi esmu 5kg, celulīts arī mazāks. Kad dzēru ar veselīgu ēšanu un sportošanu mēneša laikā varēju nomest 200g :D
man 3 meeneshu laikaa pieleca klaat 10 kg.... tas bija shausmiigi... mainiiju tabletes, tagad lietoju vaajaakas un esmu saakusi zaudeet savu masu.. ciitiigi arii sportoju un domaaju, ko eedu :)
Lietoju 2 gadus, svars nav mainiijies ne par kg! :-) Domaaju,ka tas viss atkariigs no taa vai noteiktaas tabletes ir piemeerotas tavam organismam vai nee!
Lietoju aptuveni 3 gadus gan OK, gan riņķi, nekas nemainījās! Arī pēc pārtraukšanas nekas nenāca klāt.
Tās, kuras vaino pie svara pieauguma OK vai riņķi- vai nelietojot tos, jums svars nebūtu nācis klāt?
2 mēnešus lietoju Diane 35 ārstnieciskos nolūkos, pieņēmos svarā par ~5kg. Grūti gan spriest vai tas bija no OK, jo reizē atmetu arī smēķēšanu (ārsts kārtīgi sabiedēja par trombocītiem), var gadīties, ka tas bija no tā, ka atmetu smēķēšanu. Bet, godīgi sakot, otrreiz riskēt tāpat negribu, lai arī vairs nesmēķēju.
Man OK lietojos 1 gadu, svars nāca klāt 10 kg... teiksiet, kā es nepamanīju, vnk, vienā brīdī burtiski uzblīdu :( Gāju pie ginekoloģes, teicu, ka nav labi, viņa tik noteica, lai ievēroju veselīgu dzīves veidu un sportoju... Lieki piebilst, ka es jau lietojot OK nesāku bezbožna ēst un nesportot. Protams, ka katrai sava pieredze, tāpēc jāskatās vienai der OK, otrai ne :) Es OK nelietoju nu jau 1.5 gadus, svars gan krities tikai apm. par 6 kg.