Es tieši Parīzē biju gandrīz nedēļu viena un man ārkārtīgi patika. :-) Tiesa, es nebiju tajās tūristu iecienītajās vietās, kur ir nu ļoti garās rindas, jo vienai stāvēt rindā nav diez ko interesanti. :-D Bet citādi - ahh, bija tiiik ļoti labi! Gan pati Parīze, gan tas, ka tur biju viena, jo tā bija tik ļoti liela brīvība... (l)
Par drošību - Parīze tiek uzskatīta par drošu pilsētu, tikai, kā jau iepriekš minēja, izvēlies viesnīcu, par kuru esi pārliecināta un labu rajonu (es ieteiktu maksimāli tuvāk centram - Madelaine/Opera un Champs Elysees, galvenokārt, kas ir Sēnas kreisajā pusē (man tā puse tīk vairāk un, ahhhh, kādas tur ir celtnes!!!), bet jāpiebilst, ka tur arī cenas attiecīgas. Eifeļa torņa un Invalides apvidū būs nedaudz lētāk, Montparnasse (no turienes satiksme ļoooti ērta) un St.Germain arī ir labi rajoni, bet, piemēram, Latīņu kvartālu, izslavēto Montmartre un tuvumā esošo Pigalle es neieteiktu, jo tur daudz melno, arābu un visādi citādi aizdomīgo cilvēku. Arīdzen, neieteiktu dzīvot tuvumā lielām stacijām, jo nakts stundās tur nav tik droši.
Bet vispār, Parīze nav tik liela pilsēta, visu var izstaigāt. :-)