Zems pašvērtējums? Apvienosimies!

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011

Tā kā iepriekšējā diskusijā bija vairākas meitenes,tai skaitā arī es, kurām problēmas sagādā nepārliecinātība par sevi, zems pašvērtējums, pašapziņas trūkums vai sauciet to kā vēlaties. Dalīta bēda ir uz pusi mazāka bēda, vai ne? Kāpēc samierināties un pieņemt to kā normu,ka savās domās neesam pašpārliecinātas, izskatīgas, komunikablas sievietes? Es piedāvāju kopīgiem spēkiem, iedvesmojot viena otru, tikt ar to galā. Tikmēr tās, kurām viss ir vislabākajā kārtībā, varētu mūs uzmundrināt un ,iespējams, dot kādu noderīgu padomu. Kā jūs domājat?

16.05.2011 22:10 |

Reitings 1720
Reģ: 29.01.2009
Es sevi nemāku mīlēt! Tam nav nekāda sakara ar izskatu, ar to esmu pilnīgi apmierināta.
Kādreiz es biju pilnīgi bez viedokļa, pareizāk sakot, neizrādīju to, jo bija bail, ko citi padomās. Tagad esmu iemācījusies pateikt, ko domāju, pat ja tas atšķirās no citu viedokļiem. Man vairs nav bail no citiem, man ir bail no sevis.
Pēdējā laikā ļoti daudz par to domāju, zinu, ka vajag būt harmonijā ar sevi, bet nezinu kā to panākt.
17.05.2011 14:25 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
es esmu meegjinaajusi to labo lietu sarakstiishanu uz papiira lapas. viss beidzaas ar to, ka saaku raudaat, jo tik maz iipashiibu sanaakushas :D pilniigi nopietni. nesaprotu, ko manii saskata mans lieliskais draugs, un superiigaas draudzenes, jo man teshaam ir sajuuta ka esmu 10 liimenjus zemaaka par vinjiem. vienu briidi gan bija viss kaartiibaa kaadu pusgadu ar pashapzinju, tas tad bija laimiigaakais laiks manaa dziivee. tagad liekas, ka ar katru dienu sevi ieniistu arvien vairaak. jaapakataas youtube video, nemaz nezinaaju ka taadi ir. varbuut tie man paliidzees :D
17.05.2011 16:56 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
katte. ta nav. vismaz tas nav logiski, ka cilveks ar kuru tu pat neesi kontaktejies tevi bez maz vai ienist.
un sievietem ap 40 gadiem vsp jaunas meitenes besi(ja vel pasai riepa un nedod dievs virs, kas pret jaunaku nomainijis).
tas ta ne pa temu.

bet par temu- nav jega apvienotie ut, jo vajag domat reali-ja tev ir samera labs vir dzimuma draugs vai labas draudzenes un ja ar tevi kaut vai sad tad viriesi grib iepazities, tad jau noteikti nav iemesls kompleksot.
varbut kaut ko vajag darit lietas laba?

piem, man problemas sagadaja sejas ada. saku lietot ikdiena savelkosu masu, vel pasatigaju uz solariju, padzeru vitaminus un viss kartiba.
17.05.2011 17:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits