ceļošana vienatnē

Reitings 118
Reģ: 29.01.2009

Sveikas, meitenes!

Jau ilgu laiku gribu aizbraukt kaut kur prom, tālāk no visa un atpūsties, un gribu to darīt viena, bez ģimenes un draugiem, vienkārši doties ceļojumā pati.Arī bez tūristu grupas.

Vai kāda ir ceļojusi vienatnē?

Mani interesē cik liela iespēja realizēt ir šādu plānu -> nopirkt lidmašīnas biļetes, atrast viesnīcu un baudīt, piemēram, Parīzi veselu nedēļu.

Uztrauc nedaudz arī drošības jautājums :D

Nu jā, es vēlētos dzirdēt jūsu atsauksmes, kas, cerams, mani iedrošinās :)

16.05.2011 21:56 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Chanely-es tiesi iedomajos to pasu!Man tas ir apmeram ,ka iet iepirkties uz savu veikalinu-nevelos ,lai trauce :-P !Man briziem liekas ,ka virs man traucetu tiesi saja brauciena,jo mums ir dazadas domas daudzos jautajumos.Vinam patik maksla ,bet vai vins varetu stundam skatities maksalas darbus,verot cilvekus ,kada ara kafejnicina?!Man liekas ,ka Parize ir kaut kas tiesam tads ,kuru es veletos izbaudit viena ,vai braukt ar sievieti ,kura ir mana dveselu radiniece! (l)
17.05.2011 22:46 |

Reitings 1592
man arī gribētos paceļot vienai. bet esmu domājusi par couchsurfingu. vismaz varētu iepazīt cilvēkus no citām kultūrām un vairāk tajā iejusties. :)
17.05.2011 22:59 |

Reitings 1761
Es teiktu,ka Parīzi vislabāk izbaudīt var tad, ja zina, uz kurieni doties. Daudzas fantastiskas vietas nav tūristu bukletos. :-)
17.05.2011 23:05 |

Reitings 4298
Man vasarā arī priekšā ir tieši šāds ceļojums - pirmo reizi braukšu kaut kur viena.
Un vēl es ļoti ļoti ļoti gribu aizbraukt uz Ameriku, un, par cik draugu tas absolūti nevilina, tad pieņemu, ka, ja izdosies šo sapni realizēt, tad arī tur braukšu viena.
17.05.2011 23:06 |

Reitings 1761
Man vispār liekas, ka tādas pilsētas kā Parīze, Ņujorka, Londona, Maskava ir cilvēka must see sarakstā.
17.05.2011 23:09 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
ms.Elissa-man jau draudzene ,kura dzivo Parize apsolija savu delu :-P par gidu un tulku ari...es par to priecajos (l) !!!Man ta gribas braukt ,ka es vienkarsi nespeju-esmu pat sagatavojusi interesantas drebites,ko panemt lidzi,kaut gan esmu jau dzirdejusi,ka francuzi gerbjoties tapat ,ka amerikani!
Amerika-laikam visi velas redzet!Es pati seit ilgi dzivojot, esmu redzejusi vairak savu galu!Vienreiz braucam 9 dienu ekskursija ar masinu ,sakot no Kalifornijas ,Nevada,Juta,Arizona...ta ir tada vide,kur var redzet loti lielus neapdzivotus plasumus.Ja velas redzet to ,ko rada filmas-ka "Sex and the City"-tajas ,kur rada Nujorku,tad jabrauc uz to galu!Amerika ir tik milziga! |-)
17.05.2011 23:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits